Να σας συστήσω τον Ιβάν

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Να σας συστήσω το 4ο μέλος της σκυλο-οικογένειας μου. Αυτός είναι ο Ιβάν.

Ο Ιβάν είναι ένας 10-11χρονος ημίαιμος Alaskan Malamute ή Husky που έχει περάσει όλη του την ζωή σε καταφύγιο. Μέχρι πρότινος δεν γνώριζε τι εστί βόλτα, χάδια, λιχουδιές, ηρεμία, κλπ. Όταν τον είδα αμέσως τον ερωτεύτηκα, δεν με ένοιαζε ούτε η ηλικία του, ούτε τίποτα, όταν τον είδα θυμάμαι το πρώτο πράγμα που είπα ήταν «τον θέλω» και έτσι μετά από μέρες αναμονής και επιμονής πήγα και τον πήρα. Τώρα ο Ιβάν έχει ένα ωραία σπίτι να περάσει όσα χρόνια του έχουν απομείνει με καλή σκυλήσια και ανθρώπινη παρέα.

Θαυμάστε τον:

Αρχίζει η εξερεύνηση.....

Ααααα, ωστέ εδώ είναι το νερό....

Καλά, θα πιω αργότερα......

Μμμμμ, ωραίος κήπος

Αααα, έχουμε και BBQ; Θα φάμε καλά....

Τι άλλο άραγε θα βρούμε εδω πέρα;

Χμμμ, οκ, καλό και το σπίτι...

Άντε για να πάμε για νερό τώρα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Kαλορίζικος ο Ιβάν Διονύση. Πολύ όμορφος σκύλος και πολύ όμορφη κίνηση να του δώσεις μια οικογένεια όσα χρόνια του απομένουν. Μακάρι να έκαναν και άλλοι αυτό που κάνεις εσύ. :)

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Μπράβο σου για την υιοθεσία και βλέπω προσαρμοστικέ ωραία ο σκυλάκος.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Διονύση να χαίρεσαι και τον Ιβαν!!Πραγματικά σε ζηλεύω(με την καλή εννοια)....δίνεις χαρά σε τόσες τετράποδες φάτσες Μπράβο σου!!
Όμορφα σκυλοχρόνια σε όλη την αγέλη σου..

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Να σου ζήσει!! Μπράβο,μακάρι να είχαμε την αυλή σου και να ακολουθούσαμε και μεις το παράδειγμα σου!!!

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Μπραβο για το αποθεμα αγαπης και το κουραγιο σου!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Αχ ενας κουκλος! Και παλι μπραβο σου Διονυση που εσωσες ακομα ενα πλασμα και θα του προσφερεις οτι
πραγματικα του αξιζει! Να σαι καλα!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Tυχερος ο Ιβαν... αν και αργησε βρηκε μια σουπερ αγελη να τον περιμενει :D

k.tasos

Active Member
25 Φεβρουαρίου 2012
42
0
Μπράβο Διονύση, να τον χαίρεσαι τον όμορφο! Κούκλος είναι.

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Να τον χαιρεστε και να σας χαιρεται! Βρηκε και αυτος την αγαπη και τη ζεστασια που στερηθηκε ολη του τη ζωη. Συγχαρητηρια για την κινηση σου!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ευχαριστώ για τις ευχές σας. Περνάμε καταπληκτικά μαζί, είναι πολύ γλύκας. Είναι ένας μεγάλος βουτυρομπεμπές θα έλεγα, όχι ότι και ο Μαξ πάει πίσω σε αυτόν τον τομέα αλλά έτσι για να λέμε και του λόγου το αληθές. :)

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
Mπραβο ρε φιλε....να σου επιστρεψει ο θεος τα διπλασια

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Μπορεί τα ποδαράκια του να μην τον κρατάνε τέλεια αλλά την βόλτα του και μερικά παιχνίδια συνεχίζει να τα γουστάρει πολύ ο Ιβανούκος μου.

[video=youtube;Z8UyLmkE_7U]http://www.youtube.com/watch?v=Z8UyLmkE_7U[/video]

Last edited:

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Λογω ηλικιας η εχει καποιο νευρολογικο προβλημα? Παντως το παλευει ο δολιος και
εχει ορεξη να παιξει!
Λόγο ηλικίας, ο Ιβάν είναι γύρω στα 12-13 χρονών. Αρχικά όταν τον πήρα δεν περπάταγε πολύ, αλλά με αρκετή άσκηση, βόλτες, και χαπάκια γλουκαμίνης/χονδροτίνης έχει καλυτερεύσει αρκετά. Φέτος κιόλας θα είναι το πρωτο του καλοκαίρι που θα δεί και θάλασσα, γιατί έχει περάσει όλη την ζωή του σε ένα καταφύγιο και θέλω μέχρι την τελευταία του μέρα να του προσφέρω ότι δεν είχε τόσα χρόνια. Ανυπομονώ να τον πάρω μαζί μου στην θάλασσα μια απο αυτές τις μέρες που θα πάω και εγώ για το πρώτο μου μπάνιο.