Νεο Μελος - με τι μοιαζει το σκυλακι μου

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
"τσιουαουίζει" ? "Πομερανιοφέρνει"? Ή μου φαίνεται? Κουκλάκι είναι πάντως. Καλωσήρθες.

Γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες σε παρακαλώ. Είναι από τους κανόνες του φόρουμ:)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Kαι με τσιουάουα και με πομεράνιαν μπορεί να μοιάζει όντως, δεν ξέρουμε το μέγεθος του.
Να σου ζήσει και καλώς ήρθατε :)

stormside

Member
6 Ιουνίου 2013
6
0
Σερρες
IMG_050450505050050505.jpgευχαριστω παιδια,καλωσ σας βρεικα....να τος παλι οταν ειταν μικροσ...τωρα ειναι 8 μηνων κ ειναι 6 κιλα..δν νωμιζω να μεγαλοσει αλλο...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Ti στρουμπουλάδα είναι αυτή!!! Τέλειος κούταβος :)

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
σε κοκόνι,τσιουάουα,πομεράνια μοιάζει τώρα αν όντως σε λαμπραντόρ που σου είπαν τι να πώ!:p

Last edited:

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Σε ρωτούσαν αν είναι λαμπραντόρ?:eek: Λύκος είναι πες την επόμενη φορά. Μην τους μπερδεύει που βγήκε λίγο "μπασμένος ". Για να απαντήσω πιο συγκεκριμένα στην ερώτηση σου πάντως, κανένας δεν είναι σε θέση να ξέρει με το "μάτι" τι γονιδιακό υλικό συπεριλαμβάνεται στο συγκεκριμένο σκυλί ή σε οποιοδήποτε άλλο σκυλί που δεν διαθέτει pedigree. Η σπιτονοικοκυρά σου δεν το ήθελε άλλο? Ή μήπως έκανε καμιά γέννα?

stormside

Member
6 Ιουνίου 2013
6
0
Σερρες
οντως μοιαζει παρα πολυ με κοκονι τωρα ποτ ειδα κατι φωτογραφιες στο google...ειχε κανει γεννα...αυτη μ τον ειχε δοσει για θυληκο κ μου βγηκε αρσενικος... :D :D :D

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Τρελή γνώστρια η σπιτονοικοκυρά σου...Πάλι καλά που ήταν σίγουρη ότι ήταν σκύλος...Τώρα το πήρες βέβαια, αλλά καλό είναι να γνωρίζεις ότι ο συγκεκριμένος τρόπος απόκτησης πόρρω απέχει από τον ιδανικό. Πρόκειται για μια ανεύθυνη γέννα, με ενδεχόμενα προβλήματα, γιατί συνήθως οι μίξεις διαφορετικών φυλών ελλοχεύουν κινδύνους και δεν έχουν κανένα νόημα... Ελπίζω στο μέλλον, να μην σκέφτεσαι να το ζευγαρώσεις. Διάβασε λίγο τα θέματα του φόρουμ που έχουν να κάνουν με τον σωστό τρόπο απόκτησης σκύλου και για αυτή ή οποιαδήποτε άλλη απορία, εδώ είμαστε