Ξανά από την αρχή???????

Markosgt

New Member
6 Μαϊου 2018
3
1
49
Καλημέρα και συγχαρητήρια για το forum!! Παιδιά μια μικρή βοήθεια, έχω ενέ μικρό κουταβι(ημίαιμο τζακ Ράσελ)3.5 μηνών,τον εχω εδω και τρεις εβδομάδες ειναι πανέξυπνος (του εχω μαθει ιδη την εντολη κατσε ,μεινε ,ελα ,φερτο.Του αφιερωνο πολύ χρόνο καθημερινά και εγώ και η συζυγος.Εχει μαθεμ να κάνει τσισα (το βράδυ)στην πάνα του (υποσεντονο)και την ημέρα έξω μια και εχω αυλη και το βγάζω συχνά.Τα κακά τα κάνει έξω (μόνο της 3πρωτες μέρες ειχαμε (ατυχήματα) μέσα.Το πρόβλημα τωρα...εδώ και 2 ημέρες ξεκίνησε να μου κανεκ το βράδυ τα κακα μέσα (οχι στην πάνα)εκε ε συνεχιζ κανονικα τσισα)αλλ α οπου βρει,ξυπναω 2-3 φορες την νύχτα τον βγαζω εξω αλλά τιποτα ,συνέχεια μεσα(μιλαω πάντα για το βράδυ)... καμία συμβουλη?κανω κάτι λάθος,δεν το μαλώνο ποτέ.ευχαριστω και συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Kοιμάται σε κλουβί-crate? Είναι ο ευκολότερος τρόπος για να μάθουν τα κουτάβια να μην λερώνουν το βράδυ. Προυπόθεση βέβαια είναι να έχει κάνει κακά και τσίσα πριν μπει στο κλουβί του.

• Like
Reactions: Eroe

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
@Markosgt καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Κάνε σε παρακαλώ πρώτα μια αναζήτηση, ένα διάβασμα, γιατί ακριβώς το ίδιο με το δικό σου θέμα, έχει ανοιχτεί ήδη, κάτι εκατοντάδες φορές. Είναι βέβαιο ότι θα βρεις τις απαντήσεις σου, σε παλαιότερα θέματα.

Markosgt

New Member
6 Μαϊου 2018
3
1
49
Kοιμάται σε κλουβί-crate? Είναι ο ευκολότερος τρόπος για να μάθουν τα κουτάβια να μην λερώνουν το βράδυ. Προυπόθεση βέβαια είναι να έχει κάνει κακά και τσίσα πριν μπει στο κλουβί του.
Οχι έχει το μαξιλαράκι του σε μια γωνιά του σαλονιού. Τελευταία φορά τον βγάζω στην αυλή στης 10 βράδυ οπου και εκανέ τσισα κακά και μετά ανά 4 ώρες, δηλαδή στης δύο,και μετά 6 το πρωί αμέσως μετά το φαγητό τού.Εδω να σημειωθεί οτι αμέσως μετά το φαγητό τα εκανέ ,τωρα τίποτα ...θα περιμένω μερικες μερες και αν δεν φτιάξει η κατάσταση,θα τον περιορίσω σε κλουβί crate.κατι που προσπαθησα να αποφυγω αλλά θα δούμε.Ευχαριστω πάντως.

Markosgt

New Member
6 Μαϊου 2018
3
1
49
@Markosgt καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Κάνε σε παρακαλώ πρώτα μια αναζήτηση, ένα διάβασμα, γιατί ακριβώς το ίδιο με το δικό σου θέμα, έχει ανοιχτεί ήδη, κάτι εκατοντάδες φορές. Είναι βέβαιο ότι θα βρεις τις απαντήσεις σου, σε παλαιότερα θέματα.
Καλως σας βρήκα,αν εχεις κάποια Λίνκ στα υπόψιν θα εκτιμουσα να μου έστελνε ς μερικά,δεν θέλω να κουράζω, αλλά είμαι καινούργιος εδώ,και δεν τα πολυκαταφερνω ακόμα

• Like
Reactions: Hiraeth