Νεο μέλος (Λαμπ ή γκολνετν)

Samy

Member
21 Απριλίου 2013
7
0
Καλησπερίζω το dogforum και τα μέλη του! Σας παρακολουθώ από το 2009. Διαβάζω συνέχεια και με μανία τα άρθρα σας όμως μέχρι τώρα δεν είχα σκύλο. Οπότε ξέρω για τον σωστό τρόπο απόκτησης και ήδη έχω επικοινωνήσει με κάποια εκτροφεία, και επίσης έχω κατέβει και σε πολλές εκθέσεις για να δω από κοντά τα σκυλιά και τους εκτροφείς! Αποφάσισα όμως τώρα που τελειώνω το σχολείο μου να αποκτήσω και εγώ έναν φιλαράκο μιας και θα μένω μόνη μου και θα θέλω παρεούλα! Σκέφτομαι λοιπόν, καθώς θα είναι το πρώτο σκυλί που θα αποκτήσω, για αρσενικό Labrador ή Golden Retriever. Μου αρέσουν πολύ αυτές οι 2 φυλές, καθώς είναι φιλικές με όλους και πολύ χαρούμενες και παιχνιδιάρικες. Όμως δεν ξέρω τις διαφορές τους… Υπάρχει κάτι στο οποίο να διαφέρουν όσον αφορά τον χαρακτήρα; Τι θα μου προτείνατε εσείς;

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Καλώς ήρθες και επίσημα!

Η διαφορά μεταξύ Λαμπ και Γκόλντεν:

[h=1]How many dogs does it take to change a light bulb?[/h]
Golden Retriever

The sun is shining, the day is young, we've got our whole lives ahead of us, and you're inside worrying about a stupid burned out bulb?

Lab

Oh, me, me!!!!! Pleeeeeeeeeze let me change the light bulb! Can I? Can I? Huh? Huh? Huh? Can I? Pleeeeeeeeeze, please, please, please!

;) Χιούμορ, αλλά λέει αρκετά για το χαρακτήρα τους. Αν έχεις όρεξη για πολλές ώρες έξω, βόλτες, παιχνίδι δεν θα κάνεις λάθος με όποια απ' τις δύο φυλές επιλέξεις.

Samy

Member
21 Απριλίου 2013
7
0
Καλώς ήρθες και επίσημα!

Η διαφορά μεταξύ Λαμπ και Γκόλντεν:

How many dogs does it take to change a light bulb?

Golden Retriever

The sun is shining, the day is young, we've got our whole lives ahead of us, and you're inside worrying about a stupid burned out bulb?

Lab

Oh, me, me!!!!! Pleeeeeeeeeze let me change the light bulb! Can I? Can I? Huh? Huh? Huh? Can I? Pleeeeeeeeeze, please, please, please!

;) Χιούμορ, αλλά λέει αρκετά για το χαρακτήρα τους. Αν έχεις όρεξη για πολλές ώρες έξω, βόλτες, παιχνίδι δεν θα κάνεις λάθος με όποια απ' τις δύο φυλές επιλέξεις.
Δηλαδή τα λαμπ είναι πιο ενεργητικά; Καλώς σας βρήκα και επίσημα!

Last edited:

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
στον χαρακτήρα πάνω κάτω ίδια,στην εμφάνιση υπάρχουν διαφορές όπως το τρίχωμα και εδώ εξαρτάται εσύ τι θέλεις,πληροφοριακά και τα δύο μαδάνε πολύ.

το σίγουρο πώς θα μείνεις ικανοποιημένος αφού έχουν φοβερούς χαρακτήρες,μάλιστα μου αρέσει πώς είναι φιλικά μέ όλους και δύσκολα τσακώνονται με άλλα σκυλιά,εμένα πάει και τα γλύφει όλη την ώρα απο χαρά και αν της κάνει μαγκιές κάποιο απλά το γράφει.μόνο για φύλακες δεν κάνουν αλλά ποιός χρειάζεται..για αυτό δεν έχουμε συνεγερμούς,πορτόνια κτπλ?πάντως αν κινδυνέψεις απο κάτι θα βοηθήσουν δεν είναι UFO.

χαίρομαι που είσαι πληροφορημένος και πιστεύω όποιο επιλέξεις θα μείνεις ευχαρηστημένος!

Last edited:

Samy

Member
21 Απριλίου 2013
7
0
στον χαρακτήρα πάνω κάτω ίδια,στην εμφάνιση υπάρχουν διαφορέςόπως το τρίχωμα και εδώ εξαρτάται εσύ τι θέλεις,πληροφοριακά και τα δύο μαδάνε πολύ.

το σίγουρο πώς θα μείνεις ικανοποιημένος αφού έχουν φοβερούς χαρακτήρες,μάλιστα μου αρέσει πώς είναι φιλικά μέ όλους και δεν τσακώνονται με άλλα σκυλιά,εμένα πάει και τα γλύφει όλη την ώρα απο χαρά και αν της κάνει μαγκιές κάποιο απλά το γράφει.μόνο για φύλακες δεν κάνουν αλλά ποιός χρειάζεται..για αυτό δεν έχουμε συνεγερμούς,πορτόνια κτπλ?πάντως αν κινδυνέψεις απο κάτι θα βοηθήσουν δεν είναι UFO.
χαχαχα δεν το θέλω για φύλαξη! Μόνο για παρεούλα! Δεν με πειράζει που θα μαδάνε! Ποιο είναι πιο παιχνιδιάρικο;