Νεο μελος

vaslag7

Member
13 Φεβρουαρίου 2009
20
2
Καλησπερα,παρακολουθω το φορουμ αρκετο καιρο γιατι λατρευω τα σκυλια και ας μην ειχα σκυλο ως σημερα το απογευμα.Πριν 12 χρονια ειχα ενα γερμανικο ποιμενικο που εχασα απο φολα και ειχα τοτε υποσχεθει στον εαυτο μου να μην ξαναπαρω αλλο σκυλι και τυχον ξαναπερασω την ιδια εμπειρια.Η γυναικα μου και ο πιτσιρικας με ειχαν ζαλισει καιρο τωρα να παρουμε ενα κουταβι αλλα ενω μεσα μου ηθελα ολο κατι εβρισκα και δεν το αποφασιζα.Πριν λιγες μερες καποιος καλος ανθρωπος που ειχε τρια κανισογριφον (γονεις και γιο)αποφασισε οτι δεν τα θελει και ετσι μας εδωσε το μικρο αρσενικο(τα αλλα δυο λεει θα τα βαλει αγγελια).Ο εκτωρ(ετσι τον βγαλαμε)ειναι 9 μηνων μαυρο μπεζ και με υπεροχη μουτσουνα απο σημερα το απογευμα εκανε καταληψη στο σπιτι και τρεχω και δεν φτανω.Εχει βιβλιαριο με τα εμβολια του ειναι περιποημενος μια και ηταν μεσα στο σπιτι αλλα οπως καταλαβενεται νεο σπιτι νεα αφεντικα υπαρχει ακομα ενα θεμα.Τον εχω βγαλει στην αυλη 5 φορες απο την ωρα που ηρθε αλλα αυτος επιμενει να κατουραει μολις μπουμε μεσα,μας εχει μαρκαρει για τα καλα.Τον ζυγισα κιολας και ειναι 9 κιλα.Στα προηγουμενα αφεντικα ετρωγε οτι ετρωγαν και αυτοι και καμια κονσερβα κυριακες και γιορτες,εγω πηρα ξηρα τροφη και ελπιζω να το εκτιμισει.Αυτα προς το παρον θα τον βγαλω και καμια φωτο να τον δειτε και αν εχετε και καμια συμβουλη ευπροσδεκτη...Παω να τον βγαλω μια βολτα για να κατουρησει μολις γυρισουμε

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Παω να τον βγαλω μια βολτα για να κατουρησει μολις γυρισουμε
Αχαχαχααααα!!!

Προσπάθησε να μάθεις αν τα έκανε μέσα και στον άλλον. Για να ξέρεις αν ποτέ δεν έμαθε ή απλά μαρκάρει το σπίτι σας.
Προσωπικά νομίζω ότι αν συμβαίνει το πρώτο θα είναι πιο εύκολο να το κόψει γιατί αν και αργά μπορεί να μάθει να τα κάνει έξω. Αν μπορείς άφησε ένα μικρό άνοιγμα προς στην αυλή (ξέρω θα ξυλιάσετε) για να τεστάρεις αν θα έχει την επιλογή αν θα βγαίνει έξω.
Όσο για την ξηρή τροφή μην περιμένεις να την εκτιμήσει αμέσως εφόσον έμαθε σε μαγειρευτό.
Nα σας ζήσει και καλά χριστούγεννα!

vaslag7

Member
13 Φεβρουαρίου 2009
20
2
Ευχαριστω για τις ευχες και σας ευχομαι και εγω καλα Χριστουγεννα,με την ξηρα τροφη δεν ειχα θεμα ευτυχως την τσακιζει σε μηδεν χρονο,σημερα το πρωι ηταν ολη μερα στο μπαλκονι,εφτιαξα σε μια γωνια ενα κουτι με αμμο και πηγε για κακα δυο φορες εκει,τα τσισα οπου βρουμε,εκλεισα και τα καγκελα με πλσστικο δυχτι γιατι πηδαει στο κηπο και απο εκει μπορει να πηδηξει στο δρομο.Ειναι παντως διαολος και χαλαει τον κοσμο αν πλησιασει καποιος στο σπιτι,τα πιτσιρικια με τα καλαντα σημερα τα ελεγαν απο το δρομο

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
αν δεν εκτιμαει την ξηρα τροφη τον ξεγελας,, με λιγο ζουμακι απο βρασμενο κρεας,, η λιγο γιαουρτακι,,, που ανακατευεις καλα με την ξηρα τροφη η καποιο παρομοιο κολπο,,,

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi