Ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου στο σκοτάδι....

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πήγα για ύπνο με τις κότες απόψε. Έξω άκρα του τάφου σιωπή στα χιονισμένα καλαμπόκια βασιλεύει, ησυχία, γαλήνη..... και.....

Και το μόνο που σπάει τη σιωπή στο σκοτάδι είναι μια απαλή κίνηση και ένα συνεχές μούφιασμα που έρχεται από το πάτωμα: μουφ-μουφ-μουφ-μουφ-μουφ....και που με νανουρίζει απαλά ενώ βυθίζομαι στις αγκάλες του Μορφέως.....

Ξυπνάω μετά από τρίωρο....σιωπή....γαλήνη....

ΚΑΙ ΤΟ Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΟΥΦΙΑΣΜΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ:

Μουφ-μουφ-μουφ-μουφ-μουφ!!!!!:eek::shock:

ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!:eek:

Ο λόγος? Δεν έχω ιδέα! Επειδή είναι ένα Μουφ και επομένως μουφιάζει? Ή επειδή με είδε προ πενταώρου να βάζω το χοιρινό μπούτι στο ψυγείο το οποίο δεν του έδωσα και παρηγοριέται προσπαθώντας να ανακαλύψει την ευωδιά του μέσα από τους τοίχους και τις γωνίες? Ή επειδή έκλεισα την πόρτα του δωματίου μου και έπαθε ψυχικό τραλαλά αναλογιζόμενο ότι ΔΥΝΗΤΙΚΑ τώρα θα μασούσε τα χίλια-μύρια-όσα φαγώσιμα έχει το σπίτι?:rolleyes:

Τρέχα γύρευε!! Με άκουσε να σκιρτώ και ήρθε καρφωτό, μούφιασε πάλι να δει πού βρίσκεται το κεφάλι μου και συνέχισε το μουφ-μουφ-μουφ-μουφ-μουφ μέσα στο δεξί μου αυτί, ψιλογκρίνιαξε ελαφρώς, ανέβηκε πάνω, τρίφτηκε δίπλα μου σα γατί, ξαναμούφιασε, αναστέναξε, γλύφτηκε και τώρα επιτέλους ησύχασε το σκασμένο!!!!!:eek:

Με καταλαβαίνετε τι τραβάω τώρα?:lloroso::lloroso:

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Βρε Sara, αυτά τα βίπερ [έτσι δεν λέγονται;] κυκλοφορούν ακόμα;
Τέτοιο πράγμα μου θύμησε η γραφή σου, αυτή την φορά.
Μην αφήσεις την πρωινή δουλειά, αλλά για ένα εξτραδάκι, είσαι σε καλό δημιουργικό δρόμο :D

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Αυτος ο ηχος μουφ μουφ αλλα κυριως ο ηχος σλουρπ σλουρπ που κανουν οταν γλυφονται και στην δικη μας περιπτωση που η γλωσσα ειναι σαν...ρακετα ειναι πολυ εντονος,με εκαναν να αποφασισω οτι δεν θα κοιμαται στο δωματιο μου διπλα απο το κρεβατι.Με κανει τουρμπο και δεν μπορω να κοιμηθω με τιποτα! για να μην ξεχασω βεβαια οτι ο καισαρας γουσταρει να χωνεται κατω απο το κρεβατι και να δαγκωνει τις σανιδες,δηλαδη το εκανε παλαιοτερα που χωρουσε γιατι τωρα απλως χωνεται απο κατω και σηκωνει ολο το κρεβατι και εμενα μαζι στον αερα!
αρα δεν του επιτρεπω να μπαινει εκει ποτε ,με εξαιρεση μονο το πρωι για να παει να ξυπνησει την μαμα του με ενα γλυψιμο στα μουτρα :D.

ΥΓ Κανε κατι για τον τιτλο του ποστ Σαρα γιατι παραπεμπει σε ροζ ιστορια :D:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αμάν πια και σεις που αμέσως να πάει το μυαλό σας στο κεχρί!!!!!:p:D:D Πολύ ροζ ήταν η όλη υπόθεση με την ημικρανία να με βαράει και να ζαλίζομαι να κοιμηθώ.:rolleyes: Πάντως ανήσυχο δεν είναι ποτέ το Μουφ να κάνει φοβερό θόρυβο, εκτός κι αν κατουριέται και θέλει να βγει έξω, οπότε με ξυπνάει γλυκά και αν δε σηκωθώ μου γαυγίζει σα να είμαι πρόβατο! Στο κρεβάτι έρχεται για ύπνο, μόνο που το έχει για μεγίστη βολή, δηλαδή στρώνεται αρχοντικά πάνω στα πούπουλα (δηλαδή στο πουπουλένιο πάπλωμα) και ενίοτε κοιμάται με το κεφάλι του στο ένα μαξιλάρι. Ποτέ δεν το λερώνει, ούτε το ξεστρώνει, ούτε το καταστρέφει.

Πάντως χτες κοιμήθηκα περί τις 12 ώρες!!

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Όχι βέβαια. Απλώς το Μουφ αγαπά τη ρουτίνα και τις τακτικές ώρες και φυσικά το φαΐ. Του ήρθε λοιπόν κάπως όταν α) ήξερε ότι υπήρχε γουρουνίσιο μπούτι στο σπίτι το οποίο δεν έφαγε, β) ενδεχομένως κόκκαλο με μεδούλι του συγκεκριμένου γουρουνιού και γ) πήγα για ύπνο από τις 7:25 το βράδυ λόγω ημικρανίας! Και ναι μεν ξέρει πότε έχω ημικρανία και πρέπει να πάρω σοβαρό χάπι και κάνει ησυχία, αλλά από την άλλη είναι Αυστραλέζος και βαριέται, κυρίως αφού έκλεισα την πόρτα και τον ανάγκασα να πάει και ο ίδιος για ύπνο τόσες ώρες. Δυστυχώς όμως άμα είναι να με βαρέσει ημικρανία δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα παρά να προσεύχομαι να έχω πάρει την τριπτάνη εγκαίρως (το συγκεκριμένο βαρέων βαρών χάπι) και επομένως να δουλέψει μπας και γλυτώσω τον τριήμερο πονοκέφαλο και ενδεχομένως την επίσκεψη στο πρώτο βοηθειών για το κοκταίηλ ορού.:(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97