Νεο sharpeo μελος

prince86

Member
4 Δεκεμβρίου 2010
10
0
38
nikaia
www.facebook.com
Καλως σας βρηκα κ εγω ενα μπραβο στους admin για το καταπληκτικο forum ειμαι κατοχος ενος sharpei 18 μηνων και δυστηχως αντιμετωπιζουμε πολλα προβληματακια εως τωρα ...........

Last edited:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Kαλώς Ήρθες..
Πες μας περισσότερα για το σκυλάκι σου :)
Στο φόρουμ θα βρεις πληροφορίες για ότι απορίες και προβλήματα έχεις, χρησιμοποιήσε την αναζήτηση.

prince86

Member
4 Δεκεμβρίου 2010
10
0
38
nikaia
www.facebook.com
Ναι σωστα εγραψα λιγα...Τον λενε prince ειναι 18μηνων ειναι πολυ παιχνιδιαρης υπερκινητικος θα ελεγα επιφυλακτικος με καινουρια προσωπα επιθετικος και κυριαρχικος με τα αλλα σκυλακια φυλακας και απο μικροι αντιμετωπιζουμε πολλα προβληματα υγειας τα οποια ξεπερασαμε ολα εκτος απο την ωτιτιδα...Τον princako τον αγορασα αρρωστο απο pet shop κ ενω ολοι μου ελεγαν να τον επιστρεψω πισω δεν μου πηγε η καρδια και τον κρατησα..δεν μετανιωνω για αυτο αλλα μετανιωνω που αναζητησα σκυλο απο pet shop...

prince86

Member
4 Δεκεμβρίου 2010
10
0
38
nikaia
www.facebook.com
Καλως Ηρθες..
Τι ειδους προβληματακια?
τον αγορασα εχοντας προβλημα με τον λεγομενο "βηχα των σκυλων" μετα ακολουθησαν πυοδερματιτιδες ποδοδεματιτιδες ωτιτιδα και ογκος στην πλατη...ο οποιος οπως δειχνει ειναι λιπωμα...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
:(
κρίμα το σκυλάκι, εύχομαι περαστικά.
Προφανώς δεν χρειάζεται να πω τους λόγους για τους οποίους δεν αγοράζουμε από πετ σοπς αλλά μόνο από εκτροφείς, γιατί τους ξέρεις από πρώτο χέρι.
Διάβασε εδώ για να καταλάβεις ότι δυστυχώς υπάρχουν πολύ χειρότερα.

Εύχομαι να βρεις την λύση με τον πρινσκάκο και να ζήσετε πολλά χρόνια ευτυχισμένα μάζι.
:)

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Καλως ηρθες και μπραβο σου που ενω ήξερες οτι ηταν άρρωστο το πήρες και οταν βρήκες τα δυσκολα δεν τον επέστρεψες αυτο δείχνει μεγαλη αγαπη και υπομονη.και παρόλο που ειμαι αντίθετη με την αγορα ζωων απο πετ σοπ σε τετοιες περιπτωσεις καλυτερα τ ζωακι που πωλείτε και προέρχεται απο puppy mills να αγοραζετε απο ανθρωπο που θα το αγαπήσει και θα το φροντίσει γιατι διαφορετικά φοβαμαι πως δεν θα γλίτωναν την ευθανασία :(
Ελπιζω ολα τα προβληματά σας να περασουν :)

prince86

Member
4 Δεκεμβρίου 2010
10
0
38
nikaia
www.facebook.com
Ακριβως για αυτον το λογο δεν τον επεστρεψα δεν μου πηγαινε η καρδια να σκοτωσουν και να πεταξουν στα σκουπιδια αυτη τη φατσα ....

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλώς ήρθες και ευχομαι να λυσεις και την ωτιτιδα και επισης να περαστε πολλα χρονια μαζι!!!