Να σας συστηθώ κ'γω

Helmet

Member
6 Νοεμβρίου 2012
6
0
Γεια σας!
Είμαι νέα στο forum αν και σας παρακολουθώ πολύ καιρό και πραγματικά με έχετε βοηθήσει πολύ στο να μάθω πράγματα για τα σκυλιά τα οποία δεν ήξερα.
Μετά από πολύ σκέψη αποφασίσαμε με τους γονείς μου να προσθέσουμε άλλο ένα μέλος στην οικογένειά μας.Έτσι τώρα ψάχνουμε για κάποιο σκυλάκι.Στην αρχή σκεφτόμασταν να πάρουμε γερμανικό ποιμενικό από εκτροφείο αλλά σκεφτήκαμε ότι από τη στιγμή που υπάρχουν τόσα αδέσποτα σκυλάκια που ψάχνουν σπίτι καλό θα ήταν να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.Σκύλο βέβαια,σχεδιάζουμε να πάρουμε μετά τα Χριστούγεννα άρα έχουμε χρόνο να το ψάξουμε το θέμα όσο χρειάζεται.Αποφασίσαμε λοιπόν μέσα στο Σαββατοκύριακο να επισκεφτούμε ένα καταφύγιο με σκυλάκια.Έχετε να μας προτείνεται κάποιο κοντά στην Αθήνα σε απόσταση περίπου 45 λεπτών;

Ευχαριστώ πολύ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Συγγνώμη αλλά αυτό με τα 45 λεπτά, είναι λιγάκι αστείο!
Γιατί δεν μπαίνεις καταρχάς στις αγγελίες του φόρουμ ή στα δεκάδες φιλοζωικά site, να ξεκινήσεις από κει την αναζήτηση;

Helmet

Member
6 Νοεμβρίου 2012
6
0
Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Συγγνώμη αλλά αυτό με τα 45 λεπτά, είναι λιγάκι αστείο!
Γιατί δεν μπαίνεις καταρχάς στις αγγελίες του φόρουμ ή στα δεκάδες φιλοζωικά site, να ξεκινήσεις από κει την αναζήτηση;
Ναι το ξέρω ότι το να θέτω όριο χρόνου ακούγεται κάπως απλώς δεν νομίζω να μπορούμε να πάμε σε μέρος που για να φτάσεις εκεί θέλεις πολύ ώρα.Τώρα όσο για τις αγγελίες,τις έχω κοιτάξει και έχω δει και ένα σκυλάκι που μου αρέσει αρκετά,απλώς θέλω να πάω σε κάποιο καταφύγιο για να δω περισσότερα ενήλικα και κουτάβια για να έχω μια άποψη του τι θα διαλέξουμε.Ούτως ή άλλως η σκυλίτσα που μου αρέσει βρίσκεται στο fazoo άρα θα μπορούμε να πάμε μέσα στο Σαββατοκύριακο.Βέβαια δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να πάρουμε το συγκεκριμένο σκυλάκι τώρα,επειδή το πιθανότερο θα είναι να έχει υιοθετηθεί μέχρι τα Χριστούγεννα

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Αν θες να πας στο φαζοο, τηλεφώνησε στη Μαριάνθη, στο 698 2977330 να κανονίσετε ένα ραντεβού. Πες της και για ποια σκυλίτσα ενδιαφέρεστε, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να μην βρίσκεται στο καταφύγιο, να είναι σε σπίτι φιλοξενίας ας πούμε!

Ποια είναι η σκυλίτσα που σου αρέσει?

Helmet

Member
6 Νοεμβρίου 2012
6
0
Θα πάρω τηλέφωνο!Ευχαριστώ πολύ.Μήπως ξέρεις ποιες ώρες μπορώ να πάρω ώστε να τους βρω σίγουρα;
Το σκυλάκι που μου αρέσει είναι αυτό:Άννα | Fazoo.gr

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Η Άννα δεν βρίσκεται στο καταφύγιο. Τη φροντίζει εθελόντρια. Για την Άννα θα πρέπει να επικοινωνήσει με το 6946417482, όπως γράφει και στην αγγελία της :)

Νομίζω πως δεν έχει δωθεί ακόμα, ένα τηλέφωνο όμως θα λύσει όλες τις απορίες σου :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Γενικώς δεν είναι πιθανό να βρεις κουτάβι στον χώρο του καταφυγείου.
Οπότε, πριν ξεκινήσεις για οπουδήποτε, επικοινωνείς.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi