Να 'μαστε κι εμεις!!! :)

Achi

Active Member
22 Αυγούστου 2012
30
0
Χαιρετώ όλη την παρέα, και εσάς προσωπικά αλλά και τα σκυλάκια σας!

Ευχομαι να ειστε χαρούμενοι, αλλα το βασικότερο, να χαίρετε όλοι άκρας υγιείας! Με λενε Αχιλλέα και πριν απο καμια 15αρια μέρες μου έκαναν δώρο έναν Γερμανικό Ποιμενικό 2,5 μηνων... την Ρώμη!
(Ρώμη απο το δύναμη, όχι απο τη πόλη)

Με την Ρώμη, την γυναίκα μου και τα 3 μας παιδάκια ζούμε στην επαρχία, το σπίτι έχει αρκετο κήπο και μέχρι στιγμής η μικρή φαινεται ευτυχισμένη μίας και έχει χώρο να κινηθεί αλλα και πολλή αγαπη απο 5 ανθρώπους!

Σας στέλνω λοιπόν τα χαιρετίσματά μας για αρχή, έχω κάνει ήδη τις απαραίτητες αναζητήσεις στο φόρουμ και έχω πάρει αρκετές γνώσεις!

Σας ευχαριστώ για όλες της πληροφορίες και σύντομα θα αρχίσουν και οι "χαζες ερωτήσεις"!!!

Αχιλλεας

Attachments

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Να την χαίρεσαι τη Ρώμη!!!

Είσαι σίγουρος ότι ειναι 2.5 μηνων? Εμένα μου κάνει μεγαλύτερη

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Καλώς ήρθες!

Η σκύλα κοντεύει να κλείσει τους 5-6 μήνες!
Δεν είναι 2 μηνών!

Να την χαίρεστε!
Και το είχα γράψει ότι μου φαίνεται τουλάχιστον 5 αλλά λέω "ασε μην γράψω καμια μπαρούφα"

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Καλωσήρθες !!! Να την χαίρεσαι την κούκλα!! Πρόσεχε με τα πλακάκια γιατι μπορει να γλυστρησει

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλως ηρθες και σε ευχαριστουμε για τις ευχες και ανταποδιδω. Να χαιρεσαι την Ρωμη ειναι πανεμορφη. Κι εμενα μου φαινεται μεγαλυτερη. Και μονο τα αυτια που ειναι τερμα πανω τα λενε ολα, γιατι νομιζω οτι 2 μηνων τα γερμανικα ποιμενικα εχουν κρεμαστα αυτακια αλλα εκτος απο αυτο (που μπορει να κανω και λαθος), η φατσουλα της δεν ειναι τοσο μπεμπε. Εχει βγαλει τα δοντακια της?? Οπως και να εχει ειναι μια κουκλα. Να την αγαπησετε οπως θα κανει κι εκεινη στο δεκαπλασιο :D

Last edited:

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
να χαιρεσαι τη ρωμη σου .μηπως καλε το κοριτσι απλα μεγαλοδειχνει? (και μενα μου φαινεται τουλαχιστον 4 μηνων)

Achi

Active Member
22 Αυγούστου 2012
30
0
Καλησπέρα σε όλους και συγνώμη για την καθυστέρηση μου να απαντήσω, ετρεχα αυτες τις μερες, αλλα επιτελους ήρθε και η Παρασκευη!! :D :D

Κατ αρχας, σας ευχαριστω όλους για το καλωσόρισμα και τις απαντήσεις σας!

Η αληθεια ειναι οτι η μικρη, γεννήθηκε στις 5 Μαϊου 2012... οποτε ειναι 3,5 μηνων.

2,5 μηνων την πηρα αλλα προφανως περνάνε γρήγορα οι μέρες! :S

Αυτο που έγραψα ήταν οτι " πριν απο καμια 15αρια μέρες μου έκαναν δώρο έναν Γερμανικό Ποιμενικό 2,5 μηνων" τελικά εκέι είναι το λάθος μιας και έπρεπε να γραψω "πριν απο ενα μήνα μου έκαναν δώρο έναν Γερμανικό Ποιμενικό 2,5 μηνων"

Συγγνώμη αν σας μπέρδεψα!!! :S

Παρόλα αυτα η μικρή οντως μεγαλοδείχνει και είναι κατι που με προβληματίζει αλλα θα λυθεί ο γρίφος την Δευτερα που θα την πάω σε καποιον κτηνίατρο που εξειδικέυεται στους Γερμανικους Ποιμενικους!

Συντομα θα ανεβάσω και περισσότερες φωτογραφίες για να έχετε και ασφαλέστερα συμπεράσματα!

Achi

Active Member
22 Αυγούστου 2012
30
0
Εδω ειμαστε λοιπον... σε 7 μερες γίνεται 4 μηνων η κυριά μας!

