To κλείδωμα δε νομίζω ότι είναι καλή ιδέα. Γιατί αγριεύει τον κόσμο και κινδυνεύει κανείς να χαρακτηριστεί υπερβολικός και φανατικός σταυροφόρος.
χαχαχαχα! "Οι σταυροί", "τα ξίφη" και "οι ασπίδες", θα είναι πάντα αυτό που θα προσάπτει η "απέναντι πλευρά". Δεν υπάρχει λόγος να δίνουμε περισσότερη σοβαρότητα από όσο πρέπει σε κάθε "ταμπελίτσα".
Και εγώ έχω συγχυστεί με κάποια threads και δυστυχώς δεν θα το αποφύγω και στο μελλον. Μετά όμως σκέφτομαι εκείνον τον τυχαίο "κάποιον", που διαβάζοντας έναν φαινομενικά αδιέξοδο "διάλογο", του δίνεται η δυνατότητα να λύσει κάθε του απορία...
Επίσης, σ έναν ιστόχωρο ενημέρωσης, δεν δύναται η δυνατότητα να ασκεί έλεγχο για να διαπιστώσει αν όντως ένα μέλος του ακολούθησε τον ορθό τρόπο σε ένα θέμα που αφορά το σκύλο του, ακόμα και αν συμφώνησε ότι θα το κάνει. Επομένως, εκ των πραγμάτων, το "οργισμένο" κλείδωμα, δεν βλέπω σε τι θα ωφελούσε.
Όμως, κάποια θέματα, έχουν υπέρ-αναλυθεί και συζητηθεί διεξοδικά. Όχι μόνο αρκούν για να λύσουν κάποιες απορίες "τώρα", αλλά "έχουν λύσει την απορία που ακόμα δεν έχει δημιουργηθεί από μας, για μας"!! Κάθε δεύτερο thread, το ίδιο συγκεκριμένο θέμα.Υπάρχει πλέον αρκετό υλικό για τον κάθε αναγνώστη.Πιστεύω ότι μια απλή παράθεση των κατάλληλων links ή κειμένων, θα βοηθούσε πολύ περισσότερο, χωρίς να γεμίζουμε κάθε φορά είκοσι ή σαράντα σελίδες διαφωνώντας και μαλώνοντας για τα ίδια. Επιτέλους....τόσα links διαφωνίας υπάρχουν, αν δεν φτάσουν τα ενημερωτικά!!
ΥΓ: Συμφωνώ με underdog