Να'μαστε ξανά!!

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Και ναι! Ειμαστε ξανα εδω με νεο θεμα μετα απο την εκπαιδευση του μικρου! Λοιπον! Ανασυγκροτηση! Ο μικρος μειωσε το γαυγισμα, μειωσε την αγριαδα του στα αλλα σκυλια και στα μηχανακια... Το χαζο τα παει πολυ καλα με τις βασικες εντολες... Ο εκπαιδευτης βεβαια μου ειχε πει απο την αρχη οτι απλως θα μαζευτει καπως και δεν ξερουμε μεχρι που μπορει να φτασει γιατι εξαρταται και απο μενα και απο τον Ερμη. Ειμαστε πλεον στο σταδιο που πηγαινουμε μια φορα την εβδομαδα και πιο αραια στον εκπαιδευτη και στα ομαδικα. Για οσους θυμουνται τα προβληματα που ειχα αναφερει, παραμενουν τα εξης: αυτοκινητο (δεν υπαρχει περιπτωση να κατσει ηρεμος αν δεν αλυσοδεθει), χαδια απο ξενους (δεν αφηνω πλεον ουτε τους γονεις να τον χαιδεψουν), μηχανακια (θα την κανει τη σβουρα του κ το γρυλισμο-γαυγισμα αν δεν τον εχω στο νου μου) αλλα πλεον εμαθα μεσω του εκπαιδευτη πως να συμπεριφερομαι στις διαφορες καταστασεις! :) Αυτα ειχα να πω, ετσι να σας ενημερωσω και εγω.... και δυστυχως νομιζω οτι αναμενω καποια λαθος κινηση απο τον Ερμη ή απο τους γονεις μου (γιατι τους εχει αγριεψει αρκετες φορες) και δεν θα του δωθει αλλη ευκαιρια... Τον εχω μαθει και βλεπω οτι περιμενει πως και πως τη στιγμη που θα ειμαι 'ευαλωτος' για να κανει την κινηση του! Ουφ! Αυτα ειχα να πω και ελπιζω να μην δειτε νεο θεμα απο μενα... γιατι δεν θαναι για καλο!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
θεωρώ ότι έχεις καλό εκπαιδευτή απο τα ολίγα που διαβάζω και τα ολίγα που ξέρω
αλλά θα σου προτείνω κάτι
όταν είναι ΟΚ μήπως θα έπρεπε να του τονίζεις ότι "όλα είναι καλύτερα"
και όταν δείχνει ότι ετοιμάζεται για "άλλα κόλπα" να του καθιστάς πάλι σαφές ότι "δεν θα τα πάμε καθόλου καλά"

δηλαδή
με την δικιά μου
είχα ,καμία σχέση βέβαια αλλά, παρόμοια προβλήματα
απο άποψη ότι "μία όλα καλά" αλλά έβλεπες ότι "έψαχνε να με βρεί ευάλωτο"

μόλις λοιπόν όλα καλά-εγώ έκανα τον καραγκιόζη κανονικά και έβγαζα και μεζέδες απο το πουθενά (τους οποίους εννοείται ότι απαιτούσα "κάποια εργασία" για να λάβει)
μόλις όμως την έβλεπα ότι τρώγεται ο κ$%@ος της για μαλαγανιά την έστηνα στον τοίχο και την έβαζα να κάνει ότι ήξερε και δεν ήξερε σε στύλ "μεταβολή-μεταβολή-μεταβολή" που μας κάναν στον στρατό.....
οπότε την έβλεπες και το έπιανε το μήνυμα

είσαι στην φάση του W που κάπου διάβαζα εδω μέσα
την φάση που η επιμονή θα αποδώσει τους καλυτερους καρπούς

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Εχω την εντυπωση οτι το τρελλοσκυλο δεν πρεπει να με βρει ευαλωτο ΠΟΤΕ! Το θεμα ειναι με τους γονεις το ποτε θα γινει η στραβη... γιατι δεν ακουνε οι ατιμοι τιποτα! Και τοτε πραγματικα δεν θαχει αλλη ευκαιρια ο μικρος...

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Νομιζω οτι τα πατε καλα!Κ πιστευω με επιμονη κ επρισσια υπομονη θα δεις κι αλλα αποτελεσματα!Η εκπαιδευση ετσι κ αλλιως δεν τελειωνει ποτε!
Μην απογοητευεσαι!Ο σκυλος σου θα σε δοκιμαζει μεχρι να βρει το αδυνατο σημειο σου...εστω κ μια στιγμη!Εσυ ομως ΒΡΑΧΟΣ!Θα δεις οτι η ενασχοληση σου κ η καθοδηγηση που θα δωσεις στον Ερμη ειμαι σιγουρη οτι θα σ'ανταμειψουν!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97