Ξαπλώνει στη βόλτα και δεν κουνιέται με τίποτα

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Αρχίσαμε καινούργια κόλπα στη βόλτα μας, όταν δεν πάμε προς τα εκεί που θέλει ο Φοίβος να πάει, ξαπλαρώνει κάτω σταυρώνει και τα πίσω πόδια και δεν κουνιέται με τίποτα](*,). Μόνο αν καθίσω στα γόνατα και τον φωνάξω έρχεται, εκτός αν του τραβάει κάτι άλλο το ενδιαφέρον πιο έντονα, αλλιώς γυρνάω πλάτη και περιμένω και κάποια στιγμή το αποφασίζει κι έρχεται προς το μέρος μου. Τί μπορώ να κάνω γι΄ αυτό???

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
Μην μασας θα του περασει...και εμενα ετσι εκανε η δικια μου...απλα πρεπει να προσεχεις να μην τον κουραζεις γιατι υπαρχει το ενδεχομενο να καθεται επειδη κουραστηκε...κανονικα οταν καθεται πρεπει να πηγαινεις λιγο πιο περα να το φωναζεις και οποτε ερχεται να του δινεις κατι να φαει και να του λες μπραβο...επειδη στη δικια μου αυτο δεν επιασε(δεν ερχοταν ουτε με φαγητο) ενω βραδυ αποφασισα να της δειξω ποιος κανει κουμαντο...ετσι ξεκινησαμε την βολτα και οποτε καθοταν και μουλαρωνε εγω πολυ απλα δεν σταματουσα και την εσερνα μεχρι να αρχισει να περπαταει...εγω αυτο το εκανα σε 1-2 βολτες το πολυ και μετα εστρωσε...τωρα βεβαια που λογω εξεταστικης την εβγαζε πιο πολυ η αδερφη μου αρχισε παλι κατι κολπακια και τραβαει αλλα της το εκοψα με τον ιδιο τροπο...εγω θα σου ελεγα να κανεις το πρωτο με το φαγητο γιατι το αλλο δεν το εχω διαβασει καπου και δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο..ααα τι ηλικια εχει το σκυλακι? ισως ειναι πολυ μικρο για να βαλει λουρι

Last edited:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει?????
Την Αργώ μου θυμίζει!!!!

λουρί συνέχεια-και ασκήσεις υπακοής συνέχεια-τελικά θα στρώσει-καταλαβαίνει τι θές αλλά θέλει και τα δικά του-ευτυχώς που είναι μικρόσωμα

Εμείς
"έλα" με κοιτάει με ύφος
-"τι είπα" με κοιτά με ΥΦΟΣ
-"τώρα" έρχεται με ύφος"ώχου μωρέ μην φωνάζεις"
ΜΠΡΑΒΟ το καλό σκυλάκι-τι καλό σκυλάκι που είσαι ρε όργιο-τέρας-ρίζο έ ρίζο
Γενικά υπάκοη-αλλά έχουμε και τις στιγμές μας-κάτι μας μύρισε κάτι είδαμε κάτι ακούσαμε
Λουρί λοιπόν
και να ξέρεις ότι μέχρι να ψιλομεγαλώσει θα τραβάει τα όρια της σχέσης σας πρός τα δικά του γούστα και όσο χαλαρώνεις τόσο θα τραβάει-οπότε μην χαλαρώνεις.
Στο τάισμα οπωσδήποτε θα έχουμε μιά εργασία-κάτσε σήκω μπράβο και μετά φαί
πρίν την βόλτα πάλι τα ίδια-έλα/κάτσε/φόρεμα λουριού μπράαααβο
μετά την βόλτα πάλι τα ίδια κλπκλπκλπ
ώστε να μην ξεχνάει ποιός κάνει κουμάντο
Τα κωλόσκυλα....

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Εννοείται πως τον βγάζω βόλτα με λουρί γιατί είμαστε και σε δρόμο με πολλή κίνηση. Προσπαθεί να μου επιβληθεί ο μάγκας, εχτές προχώραγα στο διαδρομο και ο Φοίβος πίσω μου, μου κάνει ένα άρπαγμα στο παντελόνι (εγώ ανυποψίαστη) και πέρασε πρώτος στο σαλόνι, τον μαλώνω όταν δαγκώνει και μου γαυγίζει όση ώρα τον μαλώνω, άντε να δούμε:p:p:p.
Υπάρχουν περιπτώσεις που κάθεται επειδή κουράστηκε και εκεί δεν επιμένω, αλλά συνήθως θέλει να πηγαίνουμε σε ένα σκυλάκι απέναντι όπου όση ώρα είμαστε έξω από την πόρτα γαυγίζει και αν είναι μεσημέρι δε μπορούμε να είμαστε έξω από το ξένο σπίτι και να γαυγίζουν και τα δύο. Αν επιχειρήσω να φύγουμε ξαπλώνει και δε θέλω να τον πάρω αγκαλιά.
Α τώρα που το θυμήθηκα, βγαίνοντας από την πολυκατοικία τον κατεβάζω αγκαλιά για να μη μου κατουρήσει κι έχω προβλήματα με τους γείτονες, κάνω βλακεία????

