Νικη - τυχερη εκεινη,πιο τυχεροι εμεις!

irinimienie

New Member
29 Δεκεμβρίου 2012
4
0
59
Το κοριτσακι της φωτογραφιας βρεθηκε ενα Σαββατοβραδο μεσ'στην βροχη στα σκουπιδια... Το πηρε σπιτι ο ανιψιος μου και οταν την ειδαμε μετα απο μερικες μερες την ερωτευτηκαμε ,και τωρα ειναι δικια μας!
Ο κτηνιατρος λεει οτι ειναι 2-3 μηνων,φερνει λιγο απο Pomeranian,ισως και Yorkshire Terrier. Οχι οτι μας νοιαζει,ετσι κι'αλλιως ειναι πανεμορφη!!!Και ζαβολιαρα,και ζημιαρα,κι'αγαπησιαρα,κι'ολα τα σχετικα που ειναι τα κουταβακια....
Κι'επειδη το την βρηκε ο Νικος,την βαφτησαμε Νικη!
028.jpg036.jpg008.jpg

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Μπράβο για την πράξη σας. Είναι κουκλίτσα να την χαίρεστε.

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
ψυχηηηηη μουυυυυ τι γλυκα πουναι!!!που να του κοπει το ξερο του απ τη ριζα αυτουνου που το πεταξε στα σκουπιδια.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Να τη χαίρεστε! Δε μου θυμίζει καθόλου καμία από τις 2 φυλές που αναφέρετε, αλλά είναι μια κούκλα όπως και να`χει! Καλή ζωή να έχετε!

ant

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2011
143
24
Καλως ήρθατε και να χαίρεστε το νέο μέλος της οικογένειας σας .Μακάρι να έχουν κι άλλες ψυχουλες την ίδια τύχη με τη Νίκη και σας.Θα βρείτε στο φόρουμ πολλά θέματα που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τη μικρούλα καθως θα μεγαλώνει

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
εμενα η μυτουλα της με τα μαυρα μουστακακια και τα ματακια της μου θυμιζουν πομερανιαν..

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.753
7.278
Με πολλή τύχη μπαίνει το 2013! Ποιός τη χάρη σας! Μπράβο και να τη χαίρεστε

(που να ψοφήσει ο φούστης που την πέταξε στα σκουπίδια)

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Έχετε παρατηρήσει κι εσείς πολλές υιοθεσίες και σωστές κινήσεις τώρα τελευταία στο φόρουμ;

Μπράβο παιδιά, να τη χαίρεστε!

irinimienie

New Member
29 Δεκεμβρίου 2012
4
0
59
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια! Περιττο να σας πω οτι ειναι μεγαλη παρηγορια,διαβαζοντας τα θεματα στα φορουμ, οτι λιγο-πολυ ολοι αντιμετωπιζουμε τα ιδια προβληματα με τα κουταβακια μας!Υπομονη δλδ,ειμαι σιγουρη οτι θα στρωσουν τα πραγματα. Και οτι θ'αφησει επιτελους ησυχα τις παντοφλες-ζωακια του γιου μου....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi