Νεος στη παρεα !!!

Dio13

Member
20 Αυγούστου 2012
5
0
Αθήνα
www.facebook.com
Χαιρετω τη κοινοτητα !!! ειμαι ο Διονυσης 36 χρονων απο Αθηνα, μουσικος και τα τελευταια 15 χρονια ζω με κατοικιδια, γατες κυριως μα το τελευταιο καιρο θελω ν'αποκτησω ενα σκυλο αλλα οχι απο pet shop για καμποσους λογους που εχω διαβασει, μπηκα στη κοινοτητα γιατι θελω να ειμαι ενημερος για θεματα τα οποια μπορει να μου προκυψουν μιας και ηδη εχω βρει απο φιλοζωικη ενα ημιαιμο golden retriever και ειμαι πολυ κοντα στο να ειμαι η νεα του παρεα.

Ο σκυλος ειναι περιπου ενος ετους, αν τελικα γινω η νεα του παρεα θα τα πουμε συντομα και σε αλλα νηματα του φορουμ.

Συνεχιστε τη καλη δουλεια και να χαιρεστε τους μικρους σας φιλους.

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Καλως ήλθες στην παρέα μας Διονύση! Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπουμε νέα μέλη να ενημερώνονται πριν αποκτήσουν σκύλο και όχι εκ των υστέρων έχοντας ήδη κάνει λάθος επιλογές όσο αφορά την απόκτηση του!

Εύχομαι γρήγορα να έχεις κοντά σου τον καινούργιο σου φίλο! Και πάλι καλώς ήλθες!

Dio13

Member
20 Αυγούστου 2012
5
0
Αθήνα
www.facebook.com
Να εισαι καλα Δημητρη!!!

Αυτο θελω να κανω βασικα, ν'αποφυγω η δυνατον λαθη τα οποια θα στοιχισουν σε ενα ζωντανο το οποιο θα εχω διπλα μου, οσο γινεται τουλαχιστον.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Καλώς ήρθες φίλε μου.
Έχεις κάποιους ενδοιασμούς και δεν έχεις προχωρήσει ακόμα στην υιοθεσία του μικρού;

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Υπάρχει άφθονη πληροφορία εδω στο φόρουμ, μπορεις να ξεκινήσεις από κάποια υπομνηματα που υπάρχουν σε κάθε κατηγορία και βέβαια μπορεις να ρωτήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί!

Όρεξη και χρόνο να έχεις! Πότε με το καλό βλέπεις να έχεις το σκυλάκι σου? Αν έχεις καμιά φωτό βάλε να το δούμε!

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Καλωσήρθες Dio κ συγχαρητήρια για τη σκέψη να υιοθετήσεις από τη φιλοζωική:) Μακάρι να βλέπαμε συνέχεια να ποστάρουν άνθρωποι που δεν θέλουν ή δεν έχουν κάνει το λάθος να αγοράσουν από pet shop

Dio13

Member
20 Αυγούστου 2012
5
0
Αθήνα
www.facebook.com
Σημερα καποια στιγμη θα παω να τον δω και ειναι αυτος εδω

ευχαριστω slver η ευκολη λυση ειναι η αγορα αλλα το να δωσεις σπιτι σε ενα σκυλο που δυστυχως εγκαταληφθηκε νομιζω πως και ο ιδιος θα σε ευγνομωνει γι αυτο που του προσφερες.
6a8b775235c8d833f423caa1f8ea1e09.jpg

Last edited:

Dio13

Member
20 Αυγούστου 2012
5
0
Αθήνα
www.facebook.com
Καλώς ήρθες φίλε μου.
Έχεις κάποιους ενδοιασμούς και δεν έχεις προχωρήσει ακόμα στην υιοθεσία του μικρού;
Κανεναν ενδοιασμο απολυτως, απλα προχθες τον βρηκα και τελικα σημερα θα τον δω για πρωτη φορα:)
ακομη και τ'οτι δεν ειναι μικροτερος ηλικιακα δεν μ'ενοχλει.

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Κανεναν ενδοιασμο απολυτως, απλα προχθες τον βρηκα και τελικα σημερα θα τον δω για πρωτη φορα:)
ακομη και τ'οτι δεν ειναι μικροτερος ηλικιακα δεν μ'ενοχλει.
Και δεν θα έπρεπε να ενοχλεί:) Με το καλό να προστεθεί άλλη μια φιγούρα στην παραπάνω πολύ όμορφη φωτογραφία. Και πάλι συγχαρητήρια:)

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Κούκλος είναι φίλε μου, εύχομαι να είναι κάτι παραπάνω από θετική η επίσκεψη σου και να υιοθέτησης τον πιτσιρικα, αναμένουμε νέα σου με αδημονία.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
είναι κούκλος και νομίζω οτι με ένα χτενισματάκι (στο σπίτι με χτένα, οχι απο επαγγελματία) θα "δείξει" πολύ περισσότερο το σκυλί. Καλώς να το δεχτείς!