Να σας συστήσω το 4ο μέλος της σκυλο-οικογένειας μου. Αυτός είναι ο Ιβάν.
Ο Ιβάν είναι ένας 10-11χρονος ημίαιμος Alaskan Malamute ή Husky που έχει περάσει όλη του την ζωή σε καταφύγιο. Μέχρι πρότινος δεν γνώριζε τι εστί βόλτα, χάδια, λιχουδιές, ηρεμία, κλπ. Όταν τον είδα αμέσως τον ερωτεύτηκα, δεν με ένοιαζε ούτε η ηλικία του, ούτε τίποτα, όταν τον είδα θυμάμαι το πρώτο πράγμα που είπα ήταν «τον θέλω» και έτσι μετά από μέρες αναμονής και επιμονής πήγα και τον πήρα. Τώρα ο Ιβάν έχει ένα ωραία σπίτι να περάσει όσα χρόνια του έχουν απομείνει με καλή σκυλήσια και ανθρώπινη παρέα.
Θαυμάστε τον:
Αρχίζει η εξερεύνηση.....
Ααααα, ωστέ εδώ είναι το νερό....
Καλά, θα πιω αργότερα......
Μμμμμ, ωραίος κήπος
Αααα, έχουμε και BBQ; Θα φάμε καλά....
Τι άλλο άραγε θα βρούμε εδω πέρα;
Χμμμ, οκ, καλό και το σπίτι...
Άντε για να πάμε για νερό τώρα
Ο Ιβάν είναι ένας 10-11χρονος ημίαιμος Alaskan Malamute ή Husky που έχει περάσει όλη του την ζωή σε καταφύγιο. Μέχρι πρότινος δεν γνώριζε τι εστί βόλτα, χάδια, λιχουδιές, ηρεμία, κλπ. Όταν τον είδα αμέσως τον ερωτεύτηκα, δεν με ένοιαζε ούτε η ηλικία του, ούτε τίποτα, όταν τον είδα θυμάμαι το πρώτο πράγμα που είπα ήταν «τον θέλω» και έτσι μετά από μέρες αναμονής και επιμονής πήγα και τον πήρα. Τώρα ο Ιβάν έχει ένα ωραία σπίτι να περάσει όσα χρόνια του έχουν απομείνει με καλή σκυλήσια και ανθρώπινη παρέα.
Θαυμάστε τον:
Αρχίζει η εξερεύνηση.....
Ααααα, ωστέ εδώ είναι το νερό....
Καλά, θα πιω αργότερα......
Μμμμμ, ωραίος κήπος
Αααα, έχουμε και BBQ; Θα φάμε καλά....
Τι άλλο άραγε θα βρούμε εδω πέρα;
Χμμμ, οκ, καλό και το σπίτι...
Άντε για να πάμε για νερό τώρα