Νεος

Enkeies

New Member
20 Δεκεμβρίου 2010
4
0
Trikala
Γεια σας ειμαι νεος...Αυτη την στιγμη δεν εχω καποιο σκυλι ..Αλλα επιθυμω να αποκτησω ενα αγγλικο μπουλντογκ...Στο παρελθον ειχα σκυλια αλλα δυστυχως μου τα δηλητηριασαν...Αυτα

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες. Ψάξου λίγο πριν την απόκτησή του, εύχομαι να αποκτήσεις τον σκύλο που θες.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθες...ευχομαι να αποκτησεις το σκυλο που θες!Υπαρχουν ωραια θεματακια εδω οποτε κανε μια βολτα στο forum για ενημερωθεις!

Καλως ηρθες

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Καλώς όρσες!!
Χαίρομαι που βλέπω άτομα να ψάχνονται καλά πρίν αποκτήσουν σκύλο και φυσικά να μην πέφτουν σε παγίδες διαφόρων εμπόρων απλά σκύλων!!

Enkeies

New Member
20 Δεκεμβρίου 2010
4
0
Trikala
Φιλε μου δυστυχως σε αυλη μενω σε χωριο με πολυ απλα αλλα και παλι συμβαινουν αυτα..Τα καφρικα γεγονοτα..Το τελευταιο που μου δηλητηριασαν ειναι ενα δαλματιας που το ειχα πριν 3 χρονια για 4 χρονια και ηταν πολυ φιλικο ..Τωρα γιατι ψαξε βρες...Εγω δεν το βρηκα ακομα το γιατι

Enkeies

New Member
20 Δεκεμβρίου 2010
4
0
Trikala
Και κατι ακομη ενα ατομο μου εστειλε καποια θεματα να διαβασω το ευχαριστω..Αλλα να ξερετε οτι εχω ενα Ιγκουανα και ειμαι απο Τρικαλα οποτε γνωριζω καλα τι σημαινει να μν γνωριζουν πολλα για το κατοικιδιο σου.Οποτε ολα τα ψαχνω πριν τα αγορασω...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.796
20.113
Φιλε μου δυστυχως σε αυλη μενω σε χωριο με πολυ απλα αλλα και παλι συμβαινουν αυτα..Τα καφρικα γεγονοτα..Το τελευταιο που μου δηλητηριασαν ειναι ενα δαλματιας που το ειχα πριν 3 χρονια για 4 χρονια και ηταν πολυ φιλικο ..Τωρα γιατι ψαξε βρες...Εγω δεν το βρηκα ακομα το γιατι
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.
Κατά την δική μου εκτίμηση, δεν έχει τόση σημασία να βρεις το γιατί. Αυτό που έχει σημασία, είναι να βρεις τρόπο, αυτό το καφρικό γεγονός, όπως λες, να μην επαναλαμβάνεται. Πόσες φορές σου έχει συμβεί στο παρελθόν; Αν αποφασίσεις να αποκτήσεις σκυλί, θα πρέπει να φροντίσεις να μην σου ξανασυμβεί και στο μέλλον.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.246
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα