Μίλαγα τις προάλλες με τη Κατερίνα (Rottie) και μου ανέφερε το φόρουμ και μπαίνω μια μέρα και ανακαλύπτω ότι έχω ήδη γραφτεί από τον Οκτώβρη. :dohh: Απλά δεν το έβαλα στα bookmarks και το ξέχασα. Είχα μάλιστα διαβάσει και για τα προβλήματα που είχε αντιμετωπίσει αλλά δεν το θυμόμουν.
Χτες με ρωτάει η Νατάσσα για σκυλοφόρουμ και της το προτείνω. Ξαναμπήκα λοιπόν κι εγώ.
Με λένε Έφη αλλά ακούω και στο Νοέλα. Έχω έναν ελληνικό ποιμενικό 9 μηνών, τον Λέων κι ένα Border Collie 5 μηνών τη Μπλου. Η Νοέλα είναι ένα ημίαιμο σκυλάκι 8 ετών που έχασα τον Μάρτιο.
Τα σκυλιά και οι μοτοσυκλέτες είναι οι δυό μου μεγάλες αγάπες, αν και τα άχυψα δεν συγκρίνονται με τα έμψυχα βέβαια.
Καλώς σας βρήκα κι ελπίζω πλέον να τα λέμε συχνότερα.
Χτες με ρωτάει η Νατάσσα για σκυλοφόρουμ και της το προτείνω. Ξαναμπήκα λοιπόν κι εγώ.
Με λένε Έφη αλλά ακούω και στο Νοέλα. Έχω έναν ελληνικό ποιμενικό 9 μηνών, τον Λέων κι ένα Border Collie 5 μηνών τη Μπλου. Η Νοέλα είναι ένα ημίαιμο σκυλάκι 8 ετών που έχασα τον Μάρτιο.
Τα σκυλιά και οι μοτοσυκλέτες είναι οι δυό μου μεγάλες αγάπες, αν και τα άχυψα δεν συγκρίνονται με τα έμψυχα βέβαια.
Καλώς σας βρήκα κι ελπίζω πλέον να τα λέμε συχνότερα.