Να μαι κι εγώ

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Μίλαγα τις προάλλες με τη Κατερίνα (Rottie) και μου ανέφερε το φόρουμ και μπαίνω μια μέρα και ανακαλύπτω ότι έχω ήδη γραφτεί από τον Οκτώβρη. :dohh: Απλά δεν το έβαλα στα bookmarks και το ξέχασα. Είχα μάλιστα διαβάσει και για τα προβλήματα που είχε αντιμετωπίσει αλλά δεν το θυμόμουν. :oops:
Χτες με ρωτάει η Νατάσσα για σκυλοφόρουμ και της το προτείνω. Ξαναμπήκα λοιπόν κι εγώ. :D

Με λένε Έφη αλλά ακούω και στο Νοέλα. Έχω έναν ελληνικό ποιμενικό 9 μηνών, τον Λέων κι ένα Border Collie 5 μηνών τη Μπλου. Η Νοέλα είναι ένα ημίαιμο σκυλάκι 8 ετών που έχασα τον Μάρτιο.
Τα σκυλιά και οι μοτοσυκλέτες είναι οι δυό μου μεγάλες αγάπες, αν και τα άχυψα δεν συγκρίνονται με τα έμψυχα βέβαια.

Καλώς σας βρήκα κι ελπίζω πλέον να τα λέμε συχνότερα.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς την φιλενάδα μου! Καλωσόρισες και επίσημα στο Dogforum Εφάκι! :D
Ανέβασε καμιά φωτογραφία με τα τερατάκια σου (αυτή που κάθονται στη σειρά ο Λέων, η Blue και το γατί σου, είναι η αγαπημένη μου!)
:mrgreen:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Strays' help said:
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!

H Εφη είναι η εκπαιδεύτρια που θηριοδάμασε τον γκριφόν-κανίς..
:D

Κλειάννα
αυτό???????/

ΗΜΙΑΙΜΟΣ ΚΑΝΙΣ-ΓΚΡΙΦΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 2 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΖΥΓΙΖΕΙ 8 ΚΙΛΑ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΒΙΑ ΑΠ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΒΙΑ. ΑΡΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΙΜΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΜΕ ΣΚΥΛΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ, - ΙΔΕΩΔΩΣ ΕΝΑΝ ΕΡΓΕΝΗ - ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΟΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΧΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΟΒΙΚΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
τι εγινε ρε παιδια...ολες οι γυναικες εδω γουσταρουν σκυλαρους και μηχανες..?? δεν παμε καλαααα :D

καλως ηρθες στο dogforum Noela :D

aballos

Active Member
9 Μαρτίου 2007
36
0
Thessaloniki
καλώς μας βρήκες

καλώς σε βρήκαμε, μια και οι γνώσεις σου και η εμπειρία θα ειναι χρήσιμες για ολους μας :wink: :wink: :wink:

(τώρα είμαστε 2 τα Border, άντε γιατί είχαμε πήξει στα ροτ)