Ξαφνικά μασάει τα πάντα!!

Achilster

Active Member
6 Φεβρουαρίου 2010
30
0
Γεια σας παιδια,

ονομάζομαι Αχιλλέας και έχω το Φιντέλ, ένα σοκολατί λαμπραντορ 9 μηνών. Δυστυχώς δεν το είχα ψάξει πριν ούτε ήμουν μέλος του φόρουμ κι ετσι τον αγόρασα απο πετ σοπ. Καταλήξαμε λοιπόν με δυσπλασία αγκώνα και στα δύο πόδια. Μέτα απο δύο εγχειρήσεις όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά.
Το θέμα μου όμως είναι άλλο. Ενώ ο Φιντέλ είχε ΑΨΟΓΗ συμπεριφορά, τις τελευταίες δύο βδομάδες όταν μένει μόνος (3-4 ώρες τη μέρα) μασάει οτιδήποτε βρει. Παπούτσια, κινητά, τηλεκοντρόλ. Τον αφήναμε μόνο απο 4 μηνών και ποτε δεν είχε δειξει παρόμοια συμπεριφορά. Τι άλλαξε ξαφνικά; Μπαίνει στην εφηβεία; Δοκιμάζει τα όρια του; Και τι να κάνω;

Ευχαριστω εκ των προτέρων.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
δυστηχώς είσαι ένα τρανό παράδειγμα για το τι αγοράζουμε από πετ σοπ.
ελπίζω να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα!

μπάινει στην εφηβεία και η τεστοστερόνη του είναι στα ύψη,είναι ικανά για πολλές παλαβομάρες.
συνέχισε την εκπαίδευση σταθερά.δώστου και εναλλάκτικες όταν είναι μόνος του.π.χ. κανά καινούργιο παιχνίδι

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Σκοπεύεις να τον πας για εκπαίδευση; Εχει κάνει βασική υπακοή; Νομίζω ότι θα τον βοηθούσε να ηρεμήσει. Από εκτόνωση πως πάει; Μήπως χρειάζεται παραπάνω τρεχαλίτσα για να μην βαριέται; Περιόρισέ τον και λίγο μέσα στο σπίτι, μέχρι να βρεις λύση στο θέμα. Σίγουρα είναι και η εφηβεία και τα τεστάκια που σας κάνει. Για ψάξτο για εκπαίδευση.

Achilster

Active Member
6 Φεβρουαρίου 2010
30
0
Στη βασική υπακοή τα πάει μια χαρά. Όσον αφορα τις βόλτες κάνει δύο ωριαίες, μια το πρωι και μια το βράδυ. Προφανως έχει και άλλη ενέργεια.. :)

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Ειναι σε δύσκολη ηλικία, τα παπούτσια, τα κινητά και οτιδήποτε δεν θέλουμε να αντικαταστήσουμε τα βάζουμε ψηλά να μην τα φτάνει,
ή περιορισε τον σε χώρο που δεν μπορεί να καταστρέψει έπιπλα. 3-4 ώρες δεν είναι πολλές θα κοιμάται όσο λείπεις.
Υπομονή θα ωριμάσει σε λίγους μήνες.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Στην φωτό του avatar έχει μεγάλη πλάκα. Σαν τον Γκούφυ είναι...:D

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Λυπάμαι που ακούω για κουταβάκι 9μηνών και να έχει περάσει δύο εγχειρήσεις. Μακάρι να "φτιάξει" και να μη ταλαιπωρηθεί μελλοντικά.
Προσπάθησε να κάνεις της βόλτες τρεις την ημέρα μήπως εκτονωθεί περισσότερα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97