Να γυρνάει πίσω..

athenito80

New Member
23 Ιουλίου 2011
2
0
Γεια σας!Έχω ένα προβληματάκι..έχω ένα maltese (αρσενικό),που τώρα το καλοκαίρι του έχω μάθει να κάνει την ανάγκη του έξω στην αυλή.Όμως..από την στιγμή που του γνώρισα μια σκυλίτσα από δίπλα..έχει κολλήσει και πηγαίνει και προσπαθεί να περάσει τον φράχτη..όμως εκεί έχει πολλά δέντρα και φίδια..και απέναντι ένα καναλάκι..και είναι λίγο επικίνδυνα να πηγαίνει εκεί χωρίς λουράκι...αλλά συνήθως εγώ τον φωνάζω για να έρχεται δίνοντάς του λίγο φαγητό..αλλά τώρα δεν έρχεται...τι να κάνω; :confused: θέλω μια γρήγορη απάντηση σας παρακαλώ... :sad:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.805
20.127
Να μην πηγαίνει χωρίς λουράκι.
Πιο γρήγορη απάντηση δεν γίνεται.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Αν η σκυλιτσα ειναι με περιοδο αυτη την εποχη δεν θα ξεκολλαει με τιποτα. Απο το πως περιγραφεις το παθος του να τη φτασει μαλλον εχει περιοδο. Μαθε αν το θυλυκο ειναι αδιαθετο και βγαζε τον με το λουρι μεχρι να της περασει η περιοδος. Μια ερωτηση, λες:

τώρα το καλοκαίρι του έχω μάθει να κάνει την ανάγκη του έξω στην αυλή. :sad:
μεχρι τωρα που εκανε; ειναι κουταβι;

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Ε,η θα ζευγαρωσει και θα ακουσεις τα κουταβια να κλαινε=πολλα προβληματα,η θα χασεις τον σκυλο η και τα 2.Α,υπαρχει και περιπτωση μετα απο καποιες φορες να τσιμπησει φιδι τον σκυλο σου...:rolleyes:

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα αν είχα κήπο θα τον είχα μπαζώσει άμα υπήρχε περίπτωση να πιάσετε το νόημα

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
αν δεις καράβι στο βουνό ..... κατάλαβες....

κι επειδή το καράβι είναι πολύ δυσκίνητο σε σχέση με ένα μαλτεζάκι......βάλτου λουράκι σύντομα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97