Εννοω αδεσποτα/ημιαιμα και σκυλια που ζουν πχ. σε μαντρια στο φυσικο τους περιβαλλον και αναπαραγονται με τον παλιο τροπο, τον φυσικο τροπο...Μπορει να παραπλανησει πολλους που διαβαζουν,δεν εχεις παει σε σωστους "χωρους" για να διαπυστωσεις οτι αυτο που λες δεν μπορει να ειναι σωστο.
Εξετασεις δινουν καθε μερα, καθε ωρα, με κρυο, ζεστη, παρασιτα, ασθενειες, πεινα...αλλα δεν τελειωνει εκει, μετα καλουνται να παλεψουν, με τη θηλυκια να παρακολουθει τον "αγωνα" εκστασιασμενη, τις πιο πολλες φορες ειναι η ιδια που τους αναγκαζει να ξεκινησουν με τα τερτιπια της...
Οι σκυλες οταν μπορουν να επιλεξουν ξερουν καλα ποιος ειναι ο σωστος επιβητορας, εχουν δικα τους κριτηρια, αλανθαστα, ενσωματωμενα στον εγκεφαλο τους απο τοτε που ο κοσμος ηταν ακομα "νεος"...
Καποτε ο μεντορας μου, στην μελισσοκομια, μου ειπε "Η φυση δουλευει μονη της, να επεμβαινεις μονο οταν ειναι απαραιτητο". Τον εγραψα στα @@ μου, και πηρα τα @@ μου...
Υπαρχει μεγαλη αποσταση αναμεσα σε αυτο που θεωρουμε εμεις "σωστο", και σε αυτο που θεωρει η φυση σωστο...
Αλλα αν θες εξηγησε μου τι εννοεις "σωστους χωρους";