Να μαστε και εμείς...

Tereza

Member
1 Αυγούστου 2012
6
0
Θεσσαλονίκη-Σέρρες
Ήρθαμε και εμείς στην παρεούλα σας και ελπίζουμε να μας θέλετε...:D Να σας συστηθούμε λοιπόν...Είμαστε η Ίρμα (κοκονάκι 1,5 ετων) και ο Βίκτωρ (Pitbull 2 μηνών) η μαμά μας είναι η Τερέζα και ο μπαμπάς μας ο Άγγελος...Αυτοί βλέπετε θα μιλάνε μαζί σας αν εμείς κάνουμε κάτι και θέλουν κάποια συμβουλή γιατί εμείς δεν τα πάμε καλά με την τεχνολογία...(Βίκτωρ:"ειδικά εμένα δεν μ αρέσουν καθόλου γι αυτό μασουλάω και τα καλώδια αν δε με πάρουν χαμπάρι" )...Την Καλησπέρα μας λοιπόν σε όλους..

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Αχ θεέ μου θέλω να το ζουλήξω το μπούλι. Δε σε ρωτάω πως τα απέκτησες γιατί τώρα τελευταία όλο δυσάρεστα ακούω. Να τα χαίρεσαι.

Tereza

Member
1 Αυγούστου 2012
6
0
Θεσσαλονίκη-Σέρρες
:) ο μικρός είναι φατσάρα...! :Ρ
Λοιπόν για να μη μείνεις με την απορία την μικρή μου την βρήκα στα σκουπίδια με το αδερφάκι της όταν ήταν ακόμα ημερών...κάποιος ανεγκέφαλος τα πέταξε...έτσι απέκτησα τη μικρούλα μου..ο μικρούλης ήρθε μετά από αρκετό ψάξιμο από κάποιον γνωστό μας... :)

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Για το πρώτο μπράβο, για το δεύτερο όχι και τόσο :p

Όπως και να έχει να τα χαίρεστε και απλά να ξέρεις (αν και θα το μάθεις σύντομα) ότι δεν παίρνουμε σκύλο από γνωστό μας, όσο καλό παστίτσιο κι αν κάνει η γυναίκα του..

Tereza

Member
1 Αυγούστου 2012
6
0
Θεσσαλονίκη-Σέρρες
Δεν ξέρω αν η γυναίκα του κάνει καλό παστίτσιο πάντως ξέρω ότι ο μικρός που πήρα είναι υγιής...ξέρω την μάνα του και τον πατέρα του και είναι 2 υπέροχα σκυλιά..σ ευχαριστώ πάντως για τις ευχές σου...!

badis

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
57
1
Να χαίρεσαι τα σκυλάκια, είναι πανέμορφα... όπως θα κατάλαβες ο τρόπος απόκτησης του πιτ είναι λάθος... ίσως να σου κακοφανεί η αντίδραση των περισσότερων, αλλά αν κάτσεις και διαβάσεις με υπομονή τα θέματα του forum θα καταλάβεις το πόσο λάθος έκανες. Εννοείται ότι αυτό σε τίποτα δε μειώνει το γεγονός ότι οι σκύλοι σου είναι πανέμορφοι και θα έχουν από σένα όση αγάπη και φροντίδα χρειάζεται.

Μετά από όσα έχω δει εδώ μέσα... δεν πρέπει να αφήνουμε καμία περίπτωση να πέφτει κάτω, ακόμα και με τον κίνδυνο να χαλάμε τις καρδιές μας. Έστω και ένας στους δέκα να καταλάβει, είναι κέρδος.

Tereza

Member
1 Αυγούστου 2012
6
0
Θεσσαλονίκη-Σέρρες
Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια..:)
είτε είναι λάθος είτε είναι σωστό,αυτές είναι οι ζουζουνοφατσούλες μου και θέλω να πιστεύω πως θα περάσουμε μαζί όμορφα..
ο τρόπος που το απέκτησα δε με κάνει λιγότερο ζωόφιλη από εσάς.. άλλωστε δεν είναι λίγοι που τα σκυλιά τους τα έχουν αποκτήσει από ένα pet shop..αυτό δε σημαίνει ότι δεν τα αγαπάνε το ίδιο...δεν έχω πρόβλημα με την κριτική..απλά μερικές φορές ξεφεύγει και γίνεται ειρωνία..και είναι κρίμα να χαλάμε τις καρδιές μας σε ένα site που όλοι εδώ έχουμε ένα κοινό και αυτό είναι η αγάπη μας για τα ζώα...! :)

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Κανένας δεν αμφισβήτησε την αγάπη σου για τα ζώα Τερέζα! Απλά τώρα έχεις ένα μεγάλο οπλο στα χέρια σου και αυτο είναι ότι εισαι ενημερωμένη! Υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στη φιλοζωία και στην σωστή κυνοφιλική συνείδηση και σαν χώρα έχουμε μαύρα μεσάνυχτα δυστυχώς απο αυτή τη συνείδηση! Αρα πρέπει να αγωνιστούμε!

Καλώς ήλθες λοιπον στην παρέα μας!