Καλά, εννοείται ότι έχω ξεκοκαλίσει το φόρουμ σχετικά με τις ξηρές τροφές. Κι έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει "η καλύτερη" αλλά ότι ταιριάζει στο σκύλο μας καλύτερα. Το δικό μου το ζουζούνι λοιπόν έχει κάνα 3μηνο που σταμάτησε να τρώει την Royal Canin Puppy για Λαμπραντόρ. Αφού λοιπόν έμενε 2 μέρες νηστική ανάμεσα σε κάθε γεύμα, αποφάσισα να της ανακατέψω και μια κουταλίτσα κονσέρβα μέσα κι έτσι τρώει. Φυσικά 80 ευρώ ξηρά τροφή + κονσέρβες πάει πολύ το μήνα. Αλλά γενικά με απασχολεί όλη αυτή η διαδικασία. Δε μπορώ να την αφήνω νηστική, οπότε σκέφτηκα να αλλάξω τροφή. Δεν ξέρω ποια να πρωτοκοιτάξω... Acana, Orijen, Belcando, Proplan... Έχω αποκλεισει την Arden και την Blue.
Έψαξα στο ίντερνετ για συστατικά και έφτιαξα ένα χειρόγραφο πινακάκι με πρωτείνες κλπ και δεν ξέρω τι είναι απαραίτητο για μια Λαμπραντορίνα 8 μηνών.. αρκετή πρωτείνη; ασβέστιο; λίπη;
Σε όσα πετ σοπ (γνωστά μου) έχω πάει με κοιτάνε στραβά οταν λέω ότι σκέφτομαι να αλλάξω τη Royal για Proplan πχ, παρόλο που πουλάνε και τις 2.
Μόνο ένα παράπονο έχω με την Royal αλλά το παραβλέπω. Τα κακά της βρωμάνε. Πεθαίνει άνθρωπος. Αυτά Σας άνοιξα την όρεξη;
Έψαξα στο ίντερνετ για συστατικά και έφτιαξα ένα χειρόγραφο πινακάκι με πρωτείνες κλπ και δεν ξέρω τι είναι απαραίτητο για μια Λαμπραντορίνα 8 μηνών.. αρκετή πρωτείνη; ασβέστιο; λίπη;
Σε όσα πετ σοπ (γνωστά μου) έχω πάει με κοιτάνε στραβά οταν λέω ότι σκέφτομαι να αλλάξω τη Royal για Proplan πχ, παρόλο που πουλάνε και τις 2.
Μόνο ένα παράπονο έχω με την Royal αλλά το παραβλέπω. Τα κακά της βρωμάνε. Πεθαίνει άνθρωπος. Αυτά Σας άνοιξα την όρεξη;