καλησπερα παιδια. ο λογος που γραφω ειναι γιατι οι τελευταιες εξετασεις τις πανδωριτσας μας δεν βγηκαν καθολου καλες,εχει για μια ακομη φορα ουρολοιμωξη(πολυ συχνο φαινομενο πια)και τα νεφρα της δυστηχως ειναι σε χειροτερη κατασταση απο οτι ηταν και πρεπει καθημερινα για ενα μηνα να της χορηγουμε απο 600ml και πανω ορο(lactated ringers) υποδορια,με την ελπιδα να παει καλυτερα και να μην χειροτερεψει αλλο(αν και καποια στιγμη ειναι αναποφευκτο να χρειαστει νοσηλεια και ενδοφλεβια βοηθεια οπως μας ειπε ο γιατρος,προς το παρων ομως δεν ειναι απαραιτητο) ετσι και ξεκινησαμε να το κανουμε. η ολη διαδικασια διαρκει περιπου στις δυο ωρες. ο γιατρος μας συνεστησε να παρουμε μια συσκευη μακρομετρησης για χονδρες σταγονες,να αδειαζει ο ορος πιο γρηγορα ομως εγω εχω ψαξει παντου και κατι τετοιο δεν εχω βρει,εχω ρωτησει σε πανω απο 15 φαρμακεια και κανεις δεν εχει βρει κατι αντιστοιχο η δεν ξερει καν τι ειναι αυτο. γνωριζει καποιος που θα μπορουσα να βρω??? σε κτηνιατρικα μονο δεν εχω ρωτησει που ειχα σκοπο να καλεσω αυριο και επισης αν γνωριζει καποιος καποια αποθηκη φαρμακων ωστε να προμηθευτω τον ορο ισως σε καποια καλυτερη τιμη γιατι μεχρι στιγμης τον εχω βρει στα 1.69ευρω. μεχρι στιγμης τα μηνιαια εξοδα μας ειναι 2 τσουβαλια τροφης για νεφρικη ανεπαρκεια(μιας που ο σκυλος ειναι 74 κιλα),renal advanced candioli οπου βελτιωνει την λειτουργια των νεφρων το οποιο φτανει για 9-10 μερες και κοστιζει γυρω στα 50 ευρω οριακα,zylapour λογω του καλαζαρ που ακομα υπαρχει 6 την ημερα,cibacen 2 την ημερα χαπακια και συμπληρωμα διατροφης με cranberry η goji berry που της δινω εγω οποτε οικονομικα ειμαστε καπως στενεμενοι να το πω,καπως μεχρι το λαιμο να το πω ε θα το πω και συν τα αλλα ζωακια μας προσπαθουμε να βρουμε πιο οικονομικες λυσεις γενικα. αν καποιος γνωριζει θα με βοηθουσε πολυ οπως και αν εχει βρεθει καποιος να κανει αυτη τη διαδικασια και να μου πει πως πηγε μετα ο σκυλος θα με ενδιεφερε να μαθω...παρολα τα οσα τραβαμε ειμαι αισιοδοξη και με τιποτα δε θα σκεφτομουν να κοψω απο την θεραπεια του σκυλου,οτι μπορω θα κανω ακομη και αν χρειαστει να βρω και τριτη δουλεια μιας που ηδη κανω δυο
ευχαριστω για το χρονο σας.