Νεος στην παρεα!!

Giannis-angie-marx

Active Member
5 Ιανουαρίου 2013
29
0
athina
Καλησπερα σε ολους αυτο ειναι το κοριτσακι μου ι Angie ειναι 15 μηνων ,επισης περιμενουμε και τον Marx (αρσενικο γπ) που ειναι τωρα 15 ημερων.;)

Attachments

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
πανέμορφη είναι η άτιμη .
απο που αν επιτρέπεται την έχεις πάρει?
ακόμα στην τελευταία φώτο μήπως είναι λίγο σφικτό το κολάρο?
να την χαίρεσαι!!!

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Λίγο σφιχτό??????έως πολύ

να το χαίρεσαι και καλώς ήρθες στο forum

Last edited:

Giannis-angie-marx

Active Member
5 Ιανουαρίου 2013
29
0
athina
πανέμορφη είναι η άτιμη .
απο που αν επιτρέπεται την έχεις πάρει?
ακόμα στην τελευταία φώτο μήπως είναι λίγο σφικτό το κολάρο?
να την χαίρεσαι!!!
Δυστηχως λογο μεγαλης αγνοιας τοτε την ειχα παρει απο ιδιωτη και οπως καταλαβαινεις εχει δυσπλασια στα πισω ισχια αλλα δεν μας πειραζει πλεον γιατι ειναι μελος τις οικογενειας μας,το λουρι ειναι αρκετα χαλαρο απλα ειναι φουντωμενη η τριχα της μετα απο μπανιο στην θαλλασα ,να εισαι καλα για τα καλα σου λογια!!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
χαχα...θα μπορούσες να έχεις γκρένενταλ....αλλά δεν πειράζει....!
οι αδυναμίες υπάρχουν για να συγχωρούνται....(αστειεύομαι.....;) )

να σου ζήσουν !( και με το καλό ο σουπερ-κούταβος)...

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Καλως ηρθες...

Δυστηχως λογο μεγαλης αγνοιας τοτε την ειχα παρει απο ιδιωτη και οπως καταλαβαινεις εχει δυσπλασια στα πισω ισχια αλλα δεν μας πειραζει πλεον γιατι ειναι μελος τις οικογενειας μας,το λουρι ειναι αρκετα χαλαρο απλα ειναι φουντωμενη η τριχα της μετα απο μπανιο στην θαλλασα ,να εισαι καλα για τα καλα σου λογια!!
συγνωμη...αλλα δεν μπορω να αντισταθω βραδυατικα...
εχεις δει και των εκτροφεων βαση προτυπου πως ειναι και πως περπατανε?
να παραδειγμα (βραβευμενο κιολας)...αν αυτο ειναι 'υγιες' σκυλι εγω ειμαι τυρανοσαυρος...

και δες τωρα αδεσποτη στη σαλαμινα (πριν 5 λεπτα ειδα την φωτο για αυτο τρελαινομαι...)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
μα δεν είναι τουλάχιστον άτοπο το να συγκρίνεται ένα ''στημένο'' γ/π με μια ημίαιμη και καταφανέστατα ταλαιπωρημένη σκυλίτσα;

έτσι και αλλιώς, το αν είναι υγιές το σκυλί της φωτογραφίας αποδεικνύεται μόνο απο τις ακτινογραφίες του όπως και απο τις ακτινογραφίες των απογόνων του....

και όχι απο το δικό μας φαινότυπο ....(δηλ. μάλλον δεν έχει σημασία το αν εμείς βλέπουμε τον εαυτό μας ως δεινόσαυρο, βροντόσαυρο ή αστροναύτη...):cool:

Last edited:

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Οντως ειναι λιγο ατοπη η συγκριση. Παντως αρκετες φορες βλεπω γερμανικους με "κακη" προελευση, να χουν καλυτερη κινηση και στησιμο απο εκτροφικους. Ειναι ενας πιο κατω απ το σπιτι μου, μεγαλοσωμος μαυρος-γκρι, απο πετ σοπ αλλα πανεμορφος και πολυ αρμονικος.
Αλλα αυτη η συζητηση οπως εχουμε δει δε βγαζει πουθενα και ας μη χαλασουμε το θεμα του φιλου

Καλως ηρθες στη παρεα, με το καλο και ο μικρος!!!!
Οντως βλεποντας τη φωτο με το κολλαρο μου ρθε ασφυξια :p

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
μα δεν είναι τουλάχιστον άτοπο το να συγκρίνεται ένα ''στημένο'' γ/π με μια ημίαιμη και καταφανέστατα ταλαιπωρημένη σκυλίτσα.......;

έτσι και αλλιώς, το αν είναι υγιές το σκυλί της φωτογραφίας αποδεικνύεται απο τις ακτινογραφίες του όπως και απο τις ακτινογραφίες των απογόνων του....

