Ξέρει κανείς τι ράτσα είναι το κουτάβι μου;

gregory7

New Member
11 Μαρτίου 2012
3
0
athens
Καλησπέρα παιδιά "μπορεί" να μου πει κάποιος αν γνωρίζει από κουτάβια τι ράτσα είναι το κουτάβι που βρήκα και "υιοθέτησα" είναι 2 μηνών εδώ....ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωω

...................................................................................................
Sofouli: Τα greeklish απαγορεύονται από τους κανονισμούς. Η δημοσίευση διορθώθηκε.

Attachments

Last edited by a moderator:

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Καλώς ήρθες! Να χαίρεσαι το μικράκι σου! Τι φύλο είναι;
Είναι όντως πολύ όμορφο και ιδιαίτερο!

(Μη γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες γιατί απαγορεύεται.)

gregory7

New Member
11 Μαρτίου 2012
3
0
athens
ευχαριστω παιδία για την γνώμη σάς εγώ πιστευω πως ειναι λυκοσκυλακι με γριφον.....κατι τετοιο μ κανει....κοριτσακι ειναι και ειναι πολυ παιχνιδιαρα και δέν χαλάει κανένα χατίρι δέν κανει ζημίες και τρώει σαν λύκος χεχεχεχε!!!]

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Δύσκολα αυτά τα δύο..ούτε οι γονείς του πρέπει να είναι κάποιας καθαρής φυλής. Δε μας νοιάζει όμως, αυτά είναι και τα πιο καλόβολα σκυλιά. Να την προσέχεις, είναι πανέμορφη :)

elenigeop

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2012
54
1
Ειδες το Βερνης που σου ειπανε;;;Νομιζω οτι μοιαζει πολυ πιο πολυ παρα με τις ρατσες που ανεφερες:)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Το Βέρνης νομίζω πως είναι αρκετά σπάνια φυλή στη χώρα μας ώστε να βρεθεί κάποιο αδέσποτο να τριγυρνάει στους δρόμους μόνο του.
Βέβαια μοιάζει λίγο.
Δεν έχει καμία σημασία με τι μοιάζει όμως, είναι πανέμορφο, να το χαίρεσαι και να το προσέχεις!
Είσαι στο σωστό μέρος για να ενημερωθείς για ότι χρειάζεσαι ώστε να το μεγαλώσεις σωστά!
Ξεκίνα διάβασμα :)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
ευχαριστω παιδία για την γνώμη σάς εγώ πιστευω πως ειναι λυκοσκυλακι με γριφον.....κατι τετοιο μ κανει....κοριτσακι ειναι και ειναι πολυ παιχνιδιαρα και δέν χαλάει κανένα χατίρι δέν κανει ζημίες και τρώει σαν λύκος χεχεχεχε!!!]
Ναι, κοριτσάκι! :D
Εμένα τα χρώματα μού θυμίζουν άλλη φυλή. Με τίποτα αυτό που λες.

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
ευχαριστω παιδία για την γνώμη σάς εγώ πιστευω πως ειναι λυκοσκυλακι με γριφον.....]
εγώ νομίζω ότι πέφτεις έξω αλλά δεν έχει καμιά σημασία είναι κατά την γνώμη μου ένα απίστευτο μουσουδάκι που εμπεριέχει αρετές πολλών φυλών .....

να την χαίρεσαι

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Πο πο τι ωραίους χρωματισμούς που έχει για ημίαιμο!
Ξεχωρίζουν τα χρώματα μεταξύ τους, πολύ έντονα!

Να το χαίρεσαι...καλή ζωή να έχετε...