Και ναι! Ειμαστε ξανα εδω με νεο θεμα μετα απο την εκπαιδευση του μικρου! Λοιπον! Ανασυγκροτηση! Ο μικρος μειωσε το γαυγισμα, μειωσε την αγριαδα του στα αλλα σκυλια και στα μηχανακια... Το χαζο τα παει πολυ καλα με τις βασικες εντολες... Ο εκπαιδευτης βεβαια μου ειχε πει απο την αρχη οτι απλως θα μαζευτει καπως και δεν ξερουμε μεχρι που μπορει να φτασει γιατι εξαρταται και απο μενα και απο τον Ερμη. Ειμαστε πλεον στο σταδιο που πηγαινουμε μια φορα την εβδομαδα και πιο αραια στον εκπαιδευτη και στα ομαδικα. Για οσους θυμουνται τα προβληματα που ειχα αναφερει, παραμενουν τα εξης: αυτοκινητο (δεν υπαρχει περιπτωση να κατσει ηρεμος αν δεν αλυσοδεθει), χαδια απο ξενους (δεν αφηνω πλεον ουτε τους γονεις να τον χαιδεψουν), μηχανακια (θα την κανει τη σβουρα του κ το γρυλισμο-γαυγισμα αν δεν τον εχω στο νου μου) αλλα πλεον εμαθα μεσω του εκπαιδευτη πως να συμπεριφερομαι στις διαφορες καταστασεις! Αυτα ειχα να πω, ετσι να σας ενημερωσω και εγω.... και δυστυχως νομιζω οτι αναμενω καποια λαθος κινηση απο τον Ερμη ή απο τους γονεις μου (γιατι τους εχει αγριεψει αρκετες φορες) και δεν θα του δωθει αλλη ευκαιρια... Τον εχω μαθει και βλεπω οτι περιμενει πως και πως τη στιγμη που θα ειμαι 'ευαλωτος' για να κανει την κινηση του! Ουφ! Αυτα ειχα να πω και ελπιζω να μην δειτε νεο θεμα απο μενα... γιατι δεν θαναι για καλο!