Να κάνω καταγγελία;

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Σημερα πηγαμε επισκεψη με το αγορι μου στο καινουργιο σπιτι ενος φιλικου ζευγαριου....στην ταρατσα εχουν(οχι το ζευγαρι,αλλα οι απο κατω τους που ειναι και συγγενεις),ενα ημιαιμο μπιγκλ...ανεβηκα πανω να το δω και ειδα οτι το σκυλι δεινοπαθει εκει πανω....δεν ασχολουνται ΚΑΘΟΛΟΥ μαζι του,ειναι 24 ωρες το 24ωρο εκει,δεν βγαινει ΠΟΤΕ βολτα,ειναι σχετικα χοντρο,βρωμικο και για σπιτακι εχει μια κατασκευη της πλακας...:mad:εννοειται οτι η ταρατσα απο πανω δεν εχει ουτε τεντα ουτε τιποτα...το ερωτημα μου ειναι το εξης: γουσταρω πολυ να τους κανω καταγγελια αλλα οχι πολυ συντομα γιατι μπορει να το καταλαβουν,καθως εξεφρασα τα παραπονα μου...η καταγγελια μπορει να γινει ανωνυμη..δεν θελω να καταλαβουν οτι ειμαι εγω...επισης..θα κανει τιποτα η αστυνομια η' θα κανω μια τρυπα στο νερο?

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Γνωμη μου ειναι να κανεις οτι ειναι σωστο να κανεις...Και φυσικα να κανεις καταγγελια. Απο εκει και περα το αν κανουν κατι η αν οχι (πολυ κακως) δεν ειναι στο χερι σου δυστηχως αλλα τουλαχιστον εσυ εχεις προσπαθησει κατι για αρχη. Αν δεν γινει τιποτα το ξανασυζηταμε...

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Να κάνεις καταγγελία!!!!και ναι νομίζω μπορείς να κάνεις και ανώνυμη!
Το σωστό είναι να κάνει πολλά η αστυνομία και οχι "τίποτα" γιατί πλέον υπάρχει και νόμος..!!!!

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Φωτογραφιες δεν μπορω να τραβηξω..και θα κανω πολυ καιρο να ξαναπαω και θα καρφωθω....αλλα την καταγγελια δεν την γλιτωνουν...με τα χιλια ζορια ανοιξαμε την πορτα της ταρατσας για να μην παρει δρομο το ζωντανο...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros