Νεο Μέλος! Betty the French Bulldog

vasfitis

New Member
11 Ιουλίου 2011
3
0
40
www.facebook.com
Καλησπέρα σας! Νέοι στο forum αλλά πανευτυχείς κάτοχοι μιας υπέροχης γαλλιδούλας εδώ και 3,5 χρόνια!
Ονομάζομαι Βασίλης, είμαι απο την Θεσσαλονίκη και μαζί με την γυναίκα μου την Δάφνη πηραμε πριν 3 χρόνια την αποφαση να μοιραστούμε την ζωή μας με ενα σκύλο.
Η απόφαση για την κατάλληλη ράτσα δύσκολη, αλλά μετά απο πολλή αναζήτηση, κουβέντες με κτηνιάτρους, και γνωστούς με εμπειρία με σκύλους, καταλήξαμε οτι ένα γαλλικό μπουλντόγκ ταιριάζει στον τρόπο ζωής μας, και στους ρυθμούς μας γενικότερα.
Δεν πήγαμε σε pet shop αλλά μέσω φίλων καταλήξαμε στην αγορά του σκύλου απο την Ουγγαρία, απο εκτροφείο.
Αυτό που μας έκανε να την επιλέξουμε είναι η μαύρη βούλα που έχει στην κορυφή του κεφαλιού της, που μοιάζει με το "κουμπί" της!
Η Betty είναι πλέον 3,5 ετών, απίστευτος χαρακτήρας, την λατρεύουμε και δεν μπορούμε να φανταστούμε την ζωή μας χωρίς αυτή!betty forum..jpg

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθατε....να χαιρεστε την Betty σας...ωραιο αυτο με το ''κουμπι της'':p!
Κουκλα ειναι και η καρδουλα που βλεπω επισης πολυ ωραια:D!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Ki άλλο γαλλικό μας την έπεσε!!! Στο τέλος θα λέγεται french bulldog forum το χω πει εγώ.
Να σας ζήσει , είναι κουκλίτσα! :)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κουκλίτσα! Κι αυτό το κουμπάκι... Όλα τα λεφτά! Είναι, όντως, πολύ όμορφο στοιχείο!

Πες μας λίγα πράγματα για τη συγκατοίκησή σας :)

vasfitis

New Member
11 Ιουλίου 2011
3
0
40
www.facebook.com
Συγκατοικηση... Μεγάλο πράγμα... Στις αρχές -μη έχοντας προηγούμενη εμπειρία με ζώα- ζοριστήκαμε παρα πολυ. Κλαμα, λέρωνε παντου, φοβόμασταν πως να την λούσουμε, πως να συμπεριφερθούμε στην βόλτα της, μας έκανε ζημιες στο σπιτι και δεν ήθελε να κοιμηθει πουθενα αλλού εκτός απο το κρεββάτι μας.
Με υπομονη ομως όλα πηγαιναν απο το καλο στο καλύτερο.
Ομολογω ότι 2-3 φορες (και έχοντας κανει μεγαλη ζημια) -έφαγε όλες τις μαγνητικες επαφες απο τον συναγερμο σε ολοκληρο το σπιτι- την εριξα 2-3 μπατσες στα πισινα, (οχι βεβαια ξύλο!) , πραγμα το οποιο μετανιωσα αμεσως και δεν το ξαναεκανα...
Με άλλα σκυλια ειναι λιγο αρτσουμπαλη, ΟΧΙ επιθετική, αλλά πεφτει πανω τους με φορα εχοντας διαθεση να παιξει και εκείνα με τη σειρα τους τρομάζουν ή φοβούνται...
Απο σωματική διάπλαση ειναι πολυ δυνατη, ζυγιζει -πλεον- 13 κιλα, ειναι στειρωμενη αφου αδιαθετησε 2 φορες, και εκει που ειναι σκετη απολαυση ειναι με τα μικρα παιδια! Της πιανουν τα αυτια, της δινουν χαστουκια, της τραβανε τα ποδια, και εκεινη οσο της τα κανουν αυτα αλλο τοσο το ευχαριστιεται!!!
Η αδυναμια της... τα μπαλακια του τεννις... Ετσι και δει μπαλακι τεννις οπουδηποτε, δεν την κραταει τιποτα! Καναμε μια φορα βολτα, περνωντας απο ενα γηπεδο τεννις, και αφηνοντας την ελευθερη (μετα και απο προτροπη των 2 παικτων), ετρεχε απο πλευρα σε πλευρα να πιασει το μπαλακι! Απιστευτο θεαμα!!!
Αυτο το σκυλι ειναι σαν δυναμιτακι! Μπορει να κοιμαται ολη μερα αλλα μπορει και να τρεχει ολη μερα πανω κατω χωρις στμματημο! Εχω παθει πλακα με το ποση ενεργεια μπορει να εχει ενα τοσο μικροκαμωμενο σκυλακι!
Εχει αδυναμια στα ντοπερμαν! Λογω φιλων που εχουν ο ενας 2 και ο αλλος 4, μεγαλωσε μαζι τους και οταν συναντιουνται, η λέξη παιχνιδι παιρνει αλλη διασταση! Φανταστειτε τωρα 6 ντοπερμαν να κυνηγουν ενα μικρο πυραυλακι πανω κατω πανω κατω!!!
Φωτογραφιες απο τα εν λογω παιχνιδια μολις ξεσκαρταρω τον σκληρο μου δισκο και τις βρω... Ελπιζω να μην κουρασα...
bettaki..jpg

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Γεια σου και απο μενα ειναι πανέμορφη !!!! Καλως ήρθατε !

Οσο για τα μπαλάκια του τεννις εμεις διαφέρουμε λιγο !! Του αρέσουν δεν λεω αλλα αμα δει μπαλα ποδοσφαίρου(σε μέγεθος εννοώ) σεληνιάζεται ΔΕΝ κρατιέται με τπτ εκει να δεις γελιο που κυνηγάει την μπαλα κ απο τη φορα περνάει απο πανω !!!! Αλλο να το βλέπεις κ αλλο να στο λεω, Δοκίμασε το!!!

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
Πολύ χάρηκα με το πνεύμα του ποστ!
Μπράβο παιδιά! Να σας ζήσει και να περνάτε υπέροχα μαζί!!!!!!!!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Καλησπέρα και καλώς ήρθατε !!! :):)
και εγω πολύ χάρηκα με το ποστ !!
να σας ζήσει και να την χαίρεστε να είναι πάντα καλα η μικρή
και το κουμπάκι - βουλάκι υπέροχο !! :)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Καλώς ήρθατε! υπέροχη η μικρή σας αλλά και υπέροχη η μεταξύ σας σχέση που διακρίνω στα ποστ!!!!!

tasoulap

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
189
1
Ano Liosia, Athens, Attikis
Καλώς ήρθες! Να τη χαίρεστε τη γαλλιδούλα σας με το κουμπάκι της (εξαιρετικό!!) και να ζήσετε μαζί πολλά όμορφα χρόνια ακόμα.