Μικρoύλα είναι μωρε, απλα μάλλον μεγαλοδείχνει (το ειπε και ο γιατρούλης)! :)

bjhb.jpg

DSC016331.jpg

DSC01647b.jpg

Την Πέμπτη ξεκιναμε και την πρωτη μας γνωριμία με τον εκπαιδευτή μας να μας πει τι να κανουμε με καποιες μικρες φοβίες ( ; ) που έχουμε, για να είμαστε καλά παιδάκια οταν θα παμε για βασική εκπαιδευση, αν και πολλά η Ρώμη τα ξέρει απο τώρα!

ΥΓ Ρε παιδια, πως αλλαζει η εικόνα του προφίλ μου;;; τοσες μερες ψαχνω!

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
ΥΓ Ρε παιδια, πως αλλαζει η εικόνα του προφίλ μου;;; τοσες μερες ψαχνω!
Πίνακας Ελέγχου-----> Προφίλ χρήστη-----> Επεξεργασία Αvatar

Αχιλλέα, καλώς ήρθατε στο φόρουμ και να την χαίρεστε την σκυλίτσα σας.
Ελπίζω ότι δεν χρειάζεται να σου πω, ότι δεν έχεις ένα καθαρόαιμο γερμανικό ποιμενικό έτσι;
Εκτός αν μαζί με το σκυλί, σας έφεραν δώρο και το pedigree του, που δεν το νομίζω.
Τώρα, να ρωτήσω...ο δωροθέτης που το βρήκε το δώρο, ή να το αποφύγω;

Achi

Active Member
22 Αυγούστου 2012
30
0
Ποιο pedi-ίντα;
(Που λεμε και εμεις στην Κρητη... :) )
(Ξερω τι ειναι...)

Ο δωροθετης ηταν αυτος που τα μαζεψε απο εκει που τα ειχαν παρατησει. Την Ρωμη και τα 2 αδερφακια της!

Pedigree δεν εχει! Στειλτε μου ενα ρε παιδια απο τα δικα σας να το βγαλω μια φωτοτυπια να εχουμε κι εμεις! :p

Καθαροαιμο δεν ειναι, αλλα δοξα τω θεω, εχει καλη συμπεριφορα και χαρακτήρα και μαθαίνει γρήγορα!

το μονο που με προβληματιζει ειναι το οφθαλμοφανες, που ειπε και ο κτηνιατρος βεβαια... οτι θα μεγαλωσει πολυ...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Ο δωροθετης ηταν αυτος που τα μαζεψε απο εκει που τα ειχαν παρατησει. Την Ρωμη και τα 2 αδερφακια της!
Μπράβο του. Τέτοια δώρα, μάλιστα!

Καθαροαιμο δεν ειναι, αλλα δοξα τω θεω, εχει καλη συμπεριφορα και χαρακτήρα και μαθαίνει γρήγορα!
Αυτά όλα, δεν είναι αποκλειστικότητα των καθαρόαιμων. Ευτυχώς δηλαδή.

το μονο που με προβληματιζει ειναι το οφθαλμοφανες, που ειπε και ο κτηνιατρος βεβαια... οτι θα μεγαλωσει πολυ...
Γιατί σε προβληματίζει; Θα γίνει περίπου όσο ένας γπ. Το πολύ-πολύ, ο δεύτερος σκύλος, να μην είναι εκπαιδευμένος γπ, αλλά γλυκύτατο κοκόνι. Εχετε και σούπερ εκτροφέα στην γειτονιά σου.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Γιατί σε προβληματίζει; Θα γίνει περίπου όσο ένας γπ. Το πολύ-πολύ, ο δεύτερος σκύλος, να μην είναι εκπαιδευμένος γπ, αλλά γλυκύτατο κοκόνι. Εχετε και σούπερ εκτροφέα στην γειτονιά σου.
Λατρεμένος συνδυασμός!*agapoylas**agapoylas**agapoylas*

Achi

Active Member
22 Αυγούστου 2012
30
0
Γιατί σε προβληματίζει; Θα γίνει περίπου όσο ένας γπ.
Γιατι θεωρω οτι μπορει να γίνει ΠΟΛΥ μεγαλύτερος απο τον ΓΠ... Μακαρι να μην κανω λαθος!

Μολις γυρισαμε απο επισκεψη στο σπιτι ενος φίλου μου που εχει ενα ΓΠ 10 μηνων(με pedigree)... (Η αληθεια ειναι οτι ειναι το σκυλι λίγο "παρατημένο" απο αποψη εκπαίδευσης και απασχόλησης)
Τελος παντων, πηγε η γυναικα να το μεταφερει με την αλυσίδα, κατι ειδε ο μικρος και ξεκινησε το τρεξιμο, την πηρε μαζι την γυναικα και για να μην σας τα πολυλογω... Καμια 10 μετρα την εσερνε και 3 δαχτυλα στο ποδι σπασμενα... τωρα ειναι με γυψο απο την γαμπα και κάτω!
Ουτε που την κατάλαβε οτι την εσερνε το θηριo!

Εχετε και σούπερ εκτροφέα στην γειτονιά σου.
Για πε, για πε!
Εγω δεν ειμαι ντοπιος, οποτε δεν ξερω και πολλα για την γειτονιά μου... :S

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi