Να μπεί στην κεντρική άρθρο για pet shop και byb

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
Προτείνω να μπεί στην κεντρική άρθρο για pet shop και byb. Υπάρχει ένα ήδη, άλλα να μπει κάποιο ή κάποια καινούριασε θέση που θα κάνουν μπαμ απο μακριά.
Όποιος πρωμπαίνει στο site να μπαίνει και να διαβάζει για αυτά τα θέματα.
Παρόλο που τα webovers και τα popup screens μου τη δινουν όταν μπαίνω σε ένα site ίσως να μπορούσε να εξεταστεί και αυτή η λύση.
νομίζω θα βοηθήσει αρκετά στην ενημέρωση προς όσους ψάχνουν να αποκτήσουν σκύλο.

valter

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2009
160
1
Νέο Ψυχικό
+1 και απο μενα, επεισης οποιος αναρτα νημα, και ρωταει απο ποιο πετ σοπ να παρει η αν ζηταει πολλα ο byb να κλειδωνει αμεσα, με μοναδικο ποστ απο κατω τα λινκς του γιατι δεν τα κανουμε αυτα....για να γλητωνουμε την τρελα του καθενος. και να αναλωνομαστε στο να τα εξηγουμε ξανα και ξανα οποιος θελει να μαθει και να εμβαθυνει σε κατι θα το κανει, οποιος δεν θελει, δεν προκειται οτι και να του πουμε.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.389
10.561
Athens
+1 και απο μενα, επεισης οποιος αναρτα νημα, και ρωταει απο ποιο πετ σοπ να παρει η αν ζηταει πολλα ο byb να κλειδωνει αμεσα, με μοναδικο ποστ απο κατω τα λινκς του γιατι δεν τα κανουμε αυτα....για να γλητωνουμε την τρελα του καθενος. και να αναλωνομαστε στο να τα εξηγουμε ξανα και ξανα οποιος θελει να μαθει και να εμβαθυνει σε κατι θα το κανει, οποιος δεν θελει, δεν προκειται οτι και να του πουμε.
To κλείδωμα δε νομίζω ότι είναι καλή ιδέα. Γιατί αγριεύει τον κόσμο και κινδυνεύει κανείς να χαρακτηριστεί υπερβολικός και φανατικός σταυροφόρος.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
To κλείδωμα δε νομίζω ότι είναι καλή ιδέα. Γιατί αγριεύει τον κόσμο και κινδυνεύει κανείς να χαρακτηριστεί υπερβολικός και φανατικός σταυροφόρος.
Ναι είδα και όταν τους πας με το καλο και αναλύουμε ως και το dna της τρίχας του ημίαιμου μπούμπη που ζευγάρωσε στον παραπάνω μαχαλά!

valter

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2009
160
1
Νέο Ψυχικό
ισως να μαι υπερβολικος με το κλειδωμα, αλλα υπερβολη βρισκω και το να απανταμε ξανα και ξανα σε καποιον και να μην θελει να καταλαβει. τις προαλλες τσακωνομουν με καποιον σε ενα γκρουπ για Γ.Π. λεγοντας του, οτι το σκυλι του θεωρειται "ημιαιμο" αφου δεν εχει χαρτια και αυτο και οι γονεις του και αυτος ΒΥΒ μιας και το κανει σκοπιμα και το εμπορευεται. καταληξε να λεει πως εχω προσωπικο με το σκυλο του και πως ζηλευω την ομορφια του, οταν θελησω σκυλο να μην αγορασω απο αυτον.... οτι και να τους λεμε, αμα θελουν να αλλαξουν θα αλλαξουν αλλιως θα επιμενουν χειροτερα στις θεσεις τους λογω αγνοιας και απαιδεψιας...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.389
10.561
Athens
Πες-πες όλο και κάτι μπορεί να μείνει.
Αν κλειδώσεις με το καλημέρα σας δίνεις την εντύπωση κλειστού club φανατισμένων.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΣΚΥΛΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ.
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ!!!

panosdog

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
320
1
Πες-πες όλο και κάτι μπορεί να μείνει.
Αν κλειδώσεις με το καλημέρα σας δίνεις την εντύπωση κλειστού club φανατισμένων.
Πολυ σωστα αλλωστε δεν ειναι λιγοι αυτοι που με το πες-πες αλλαξαν γνωμη. Και εγω συμφωνω vrmode

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
χαχαχαχα! "Οι σταυροί", "τα ξίφη" και "οι ασπίδες", θα είναι πάντα αυτό που θα προσάπτει η "απέναντι πλευρά". Δεν υπάρχει λόγος να δίνουμε περισσότερη σοβαρότητα από όσο πρέπει σε κάθε "ταμπελίτσα".
Και εγώ έχω συγχυστεί με κάποια threads και δυστυχώς δεν θα το αποφύγω και στο μελλον. Μετά όμως σκέφτομαι εκείνον τον τυχαίο "κάποιον", που διαβάζοντας έναν φαινομενικά αδιέξοδο "διάλογο", του δίνεται η δυνατότητα να λύσει κάθε του απορία...

