Να μαθει να ειναι δεμενος

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
Γεια σας σε ολους σας:):)
ο σκυλακος μου που εχω οπως εχω αναφερει ζει μαζι μου μεσα στο σπιτι.
επειδη θα χρειαστει να λειψω 8-9 μερες θα τον αφησω σε καποιον συγγενη μου επειδη ομως υπαρχει και 2ο σκυλι εκει και δεν ειναι καταλληλα διαμορφωμενος ο χωρος 8α χρειαστει να ειναι δεμενος.
Ο δικος μου δεν εχει μαθει να ειναι δεμενος καθολου και λεω να αρχισω απο τωρα να τον δενω για λιγο σιγα-σιγα να μαθει μην του ερ8ει αποτομο!!
Χτες εκανα την πρωτη πρασπαθεια τον εδεσα σιγα-σιγα και του εδωσα αρκετες λιχουδιες και τα παιχνιδια του για 15 λεπτα περιπου μετα τον ελυσα γενικα δεν παραπονεθηκε πολυ. σημερα τον εδεσα ξανα.του ξανα εδωσα λιχουδιες εκατσε 10 λεπτα κ μετα αρχισε ην κλαψα και να τραβαει.τι να κανω καμια συμβουλη η ενναλακτικη λυση!!
περιμενω γνωμες ειναι αρκετα σημαντικες για μενα!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Δεν έχεις την πολυτέλεια να τον αφήσεις σε κάποια πανσιόν;

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
δυστηχως οχι.το κοιταξα αλλα δεν ειμαι σε θεση τωρα.ειναι η καλυτερη λυση αυτη απο ολες που ειχα στο νου μου!!το ξερω οτι 8α ειναι δυσκολο για τον μικρο..
βολτες βεβαια 8α βγαινει αλλα τις αλλες ωρες δεμενος!

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
+ οτι 8α ειμαι ησυχος εκει που τον αφηνω γιατι ειναι σοβαρος και εμπιστος αν8ρωπος!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Τι να σου πω; Εγώ δεν θα τον άφηνα υπό τέτοιες συνθήκες.

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
οπως και να εχει το εξαντλησα το 8εμα και ειναι η καλυτερη λυση που μπορω να προσφερω για αυτες τις λιγες μερες!ειχα σκοπο να τον παρω μαζι μου αλλα σιγουρα 8α ειναι πιο δυσκολο γιαυτον!!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
φιλε μια χαρα το πας.θα τα καταφερεις.αν παραπονιεται απλα μην του δινεις σημασια,μεχρι να σταματησει εστω κ λιγο.με το που σταματησει κ ηρεμησει,πας του δινεις λιχουδια κ τον λυνεις για να παιξετε.οπως κ να εχει,τον αφησεις δεν τον αφησεις εκει που λες,πρεπει να μαθει κ δεμενος.τι λιχουδιες του δινεις?δοκημασε κατι πολυ δραστικο οπως συκωτακι.να θυμασαι.οχι σημασια οταν γκρινιαζει.αν μπορεις ξεκινα να τον εχεις δεμενο κ διπλα σου ,ασ πουμε την ωρα που βλεπεις τηλεοραση.να αρχισει να συνηθιζει στην ιδεα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Η θεωρία της εκπαίδευσης σωστή είναι, αλλά γιατί πρέπει να μάθει και δεμένος;

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
ετσι ακριβως ξεκινησα τον δενω και του δινω διαφορα συνη8ωσ σαλαμακι που πεταει την σκουφια του!!
δεν τον αφηνω μονο του συνηθως ειμαι σε αποσταση 2 μετρων και καθομαι.απλα φοβαμαι και ξερω οτι πρεπει να ειμαι πολυ προσεκτικος γιατι 8α το παρει στραβα!!
απο αυριο λεω να το αυξησω στην μιση ωρα!!πιστευω πως αν γινει σιγα-σιγα θα το μαθει χωρις πολλα παραπονα!
παντως γενικα πρεπει να ξερει να ειναι κ λιγο δεμενος γιατι π.χ. μερικες φορες στην βολτα 8ες να μπεις σε ενα μαγαζι για 2λεπτα να παρεις κατι μην χαλαει τον κοσμο.βεβαια δεν χανω την οπτικη επαφη ποτε!!
και απο το crate ΝΟΜΙΖΩ ειναι πιο ανωδυνο!!
συνεχιζω και σας λεω νεα περιμενοντας συμβουλες!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
συμφωνω με mareco και συμπηρωνω..ολη την ημερα????
Να μάθει να περιοριζεται για λιγες ωρες ναι..αλλα ολη την ημερα γιατι?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
+ όχι στον χώρο του;
+ χωρίς τον άνθρωπό του, μαζί;
Δεν νομίζω ότι θα το συνδιάσει με κάτι καλό, όση προπόνηση κι αν κάνει.

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
8α βγαινει βολτα 3 φορες απο 30min-1h αλλα για αυτες τις μερες μονο
εχει παει εκει μερικες φορες δεν του ειναι τελειως ξενος ο χωρος ουτε και ο ανθρωπος που 8α τον εχει!
δεν προσπαθω να πω οτι δεν θα ειναι δυσκολο αλλα κανω οτι μπορω για να ειναι πιο ανωδυνο!

Last edited:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Για τι σκύλο μιλάμε? Αν δεν έχει πρόβλημα με αρσενικά, μπορω να στον φιλοξενήσω εγώ. Από το να μείνει δεμένος 8 μέρες...
Αν μένεις Αθηνα βέβαια...

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
κατερινα σε ευχαριστω παρα πολυ αλλα δυστυχως ειμαι αρκετα χιλιομετρα μακρυα απο αθηνα!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97