Να ξανασυστηθώ!!

dimosthenispr

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2011
83
0
Athens
Να ξανασυστηθώ λοιπόν!Όπως γνωρίζεται ειμαι ιδιοκτήτης ενος θυληκού γερμανικού ποιμενικού ονόματι Ήρα!Η κούκλα μου όμως μετακόμισε μαζί με τον αδερφό μου στο καινούργιο του σπίτι!Την ήθελε τόσο που αναγκαστήκαμε να το παίξουμε κορώνα γράμματα με ποιον θα μένει!Τελικά κατέληξε μαζί του και εγω την βλέπω σαββατοκύριακα(βλέπετε 50 χλμ καθημερινά είναι δύσκολο να τα κάνω κάθε μέρα)!
Όμως το σπίτι μας ξαφνικά άδειασε και μετά απο παρότρηνση(με έπρηξαν) της μητέρας μου και του μικρού μου αδερφού(19 ετών) πλέον με μεγάλη μου χαρά σας παρουσιάζω το καινούργιο μας μέλος!
Το όνομα του Romeo και είναι και αυτός γερμανικός ποιμενικός και ανιψιός της Frau Merkel!Τον αποκτήσαμε απο το εκτροφείο Del Ventio Margio και οι γονείς του είναι οι (Alldogs.gr Pedigree database) και (Alldogs.gr Pedigree database).
Είναι τρομερός και πανέμορφος όπως θα διαπιστώσεται και οι ίδιοι απο την φωτογραφία παρακάτω!Αυτά για αρχή και sorry για το μεγάλο κείμενο!Α και τέλος να πω και ένα ευχαριστώ στην Κατερίνα(εκτροφέα) για τον πανέμορφο,χοντρό και πανέξυπνο κουτάβι που μου εμπιστεύτηκε!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλα οι γονεις δεν παιζονται. Πανεμορφα σκυλια πραγματικα!! Ειδικα η μητερα ειναι ετσι οπως θα ηθελα να ειναι αν ειχα γ.π. Καλα και αυτο τι τρελοκουταβο ειναι?? Σαν αρκουδακι :D Να σας ζησει και να περνατε παντα ομορφα. Ελπιζω να μοιασει στους γονεις του!!!! Βαζε καμια φωτο που θα μεγαλωνει να τον βλεπουμε!! Εχει πολλη τριχα ή ιδεα μου? :p Μπραβο για την σωστη κινηση να το παρετε απο εκτροφειο. Να το προσεχετε και να το αγαπατε. Το πιστευω οτι το επομενο σκυλι μου θα ειναι ενα θυληκο γ.π :D

dimosthenispr

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2011
83
0
Athens
@ilektra_akis.Καλά η μητέρα είναι κούκλα αλλα που να δείς τον Kay τον πατέρα τι φοβερό σκυλί που είναι!Θα βάλω και άλλες φώτο σε λίγο!Ο Romeo βγήκε μακρύτριχος μαζί με ένα άλλο θυληκό της γέννας!Καλά μην φανταστείς μεγάλη διαφορά με τους κοντότριχους,απλά λίγο ποιο μακριά τρίχα!Και μην αργείς για την θυληκιά σου που θές να πάρεις!Και μέσα απο την καρδιά μου ευχαριστώ και εύχομαι σε σένα και τα σκυλιά σου τα καλύτερα!

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
μα καλα πισω απο την μαμα ολοι σουτζχουντ 3?Ημαρτον !
Καλως το δεχτηκες το κουταβι σου.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
καλοσωρισες και παλι και να σου ζησει το ομορφο λυκακι!!!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Υπέροχοι γονείς ,υπέροχο καί τό μωρό τους. Νά τό χαίρεσαι ,νά έχετε μια υπεροχη ζωή.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Καλός τον δέχτηκες . εύχομαι πάντα με υγεία και καλές στιγμές .
Επειδή τυγχάνει να ξέρω από κοντά τους γονείς , ένα έχω να σου πω…..
Έχεις στα χέρια σου ένα κουτάβι με πολλές προοπτικές .
Ο πατέρας ειδικά είναι άπαιχτος σε όλα τα επίπεδα.
Πολλές ευχές και πάλι για ότι καλύτερο .

dimosthenispr

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2011
83
0
Athens
Παιδιά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και ανταποδίδω!Ρε panagiotisgp μάλλον ο δικός μου θα θέλει αυτόγραφο απο την Δάφνη σου σε λίγο καιρό!vagelis_ras να χαίρεσαι την chanel σου!Πάντως είδη ψάχνω και μαθαίνω για το schutzhund για να είμαι έτοιμος σε λίγους μήνες!!!