Να ξανασυστηθούμε!!!!

eua@3

Active Member
19 Μαρτίου 2012
36
2
ΚΡΗΤΗ
Θέλω αρχικά να σας ευχαριστήσω για την βοήθεια σας!!!
Ευτυχώς ¨έπεσα¨πάνω στο
dogforum και ετσι ενημερώθηκα σωστά.
Στην αρχή εψαχνα για yorkshire (τα οποία τα λατρεύω και ισως μια μερα ....)αλλα δυστυχώς τα οικονομικά μου δεν μου επετρεπαν να το αποκτήσω.Ευτυχώς ακουσα την παρότρηνση σας για υιοθεσία απο φιλοζωικό σύλλογο.
Ετσι εδώ και σχεδόν ένα μήνα φιλοξενούμε τη Φιόνα ενα μικρόσωμο ημίαιμο κουκλάκι από τον φιλοζωικο συλλογο του νομού μας.
Δυστυχώς φωτογραφίες δεν έχω μάθει ακόμα να βάζω αλλα σιγά σιγά θα τα καταφέρω.
Ευτυχώς είναι αρκετά καλά εκπαιδευμένη δεν μου έχει κάνει καμία ζημιά και στην "τουαλέτα"της κυρία.
Δύο συμπεριφορές μόνο θέλουν λίγη διόρθωση αλλα θα σας τα πω άλλη φορά.
Και πάλι σας ευχαριστώ!!!

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
καλως ηρθες!
στο φορουμ και στον κοσμο των σκυλων!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Μπράβο σου που είχες την ψυχραιμία και την λογική, να πράξεις σωστά.

Να χαίρεσαι την σκυλίτσα σου.

Μ'αρέσει πολύ το όνομά της :)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μπράβο σου....!! Να χαίρεσαι τη Φιόνα!! Σε λίγο καιρό θα έχεις τέτοιο έρωτα με τη μικρή που τα γιόρκυ θα σου φαίνονται μακρινή επιθυμία!!! :):):)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Χίλια μπράβο που έκατσες να ενημερωθείς και πήρες τη σωστή απόφαση!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Συγχαρητήρια και από εμένα για την απόφαση σου!!!
Καλώς δεχτηκατε τη μικρή Φιόνα!! :D

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
Θέλω αρχικά να σας ευχαριστήσω για την βοήθεια σας!!!
Ευτυχώς ¨έπεσα¨πάνω στο
dogforum και ετσι ενημερώθηκα σωστά.
Στην αρχή εψαχνα για yorkshire (τα οποία τα λατρεύω και ισως μια μερα ....)αλλα δυστυχώς τα οικονομικά μου δεν μου επετρεπαν να το αποκτήσω.Ευτυχώς ακουσα την παρότρηνση σας για υιοθεσία απο φιλοζωικό σύλλογο.
Ετσι εδώ και σχεδόν ένα μήνα φιλοξενούμε τη Φιόνα ενα μικρόσωμο ημίαιμο κουκλάκι από τον φιλοζωικο συλλογο του νομού μας.
Δυστυχώς φωτογραφίες δεν έχω μάθει ακόμα να βάζω αλλα σιγά σιγά θα τα καταφέρω.
Ευτυχώς είναι αρκετά καλά εκπαιδευμένη δεν μου έχει κάνει καμία ζημιά και στην "τουαλέτα"της κυρία.
Δύο συμπεριφορές μόνο θέλουν λίγη διόρθωση αλλα θα σας τα πω άλλη φορά.
Και πάλι σας ευχαριστώ!!!
Απλα μπραβο!

Ευτυχως που μερικα ατομα με λιγο διαβασματακι και σωστη σκεψη καταφερνουν και αλλαζουν γνωμη!

Και παλι μπραβο, σας ευχομαι τα καλυτερα!!

(Ξανακαλωηρθες)

eua@3

Active Member
19 Μαρτίου 2012
36
2
ΚΡΗΤΗ
Ευχαριστώ πολυ για τα καλά σας λόγια!!

Η Φιονα είναι πολυ ήσυχη μέσα στο σπίτι ,αλλά όταν βγούμε για τον περιπατό μας, αν και είναι μολις 5 κιλα,με τραβάει πάρα πολυ.Μόλις αντιλυφθει άλλα σκυλιά,ποδηλάτες ή και ακομα περαστικούς γινεται χαμός.
Και η άλλη συμπεριφορά της που θα ήθελα να αλλάξω είναι οτι όταν είναι στο μπαλκόνι γαβγίζει σε όποιον δει να περνάει απο κάτω. Η μπαλκονόπορτα είναι συνέχεια ανοιχτη και μπορει να μπει και να βγει όποτε θέλει,δεν την έχω μόνιμα έξω.

Εχω τρομερο φύλακα δεν μπορείτε να πείτε!!!
Μπορω να διορθώσω αυτές τις δύο συμπεριφορές??

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Και γιορκι να ειχες αυτό με το γαύγισμα στο μπαλκόνι δεν το γλύτωνες... εμενα χτες χαλασε τον κόσμο που εβλεπε από το μπαλκόνι να περνούν άνθρωποι από κάτω. Ουτε να αποπροσανατολιστεί μπορουσα, ουτε να την αλλάξω κατευθυνση... γυρνουσε το κεφαλι σαν το κοριτσάκι στον εξορκιστη, ούλα έξω και γαύγισμα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
1. To τράβηγμα μπορείς να το δουλέψεις. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Κοντό σχοινί και συνεχής διόρθωσή της από μέρους σου. Να μην κάνει ούτε βήμα μπροστά σου. Θα κουραστείς πολύ, αλλά πρέπει να της το κόψεις. Αν λειτουργεί με λιχουδιές, ακόμη καλύτερα. Κάθε φορά, που θα ξεσηκώνεται με κάτι από αυτά που λες, σκυλιά, ποδηλάτες κλπ, την βάζεις στο κάτσε, την λιχουδιά μπροστά στο μυτάκι της να αλλοιθωρίσει να την κοιτάζει με λαχτάρα και μόλις ο "ανεπιθύμητος" περάσει και δεν του δώσει σημασία, της την δίνεις και επιβραβεύεις.

2. Η βεράντα είναι ακόμη πιο εύκολη. Βάζεις καλαμωτή [ελπίζοντας να μην την φάει] και της κόβεις το οπτικό πεδίο και άρα τα ερεθίσματα και άρα το γάβγισμα.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Καλώς ηρθες και παλι Ευα μαζι με τη Φιονα αυτη τη φορα!;)

Πολυ χαρηκα με το θεμα σου! Ακολουθησε τις συμβουλες που σου εδωσαν και τηρησε τες με σταθεροτητα για να πιασουν τοπο. ;)

Περιμενουμε να δουμε φωτογραφιες της μικρης! :)