και όχι απο το δικό μας φαινότυπο ....(δηλ. μάλλον δεν έχει σημασία το αν εμείς βλέπουμε τον εαυτό μας ως δεινόσαυρο, βροντόσαυρο ή αστροναύτη...):cool:
νομιζετε οτι ''λασπλογω'' την αδεσποτη για την μορφολογια της? το αντιθετο...

ποιες ακτινογραφιες??? το σκυλι ειναι εμφανεστατα ''βατραχο-σκυλο'' ετσι οπως το κανανε...εχετε δει ποτε κανενα με αυτη τη ''σωστη'' μορφολογια να περπαταει?...η να ανεβαινει σκαλια?<αμα το δειτε αυτο και δεν ξενερωσετε τελειως πειτε μου...

αρα στα ματια σας ειμαι τυρανοσαυρος ετσι?χαχαχαχαχα

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
ο Στέλιος έδωσε κατά την γνώμη μου μια πολύ ενδιαφέρουσα απάντηση στο θέμα της κλίσης εδώ..... ......http://www.dogforum.gr/v3/εμείς.και...τηση.γερμανικού.ποιμενικού-24904/index18.html

όλα τα υπόλοιπα - εδώ στο θέμα του καλωσορίσματος του φίλου είναι περιττά....:)

@ Giannis-angie-marx
ο Marx είναι απο την γέννα της Γκρέης;

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
ο Στέλιος έδωσε κατά την γνώμη μου μια πολύ ενδιαφέρουσα απάντηση στο θέμα της κλίσης εδώ.....
δεν βλεπω να λεει κατι διαφορετικο απο ο,τι λεω εγω (βασικα θα λεγα μονο οτι υπεραναλυει ενα πολυ απλο θεμα)

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
πολύ ωραία και ελπίζω μην κάνεις ξανά λάθος σε θέμα απόκτησης.τον καινούριο φίλο σας απο που θα τον πάρετε?

να γίνει καλά η μικρή σου και μην έχετε περισσότερα.
καλώς ήρθες...:)
γκρίζος είναι ο μικρός Marx;
μέντιουμ είσαι?

Last edited:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.753
7.278
Καλώς ήρθες, φατσάρα η Angie! Καλώς να δεχτείς και τον Marx.

Πάντως κι εγώ μάλλον τυρρανόσαυρος είμαι, αλλά δεν πάτε να τα πείτε στο από κει θέμα που ήταν κι η ανάλυση του Στέλιου που γίνεται κουβέντα για την κλίση για να ναι ωραία συγκεντρωμένα? (όλο υποδείξεις κάνω τελευταία, σαν κακιά γεροντοκόρη έχω γίνει...)

Giannis-angie-marx

Active Member
5 Ιανουαρίου 2013
29
0
athina
πολύ ωραία και ελπίζω μην κάνεις ξανά λάθος σε θέμα απόκτησης.τον καινούριο φίλο σας απο που θα τον πάρετε?

να γίνει καλά η μικρή σου και μην έχετε περισσότερα.

μέντιουμ είσαι?
σε 1 μηνα θα κανουμε τις ακτινογραφιες και θα δουμε ,απο τον Κο ιωαννιδη θα ειναι η αποκτιση του κουταβου

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
σε 1 μηνα θα κανουμε τις ακτινογραφιες και θα δουμε ,απο τον Κο ιωαννιδη θα ειναι η αποκτιση του κουταβου
αουτς...το ιδιο και η φωτο που εβαλα...
εχεις παει να δεις εγκαταστασεις η μονο απο τηλ. εχετε μιλησει?

Giannis-angie-marx

Active Member
5 Ιανουαρίου 2013
29
0
athina
αουτς...το ιδιο και η φωτο που εβαλα...
εχεις παει να δεις εγκαταστασεις η μονο απο τηλ. εχετε μιλησει?
εχω παει απο εκει 3 φορες και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος απο αυτο που εχω δει :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.025
Νεότερο μέλος
DinaT