Ξέσπασμα σε πάνα!

silvie

Member
16 Μαρτίου 2013
19
0
Καλησπερα!εχω ενα μαλτεζακι 4μιση μηνων..τις τελευταιες βδομαδες καθε πρωι επιτειθεται στην πανα του!την κανει 1000 κομματακια!Καθε πρωι την ταιζω στις 8 και αν δεν εχω αλλες υποχρεωσεις ξανακοιμαμαι..ετσι αρχικα νομιζα οτι το εκανε απο αντιδραση που ξαναπαω για υπνο αλλα το εχει κανει και αλλες φορες που λειπω.Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να αντιδρασω για να καταλαβει οτι ειναι κακο γιατι δεν την πετυχαινω την στιγμη που το κανει για να την μαλωσω.Υπαρχει κατι που μπορειτε να μου προτεινεται?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Αν αντί να ξανακοιμηθείς την πας βόλτα και την κουράσεις δεν θα έχει λόγο να εκτονώνεται στην πάνα. Τα εμβόλια τα τελείωσε;

silvie

Member
16 Μαρτίου 2013
19
0
Εχει κανει τα 3 πρωτα αλλα ο κτηνιατρος μου ειπε να την βγαζω κανονικα βολτα!Θα δοκιμασω να την πηγαινω στις 8 τοτε να δω αν θα το σταματησει!

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Καλησπερα κ απο εμενα,νεο μελος στο φορουμ. Εχω εδω κ δυο εβδομαδες περιπου,ενα πινσερακι 2,5 μηνων. Το θεμα με την τουαλετα οσο ειμαι σπιτι ειναι μια χαρα,τα κανει ολα στην πανα της,οταν ομως λειπω στην δουλεια,την πιανει μουρλα προφανως κ ξεσκιζει τις πανες της με αποτελεσμα μετα να τα κανει οπου ναναι..!! Προφανως το κανει ολο αυτο επειδη λειπω αρκετες ωρες κ ειναι μονη της ομως της εχω πολλα παιχνιδακια που μπορει να παιζει,γιατι το κανει αυτο; Σκεφτηκα να νγαλω εντελως τις πανες αλλα φοβαμαι μην τα κανει μετα σε ολο το σπιτι. Δεν την εχω περιορισμενη καπου ιδιαιτερα,κινειται στο μισο σπιτι κ εχω ανοιχτα κ το μπαλκονι. Τι να κανω γιαυτες τις αντιδρασεις της; Τι προτεινετε; Να σημειωσω οτι ειμαστε ακομα στο 1ο εμβολιο οποτε δεν μπορω να την βγαζω ακομα εξω.. Σορρυ για τον μακρυ μονολογο αλλα.....καταλαβαινετε :)

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Καθε συμβουλη καλοδεχουμενη! Εχω κουραστει καθε φορα που γυριζω απο την δουλεια να χρειαζομαι πανω απο μιση ωρα μεχρι να καθαρισω το σπιτι...! Εχω σκεφτει το crate αλλα φοβαμαι πως επειδη εχει ηδη συνηθησει νεσα στο σπιτι ελευθερη,θα της κακοφανει γιατι ειναι κ αρκετες ωρες κ φοβαμαι να μην ξεσικωσει κ την γειτονια.. Καποιος?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul