Νευρικό γλυψημο... στον αέρα!

Rozaki@

Active Member
19 Σεπτεμβρίου 2008
33
0
Athens
Καλήσπέρα σας,
είμαι καινούρια στο forum και συγχαρητήρια για τη δουλεία σας.Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι αν γνωρίζετε. Έχω ένα σκυλάκι yorkshire 3 ετών. Το πρόβλημα είναι το εξής. Όποτε έρχεται ο φίλος μου σπίτι να καθήσουμε κ ενώ του κάνει χαρές κ όλα τα σχετικά μετά απο λίγο την πιάνει κ γλύφει στον αέρα. Στο κενό. Ελπίζω να σας βοηθάω δν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα. Αυτό δεν το έκανε πάντα... Κ ούτε ο φίλος μου είναι νέο πρόσωπο καθώς όταν απόκτησα το σκυλάκι εκεινος υπήρχε ήδη. Αυτό το κάνει κ άλλες φορές αλλά ελάχιστα αλλα όποτε τον βλέπει ειδικά μπορεί να το κάνει κ μία ώρα.Στην αρχή δεν έδωσα σημασία αλλά τώρα έχει παραγίνει κ ανησυχώ... Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει...
Κ με συγχωρείτε αν έκανα θέμα σε λάθος μέρος αλλά αλήθεια μπερδέυτηκα!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Καλως ηρθες!:):)
Εμενα αυτο μου βγαζει νευρικοτητα..
Αυτο το κανει μονο με τον φιλο σου?

Rozaki@

Active Member
19 Σεπτεμβρίου 2008
33
0
Athens
Το κάνει κυρίως με το φίλο μου... Και σπάνια στο ξέμπαρκο στο σπίτι... Αλλά πολύ σπάνιο κ διαρκεί πολύ λίγο

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μήπως την ταίζει τίποτα τρελές λιχουδιές όταν δεν βλέπεις για να την καλοπιάσει? Ο δικός μου όταν θέλει μεζέ, έρχεται με κοιτάζει και γλείφει τον αέρα. Μόνο για μεζέ το κάνει!

giannis21r

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
234
2
Χαϊδαρι
Επαναφερω λιγο το θεμα μετα απο τοσα χρονια για να μην ανοιγω αλλο.Λοιπον ο μουργος σηκωθηκε το πρωι και αρχιζε και εγλειφε τον αερα και εκανε σαν τρελος να βγει εξω.Οταν τον εβγαλα το πρωτο πραγμα που εκανε ειναι να τρωει χορτα,χωρις βεβαια να κανει εμετο.Ουτε την αναγκη του εκανε,πραγμα αξιοπεριεργο.Γυρισαμε σπιτι και ειναι μια χαρα.Τελευταιο γευμα ηταν πριν 12-13 ωρες.Φανταζομαι κατι τρεχει με το στομαχι του.Να το ψαξω περισσοτερο το θεμα?Μπορει να σημαινει κατι αλλο?Η διατροφη μας ειναι BARF εδω και περιπου 3 μηνες και πρωτη φορα εμφανιζεται αυτο το συμπτωμα.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.450
10.681
Athens
Το γλύψιμο στον αέρα μπορεί να είναι και πόνος. Έτσι έχω παρατηρήσει στην δικιά μου τουλάχιστο, σε φάση κρίσης με τη μέση της.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.826
20.166
Να το ψαξω περισσοτερο το θεμα?Μπορει να σημαινει κατι αλλο?
Επειδή μπορεί να ήταν και κάτι εντελώς χαζό και τυχαίο, απλώς τον παρακολουθείς, να δεις αν και πότε, θα το ξανακάνει. Και αν στο μεταξύ, οι λειτουργίες και οι συμπεριφορές του είναι κανονικές, δεν αγχώνεσαι.
Γενικώς...παρατηρώντας και κάνοντας...

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Ισως να ειναι κατι καπως ασχετο αυτο που θα πω,η δικια μου γλυφει συνεχεια,εμενα κατα βαση και παντου,χερια,μουτρα οπου βρει,εχω καταλαβει οτι το κανει για παιχνιδι-αγαπη απλα καποιες φορες και ειδικα οταν πηγαινουμε για υπνο κατανταει κουραστικο,της λεω συνεχεια μη μη αλλα δεν...φανταζομαι πως ειναι κ λογο ηλικιας (3 μηνων) απλα αναρωτιεμαι μηπως υπαρχει καποιος τροπος να το κοψει.
υ.γ στον αερα γλυφει μονο οταν την πιανω στα χερια μου κ την σηκωνω κ ειναι σαν να προσπαθει να με φτασει (εχει πολυ πλακα αυτο) :)

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Ισως να ειναι κατι καπως ασχετο αυτο που θα πω,η δικια μου γλυφει συνεχεια,εμενα κατα βαση και παντου,χερια,μουτρα οπου βρει,εχω καταλαβει οτι το κανει για παιχνιδι-αγαπη απλα καποιες φορες και ειδικα οταν πηγαινουμε για υπνο κατανταει κουραστικο,της λεω συνεχεια μη μη αλλα δεν...φανταζομαι πως ειναι κ λογο ηλικιας (3 μηνων) απλα αναρωτιεμαι μηπως υπαρχει καποιος τροπος να το κοψει.
υ.γ στον αερα γλυφει μονο οταν την πιανω στα χερια μου κ την σηκωνω κ ειναι σαν να προσπαθει να με φτασει (εχει πολυ πλακα αυτο) :)
,,,
,,
δηλαδη οταν την ψεκαζεις για αποπαρασιτωση πρεπει να τη δενεις χειροποδαρα ==))