Νεο Λυκόσκυλο

Paminho

Active Member
17 Αυγούστου 2009
33
0
Καλημέρα παιδιά!Είμαι νέο μέλος και ετοιμάζομαι να αποκτήσω μια πανέμορφη λύκαινα.Είχα και ένα αρσενικό που μου πέθανε πριν ένα μήνα,12 ετών.Ακολούθησα τις συμβουλές στα post και πήγα σε αναγνωρισμένα απο τον ΚΥΝΟΦΙΛΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.Τελικά κατέληξα σε θυληκό απο το εκτροφείο DEL VENTO MARGIO.To γνωρίζε κανείς να μου πει τη γνώμη του;;Τι πρέπει να προσέξω στα Pedigree??

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Καλημέρα Paminho!

Ένα θέμα που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο (και αν θυμάμαι καλά είχε αναφερθεί και το συγκεκριμένο εκτροφείο) είναι AYTO.

Αν και δεν είχαμε ξανά νέα για την πορεία του θέματος...

Ρίξε του μια ματιά και γράψε τυχόν απορείες ή επιπλέον ερωτηματικά.

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
το εκτροφειο που εχεις επιλεξει ειναι απ τα καλυτερα κατα την γνωμη μου.Απο ποια γεννα θα παρεις κουταβι?

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
απο εκει το εχω παρει και εγω!
και ποσο θα δωσεις?με το καλο!!
δεν μπορω να πω αν ειναι καλος γιατι ειναι ο 1ος
μου σκυλος γερμανικος και δεν εχω την εμπειρια,παντως μεχρι στιγμης τα παμε καλα
και οτι εχω χρειαστει με εχουν βοηθησει

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Το "del vento margio" εχει ως βαση τα rottweiller και τους Γ.ποιμενικους.Αυτος που το εχει μαζι με την μητερα του,ειχαν-εχουν πολυ καλες σχεσεις με την περιφημη εκτροφεα (rottweiller) και κριτη Kate Pinches και το τοτε εκτροφειο της (νομιζω δεν εκτρεφει πια) Cuidado Rottweillers.Καποτε που ηθελα να παρω rottweiller ειχα ερθει σε επαφη με την Kate Pinches και μου υπεδειξε το "del vento margio" γιατι αυτη δεν ειχε σκυλια τοτε.Νομιζω λοιπον ειναι ενα καλο εκτροφειο.:)

Paminho

Active Member
17 Αυγούστου 2009
33
0
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!Αύριο θα πάω να το ξαναδώ και να παίξω λίγο μαζί της.Η μητέρα της είναι η Κελυ,απίστευτη σκυλίτσα!!Έπαιζα χτες συνέχεια με την μητέρα της,είναι απίστευτη!Και ο πατέρας της είναι πολύ όμορφος,όμως μου διαφεύγει το όνομα του...Ανυπομονώ να το πάρω απο βδομάδα,γιατί τώρα θέλω να διαμορφώσω λίγο το χώρο του!