Να μη λερώνει στην εφημερίδα

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Kαλησπέρα,
με αφορμή το άρθρο http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?4425-10-συμβουλές-για-καθαρό-σπίτι ... λέει να μην μάθουμε στο σκύλο να λερώνει στην εφημερίδα ή στην πάνα αν θέλουμε να μάθει να λερώνει έξω,και θέλω να ρωτήσω το εξής...ο κτηνίατρος που πάω εγώ την μικρή μου μου απαγόρευσε να βγάλω τον σκύλο πριν απο τους 3 μήνες έξω γιατί λέει δεν είχε κάνει τα εμβόλια,είχε μόνο ένα απο τον εκτροφέα,μου είπε πως αυτό ισχύει για κάθε σκύλο και δεν ήθελε να του κάνει εμβόλιο ή οτιδήποτε απο την πρώτη φορά που του πήγα τη μικρή(πριν τη φερω στο σπίτι) γιατί αν ο σκύλος είχε κάτι δε θα μπορούσα να ζητήσω ευθύνες απο τον εκτροφέα απο τη στιγμή που του έχω κάνει εγώ εμβόλιο,ισχύει λοιπόν αυτό?απαγορεύεται?και αν ναι τι γίνεται???

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
οταν λεμε εξω, μαλλον για κοινοχρηστους χωρους - δρομους κλπ. στο μπαλκονι η στην αυλη σου, αντε μονο καμια γατα να εχει λερωσει...:)

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Μα τι νόημα έχει να το μάθω να λερώνει στη βεράντα?ή στον κήπο μου?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ισχυει.
Αν θελεις παιρνεις το ρισκο και τον βγαζεις εξω, προσπαθεις να μην ερθει σε επαφη με αδεσποτα ή κοπρανα.
Αν δεν θες να το ρισκαρεις το μαθαινεις τη εφημεριδα και το ξεμαθαινεις μετα.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Mε τη μικρή μου πλέον δεν έχω πρόβλημα γιατί έχει γίνει πια 'μεγάλη' :p κλείνει 4 χρόνια τον Ιούλιο,γενικά ρωτάω,και αν μελλοντικά πάρω άλλο σκύλο ..

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
Μα τι νόημα έχει να το μάθω να λερώνει στη βεράντα?ή στον κήπο μου?
οτι στην φαση του μη εμβολιασμου, πρεπει να τα κανει καπου εκτος σπιτιου, αλλα και σε εστιες εκθεσης σε ιους τσιμπουρια κλπ κλπ.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Mε τη μικρή μου πλέον δεν έχω πρόβλημα γιατί έχει γίνει πια 'μεγάλη' :p κλείνει 4 χρόνια τον Ιούλιο,γενικά ρωτάω,και αν μελλοντικά πάρω άλλο σκύλο ..
Τι έκανες όταν ήταν μικρή; (μάλλον αυτό θα ξανακάνεις) :)

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Είναι τσιουάουα,παραδόξως μια φορά μόνο τα έκανε κάτω,δεν την μάλωσα,και απο την επόμενη πάνω στην πάνα,όπως καταλαβαίνεις οι ποσότητες που βγάζει είναι ελάχιστες,την πάνα την αλλάζω αρκετές φορές τη μέρα οπότε δεν έχω πρόβλημα :p όποτε την βγάζω έξω δεν καταδέχεται να λερώσει πουθενά,όχι επειδή δεν νιώθει άνετα,αλλά επειδή δεν έχει πάνα,το έχω τσεκάρει,της έχω πάρει πάνα έξω και λέρωσε εκει πάνω

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
14..jpg ορίστε φωτο...είναι πιο μικρή απο τα τσιουάουα που βλέπω συνήθως...1,700 kg

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Η πάνα είναι βολική για μικρόσωμα και θηλυκά, αν όμως είχες μεγαλόσωμο ή/και αρσενικό σκύλο θα είχες πρόβλημα. Θα χρειαζόταν να του ξεμάθεις την πάνα.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
ακριβώς αυτό λέω,έχω θυληκό στειρωμένο μικρόσωμο,η πάνα με βολεύει όσο δεν πάει,με έναν μεγάλο σκύλο όμως τι γίνεται?του μαθαίνω τον κήπο και μετά έξω?αλλά και πάλι η γειτόνισσα μας έχει 7 γάτες,ο κήπος δεν έχει ακαθαρσίες τους,αλλά σίγουρα θα έχουν αφήσει ένα κάτι..έχουν πρόσβαση και σε 1 απο τα μπαλκόνια

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
και άμα του μάθω κάτι όταν είναι μικρό πως το ξεμαθαίνω όταν μεγαλώσει?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
και άμα του μάθω κάτι όταν είναι μικρό πως το ξεμαθαίνω όταν μεγαλώσει?
Καταργείς την πάνα και περιμένεις μέχρι να λερώσει έξω... λίγο τυραννία το βλέπω για ένα σκύλο 4ων ετών.
Αλλά ένα κουτάβι 3ών μηνών όταν κάνει όλα τα εμβόλιά του, πιο εύκολα την ξεμαθαίνει την πάνα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97