Νευράκια ο Νόα;

christos k

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2011
89
0
Nicosia - Cyprus
:cool:
Για σας παιδιά.
Θέλω τα φώτα σας σε ένα θέμα με το μικρό μου παλικάρι.
Ο νόα είναι ένα άψογο σκυλάκι υπάκουο και τρυφερό μονο που τις τελευτές δυο μέρες παρατήρησα κάτι ξαφνικό.
πήγα να πιάσω κάτι διπλα από το πιάτο του σαν έτρωγε και άρχισε και μούγκριζε και σε κάποια φάση σάστισα..πρώτη φορα έκανε έτσι πράγμα,πριν λίγο επίσης πήγα να τον μετακινήσω από το πάτωμα να τον βάλω στο κρεβάτι του γιατί άγγιζε το σώμα του την θέρμανση και άρχισε πάλι να μουγκρίζει..
Δεν θέλω να τον προκαλέσω μπας και με δαγκώσει.
ο νόα είναι ένα ημίαιμο "λαμπρατορ" με husky 5-6 μηνών.
Τι λετε να κανω?Πως να το χειριστω το θεμα?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Αναμενομενες αντιδρασεις εφηβου... να συμβουλευτεις εναν εκπαιδευτη και να ξεκινησετε ΒΥ.

christos k

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2011
89
0
Nicosia - Cyprus
Aaa :) Sorry δεν κατάλαβα.
Όμως ο νόα έχει περάσει εκπαίδευση από μένα και μέχρι στιγμής γνωρίζει και εκτελεί τουλάχιστο 10 εντολές και υπακούει.
γνωρίζει τα όρια και είναι πολύ σωστός.

Απλά αυτό το καινούργιο με αχωνει.

Sorry αν εννοείς κάτι άλλο στην βασική υπακούει.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ε αφου ξερει να εκτελει 10 εντολες μολις σου γρυλιζει θα του λες ΜΗ και τελειωσε...
δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα, πρεπει να συμβουλευτεις εναν ειδικο, η βασικη υπακοη δεν ειναι μονο εντολες.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Για κινησεις καρατε λεει βρε παιδια.αν του γρυλισει,να φαει σφαλιαριδι.ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙ υποθετω.:D

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
ανοιξε το μανουαλ κατω απο το ρεζερβουαρ εχει ενα βιδακι εχει λασκαρει σφικτο λιγο

αν δεν γινει τιποτα παρε τη πενσα και πιασε το αυτι στριφτω δυνατα οποτε σου ξαναγριλισει

αν συνεχισει τοτε η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τις εξειδικευμένες προφανώς συμβουλές που δίνετε στον άνθρωπο.

Αν έχετε την ευγενή καλωσύνη, εξηγήστε μου παρακαλώ πολύ, που κολλάνε ο Μπρους Λι, ο Μπομπ ο Μάστορας και τα λοιπά συνεργειακά και πως μπορούν να εφαρμοστούν στην πράξη, αναφορικά με το πρόβλημα του θέματος.

Ευχαριστώ.

fotis1960

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2008
365
68
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Εγω δεν θα σου μιλησω με "γριφους"
Μολις το ξανακανει,δωστου μια γερη "μπουφλα",
να φυγει μαζι με το πιατακι του,
για να καταλαβει ποιος κανει κουμαντο.
Αλλιως με λυπη μου σου λεω,
οτι θας σας πηδηξει κανονικα.
Εκτος αν "βασταει" η τσεπη σου για εκπαιδευσεις,
και τα ρεστα,
οποτε παω πασο.
Αλλα και παλι υπαρχει περιπτωση,στην "μπουφλα"
να καταληξεις.
:)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Με το που πας να παρεις το πιατακι και γρυλισει του λες ΜΗ κοφτα και συνεχιζεις να κανεις αυτο που ειχες σκοπο.Αν το ξανακανει,τον παιρνεις σηκωτο και τον απομονωνεις.Φαγητο σε 10' που θα ηρεμησει.Αν το ξανακανει,το ιδιο.

Αν συνεχιζει,νηστικος 1 ολοκληρη μερα και πριν του δωσεις φαγητο,του δινεις εντολη "κατσε".Όταν καθισει του κατεβαζεις το φαγητο και του δινεις εντολη να φάει.Δε θα ακουμπησει το φαγητο χωρις εντολη.Αν τη στιγμη που το κατεβαζεις, κουνησει,ψηλα ξανα το φαγητο.

Για ξαναθυμισε του λιγο τις εντολες και δωσε εμφαση στο οτι χαδι,φαγητο κερδιζονται με σωστη συμπεριφορα.Καντο και θα στρωσει.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97