Επίσης, σ έναν ιστόχωρο ενημέρωσης, δεν δύναται η δυνατότητα να ασκεί έλεγχο για να διαπιστώσει αν όντως ένα μέλος του ακολούθησε τον ορθό τρόπο σε ένα θέμα που αφορά το σκύλο του, ακόμα και αν συμφώνησε ότι θα το κάνει. Επομένως, εκ των πραγμάτων, το "οργισμένο" κλείδωμα, δεν βλέπω σε τι θα ωφελούσε.

Όμως, κάποια θέματα, έχουν υπέρ-αναλυθεί και συζητηθεί διεξοδικά. Όχι μόνο αρκούν για να λύσουν κάποιες απορίες "τώρα", αλλά "έχουν λύσει την απορία που ακόμα δεν έχει δημιουργηθεί από μας, για μας"!! Κάθε δεύτερο thread, το ίδιο συγκεκριμένο θέμα.Υπάρχει πλέον αρκετό υλικό για τον κάθε αναγνώστη.Πιστεύω ότι μια απλή παράθεση των κατάλληλων links ή κειμένων, θα βοηθούσε πολύ περισσότερο, χωρίς να γεμίζουμε κάθε φορά είκοσι ή σαράντα σελίδες διαφωνώντας και μαλώνοντας για τα ίδια. Επιτέλους....τόσα links διαφωνίας υπάρχουν, αν δεν φτάσουν τα ενημερωτικά!!

ΥΓ: Συμφωνώ με underdog:)

tredas

Member
26 Ιουνίου 2012
10
0
Δεν νομιζω πως το κλειδωμα ειναι καλη ιδεα...Στην καλυτερη να φυγει και να κανει πιο ευκολα το λαθος!!Σιγουρα χρειαζεται να μπει κατι στην κεντρικη σελιδα το οποιο θα κανει "μπαμ" ετσι ωστε να το διαβασει ο αλλος!!Απο εκει και περα αν καποιος ειναι καινουριος κ κανει μια τετοια ερωτηση καλο θα ηταν απο κατω να αναρτηθουν καποια συγκεκριμενα θεμα τα οποια τα τον βοηθησουν να καταλαβει το λαθος που παει να κανει!!Αυτο να ειναι σαν πρωτη απαντηση κ σαν δευτερη να τον ρωτησουμε εμεις αν εχει καποια απορια μετα...Διοτι μπορει να μν μπει καν στην διαδικασια να τα διαβασει ολα!!Μια αλλη ιδεα που εχω εγω ειναι οσοι απο εμας εχουν facebook η twitter η κατι παρομοιο,στο προφιλ τους να αναρτησουν το site...αλλα να βαλουν την σελιδα η οποια θα τους πηγαινει κατευθειαν στην σκληρη πραγματικοτητα των πετ σοπ των byb και ολων των αλλων προβληματων!!!Εκει ομως να μπει κατι "σκληρο" που θα τους κινησει το ενδιαφερον για να συνεχισουν το διαβασμα...

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Διοτι μπορει να μν μπει καν στην διαδικασια να τα διαβασει ολα!!
Μπορεί να μην μπει καν στη διαδικασία να διαβάσει τα posts που θα του παραθέσουν, αλλά αυτό είναι δική του δουλειά. Η ενημέρωση δεν είναι υποχρεωτική:rolleyes:

tredas

Member
26 Ιουνίου 2012
10
0
Μπορεί να μην μπει καν στη διαδικασία να διαβάσει τα posts που θα του παραθέσουν, αλλά αυτό είναι δική του δουλειά. Η ενημέρωση δεν είναι υποχρεωτική:rolleyes:
Σωστα απλα εμεις θα του δωσουμε ενα παραπανω ερεθισμα...

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
με μια πιο light διαθεση... να κανω μια ερώτηση:
αν ανοίξω τόπικ για την Πάολα στο forum θα είμαι offtopic?????

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
η Πάολα είναι πασπαρτου! Πάει σε πολλά τοπικ!

Και έχει και σκύλο! (αυτό δε το ξέρω αλλά είπα να το γράψω για να μην είμαι τελείως οφ)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
η Πάολα είναι πασπαρτου! Πάει σε πολλά τοπικ!

Και έχει και σκύλο! (αυτό δε το ξέρω αλλά είπα να το γράψω για να μην είμαι τελείως οφ)
Το λέει και το όνομα... Πά -ο- λα
Πάει με όλα!