ΞΑΝΑ Η ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ


Status
Κλειδωμένο θέμα

nikitadog

Active Member
30 Αυγούστου 2008
32
0
ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ είναι το τελευταίο από τα αδερφάκια της, που δίνεται για υιοθεσία. Είναι 8,5 μηνών. Είναι αποπαρασιτωμένη και εμβολιασμένη, εξαιρετικά τρυφερή και παιχνιδιάρα. Είναι πολύ καλή με τα άλλα σκυλιά και μαθαίνει να προσαρμόζεται μαζί τους πολύ γρήγορα.
Είναι κυνηγόσκυλο αλλά ΟΧΙ για κυνήγι!
Αν θέλετε να υιοθετήσετε τη Βαλεντίνα, επικοινωνήστε με το 6974063270.
Η "προίκα" της θα είναι 3 μαθήματα βασικής υπακοής από θετικό εκπαιδευτή.
 

Attachments



ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αγαπητέ /η φίλε /η,

Σε έχω παρακαλέσει ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ μέσω προσωπικών μηνυμάτων, να κάνεις ένα έλεγχο στις αγγελίες πριν δημοσιεύσεις ένα θεμα! Εννιά στις δέκα αγγελίες που δημοσιεύεις, υπάρχουν ΗΔΗ στο φόρουμ. Η συγκεκριμένη αγγελία είναι δημοσιευμένη από τις 5/9 http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=3032&page=6

Ρίξε μια ματιά εδώ: Ανακοίνωση σχετικά με τις αγγελίες υιοθεσιών σχετικά με τον σωστό τρόπο που δημοσιεύονται οι αγγελίες υιοθεσιών στο φόρουμ, έτσι ώστε να βοηθήσεις να παραμείνει η ενότητα χρηστική και ωφέλιμη εκεί που χρειάζεται.

Δεν γνωρίζω εάν βοηθάς κάποιο σύλλογο στο πρόγραμμα υιοθεσιών του, εάν ανήκεις σε σωματείο κτλ, αλλά το να μπαίνουν οι αγγελίες σε «fast forward» είναι κάτι που ΔΕΝ επιθυμούμαι.

Αναρωτιέμαι εάν μετά την δημοσίευση, παρακολουθείς τα θέματα σου! Φοβάμαι πως όχι, αν κρίνω από τις απαντήσεις που ποτέ δεν πήραμε σε θέματα που δημοσίευσες εδώ:
Εγκαταλελειμμένος σκύλος και εδώ: SOS ΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ!!!

Επιπλέον θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με την Κλειαννα (Strays' help) για να συνεννοηθείτε σχετικά με τις αγγελίες που προωθείτε έτσι ώστε για να μην δημοσιεύεται 2 και 3 φορές η κάθε αγγελία.

Το θεμα κλειδώνεται.
 
Last edited:


Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.190
Μηνύματα
896.910
Μέλη
19.975
Νεότερο μέλος
Michael1924