Νεφέλη και Morgan

nefeli-morgan

Member
21 Ιουλίου 2012
7
0
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα και από μένα και καλώς σας βρήκα!!!
Η Νεφέλη και ο Morgan είναι τα δύο σκυλάκια μου (παιδιά μου θα έλεγα καλύτερα).
Είναι δύο πανέμορφα και πανέξυπνα Beagle-ακια.
Η Νεφέλη το Σεπτέμβρη θα γίνει 4 χρονών και ο Morgan, ο γιος της, είναι 14 μηνών.
Χαίρομαι πολύ που έγινα μέλος αυτής της παρέας!!!:grin:

nefeli-morgan

Member
21 Ιουλίου 2012
7
0
Θεσσαλονίκη
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια ..
Η Νεφελίτσα έκανε 8 κουταβάκια και ευτυχώς όλα πήγαν καλά.
Όλα τα ζουζούνακια πήγαν σε οικογένειες στη Θεσσαλονίκη και ο μικρός Μοργκανάκης έμεινε μαζί μας.
Θα προσπαθήσω τις επόμενες μέρες να ανεβάσω και άλλες φωτογραφίες, γιατί τώρα είμαι στη δουλειά...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Καλώς ήλθες!:)

...Η Νεφελίτσα έκανε 8 κουταβάκια και ευτυχώς όλα πήγαν καλά.
Όλα τα ζουζούνακια πήγαν σε οικογένειες στη Θεσσαλονίκη και ο μικρός Μοργκανάκης έμεινε μαζί μας...
Η Νεφελίτσα... τα ζουζουνάκια... ο Μοργκανάκης...
άρχισαν τα όργανα...:cool:

nefeli-morgan

Member
21 Ιουλίου 2012
7
0
Θεσσαλονίκη
Nα τα χαίρεστε τα σκυλάκια σας.. Γιατί τη ζευγαρώσατε τη Νεφέλη..?
Γιατί οικογένειες είχαν ήδη βρεθεί και δεν βρίσκαμε λόγο να μην το κάνουμε, από τη στιγμή που γνωρίζαμε ότι θα τα υιοθετήσουν οικογένειες που θα τα αγαπάν και θα τα προσέχουν.

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Καλως ορισες! Να σου ζησουν τα σκυλια!Ευχομαι οτι θα αφομοιωσεις ολα οσα μπορει αυτη η κοινοτητα να σου προσφερει....με ηρεμια! :)
Πως κ εγινε το ζευγαρωμα? Ειχατε εξασφαλισει ολα τα προαπαιτουμενα για να πραγματοποιηθει το ζευγραωμα?Π.χ. Οι γονεις εχουν pedigree?

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
nefeli-morgan, καλώς μας ήρθες.

Απλά μια παρατήρηση, απο την στιγμή που ζευγάρωσες δύο σκυλιά θεωρείται ότι έκανες εκτροφή. Δεν τα έφερε ο γλάρος τα κουτάβια, εσύ επέλεξες τα συγκεκριμένα σκυλιά και τα ζευγάρωσες.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...εσύ επέλεξες τα συγκεκριμένα σκυλιά και τα ζευγάρωσες.
Με έβγαλες από μιά δύσκολη θέση... μιάς και σκεφτόμουν αρκετή ώρα ορισμένα πράγματα:

1. Με τι κριτήρια επιλέχθηκε ο "γαμπρός"?
Για να βελτιώσει τι? ή, για να εξαλείψει τι?
Μιλάω πάντα, για υγεία, χαρακτήρα και μορφολογία (με αυτή ακριβώς τη σειρά)...

2. Η Νεφέλη (και ο "γαμπρός") είχαν κάνει εξετάσεις? Π.χ., δυσπλασίας ισχίων... και άρκετές άλλες...

3. Οι συγκεκριμένες γραμμές αίματος (της Νεφέλης και του "γαμπρού") είχαν εξετασθεί στο παρελθόν για θέματα επιληψίας? καρδιακών παθήσεων? ορθοπεδικών προβλημάτων της ράχης? χονδροπλασίας?

Και άλλα...

nefeli-morgan

Member
21 Ιουλίου 2012
7
0
Θεσσαλονίκη
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα καλά σας λόγια...
Οι οικογένειες που απέκτησαν τα κουτάβια, ήταν φίλοι μας ή φίλοι των παιδιων που έχουν τον αρσενικό.
Δεν θα ζευγάρωνα το σκυλί μου αν δεν ήξερα εκ των προτέρων που θα καταλήξουν τα κουτάβια.
Ναι οι γονείς έχουν Pedigree και είναι υγιέστατοι.
Επίσης θέλω να σας αναφέρω ότι στο φόρουμ έκανα εγγραφή γιατί θέλω να ενημερωθώ και να ανταλλάξω απόψεις μαζί σας και όχι για να απολογηθώ.

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Οι ερωτησεις γινονται προκειμενου να γινει κατανοητη η λογικη πισω απο το συγκεκριμενο ζευγαρωμα!Στα κουταβια βγαλατε pedigree?
Μεσα απο αυτο το φορουμ μπορεις να μαθεις πολλα, να αναθεωρησεις ισως καποιες αποψεις αλλα κ να προσφερεις κ συ με τον τροπο σου!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Επίσης θέλω να σας αναφέρω ότι στο φόρουμ έκανα εγγραφή γιατί θέλω να ενημερωθώ και να ανταλλάξω απόψεις μαζί σας και όχι για να απολογηθώ.
Πολύ σωστή!

Και εμείς, σε πρώτη φάση αυτό κάνουμε: Ανταλλάσουμε απόψεις - γνώσεις - πληροφορίες μαζί σου...:)

Να ξέρεις ότι όλοι (μα όλοι!!!) έχουμε κάνει λάθη, τόσο στη ζωή μας, όσο και στα θέματα του σκύλου...
Πολύ απλά, γιατί δεν ξέραμε...

Επίσης, να ξέρεις ότι το θέμα σου θα διαβαστεί στο μέλλον και από επισκέπτες, νέα μέλη κλπ...

Ετσι, έστω και ένας να σταθεί και να διαβάσει... και να αλλάξει άποψη για κάτι που επρόκειτο να κάνει (επειδή δεν ήξερε), είναι προς όφελος του "σκύλου"...:)