Last edited:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Η δικιά μου αν την μαλώσω γίνεται πατάκι για τα πόδια(ένα με το πάτωμα) είναι θυληκό βέβαια-αλλά εννοείται ότι πάει πάντα μπροστά παντού και πάντα(δεν τραβάει λουρί μεν/αλλά δεν πάει και δίπλα)πόρτες σκάλες διάδρομοι μονοπάτια περάσματα πάντα μπροστά και αν στρίβω για αλλού κάνει την βόλτα και βρίσκεται πάλι μπροστά

αντί για αγκαλιά μπορείς να τον πάρεις σαν πράμα-απ τις μασχάλες, και να τον ψιλοπετάξεις προς τα εκεί που θές να πάς- ρίξε και ένα "άντε μπράβο μην σε περιλάβω ωρέ ζουλάπι" ή κάτι τέτοιο ,ξέρεις ελληνικό ,γιατί είναι ελληνικές φυλές αυτές και θέλουν ειδικές μεταχειρίσεις :lol:

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Μόνο από αδιαφορία σκαμπάζει τούτος, με το μάλωμα μου κάνει χειρότερα, αν δεν του δώσω σημασία έρχεται και αράζει στα πόδια μου.

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
κοιτα εγω δεν την κατεβαζα αγκαλια αν και μια δυο φορεσ τα εκανε στο ασανσερ...ευτυχως ειχα την αδερφη μου με τη σφουγγαριστρα σε ετοιμοτητα...καλα η δικια μου ειναι και τεραστια...5 μηνων και 25 κιλα... αρα τον κατεβαζεισ κανονικα και εχεισ καποιον σε ετοιμοτητα στο σπιτι...αν τα κανει φωναζει "στα οπλα" και πλακωνει με τη σφουγγαριστρα...εγω τη δικια μου δεν την αφηνω να περναει πρωτη τις πορτες..

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
AlexVag
κοιτα εγω δεν την κατεβαζα αγκαλια αν και μια δυο φορεσ τα εκανε στο ασανσερ...ευτυχως ειχα την αδερφη μου με τη σφουγγαριστρα σε ετοιμοτητα...καλα η δικια μου ειναι και τεραστια...5 μηνων και 25 κιλα... αρα τον κατεβαζεισ κανονικα και εχεισ καποιον σε ετοιμοτητα στο σπιτι...αν τα κανει φωναζει "στα οπλα" και πλακωνει με τη σφουγγαριστρα...εγω τη δικια μου δεν την αφηνω να περναει πρωτη τις πορτες..​
Μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει με το κατέβασμα αλλά μάλλον πρέπει να κατεβαίνω με τον κουβά μαζί γιατί δεν έχω κανέναν διατεθημένο να είναι σε ετοιμότητα για τέτοια αγγαρεία.
Το θέμα τώρα με τις πόρτες είναι ένα ζήτημα που πρέπει να λύσουμε γιατί δε θα τον κάνω καλά σε λίγο καιρό, ευτυχώς που είναι μικροσωμος.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εμείς έχουμε άλλο πρόβλημα...
Σφηνωνουμε και οι 3 στη πόρτα...!!!
Και γινόμαστε μαλλιοκούβαρα...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Εγω οσες φορες ετυχε να το κανει μιας που δεν τον τραβαμε με το ζορι τον σκυλο, αφησα το λουρι κατω και προχωρησα κανονικα την πορεια μου χωρις να τον κοιταω και σε 4-5 βηματα που εκανα φωναζοντας το "ελα" τσουπ τσουπ ηρθε!

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Το έχω σκεφτεί αυτό αλλά φοβάμαι αν τον αφήσω μήπως μου βγει στο δρόμο. Σκέφτομαι να πάρω ενα λουρί απ΄ αυτά που μακραίνουν και να το επιχειρήσω, αλλά και για μεγαλύτερη ελέυθερία στη βόλτα

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Αυτό το λουρί με το μηχανισμο, που μακραίνει...
δεν είναι πιο σωστό να το χρησιμοποιούμε μετά το χρόνο κι αφού έχει μάθει το "δίπλα" "μαζί" κλπ κλπ; ή ισχύει μόνο για τα μεγαλόσωμα αυτό;

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Το έχω σκεφτεί αυτό αλλά φοβάμαι αν τον αφήσω μήπως μου βγει στο δρόμο. Σκέφτομαι να πάρω ενα λουρί απ΄ αυτά που μακραίνουν και να το επιχειρήσω, αλλά και για μεγαλύτερη ελέυθερία στη βόλτα
βασικά-μην τον αφήσεις λυτό ακόμα...αν δεν έρχεται και αρχίσεις να τον κυνηγάς-ή τύχει και πεταχτεί κανα γατί/πεταλούδα/μύγα/φύλλα που τα παρασέρνει ο άνεμος κλλπκλπκλκπ άντε πιάστον και θα κακομάθει

το φλέξι...χμμμ...κάνει τα πράγματα πιό πολύπλοκα

το δίπλα λίγο δύσκολο πάντως να το μάθει-ας μάθει πρώτα το έλα και το γενικό νόημα ότι εσύ προστάζεις αυτός εκτελεί και το δίπλα το δοκιμάζεις αργότερα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97