Νέο Samoyed στην παρέα!

yiota_mar

Member
15 Ιουλίου 2013
13
0
Γεια σας και από μας!

Την λένε Φρίντα, είναι 10 εβδομάδων και είναι στη ζωή μας κάπου 15 μέρες...
Είναι πολύ ήσυχη μέχρι τώρα, και πολύ έξυπνη! Για μια λιχουδιά θα κάνει ό,τι της ζητήσεις!

Μέχρι τώρα τα πηγαίνουμε τέλεια μαζί! Κι ας "μαδάει" τις πάνες της όταν βαριέται και είναι μόνη της ;)

Καλώς σας βρήκαμε λοιπόν!

Attachments

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Πανέμορφη η Φρίντα!! Το κλασικό μάδημα της πάνας ε;; χεχε Υπομονή.. Να τη χαίρεσαι, είναι μία κούκλα! ;)

υγ Η φωτογραφία που έχεις επιλέξει μου θυμίζει απίστευτα πολύ το σκύλο ενός άλλου μέλους εδω στο φόρουμ..

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Να σου ζησει η κουκλα σου !! Τελικα απο που την πηρες ? Αν θυμαμαι καλα το εψαχνες για ενα εκτροφειο στα Σκοπια ?

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Πανέμορφη η Φρίντα!! Το κλασικό μάδημα της πάνας ε;; χεχε Υπομονή.. Να τη χαίρεσαι, είναι μία κούκλα! ;)

υγ Η φωτογραφία που έχεις επιλέξει μου θυμίζει απίστευτα πολύ το σκύλο ενός άλλου μέλους εδω στο φόρουμ..
ποιον ποιον ποιον!!! :p

@ ΥΙΟΤΑ_ΜΑΡ

καλως τα δεχτηκες , να χαιρεστε η μια την αλλη !!!

WHITE RULEZZZZ!!

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Nα σου ζήσει μια γλύκα είναι! Μπορείς να μου πείς όνομα εκτροφείο να το έχω και εγώ υπόψην μου;

yiota_mar

Member
15 Ιουλίου 2013
13
0
Το εκτροφείο λέγεται samoyed od mano ! Είναι επίσημο εκτροφείο, και πριν πάρω την κουταβίτσα μου είχα μιλήσει με κάποιους που είχαν πάρει παλαιότερα τα κουτάβια τους από εκεί και είναι πολύ ευχαριστημένοι. Το site τους στο fb είναι https://www.facebook.com/OdManoSiberian?fref=ts.
Ααααχ! είναι πάρα πολύ έξυπνη! ξέρει το "μη" το "κάτσε" το "κάτω" το "μείνε" το "άστο" και δίνει χέρι σαν κυρία που είναι, και έμαθε να τα κάνει στην πάνα Είμαι πολύ περήφανη μαμά! ;) (με το bardon αλλά είναι το πρώτο μου σκυλάκι, και χαζο-χαίρομαι. Είναι κάτι που ήθελα εδώ και πάαααρα πολλά χρόνια)
Ανυπομονώ να τελειώσει τα εμβόλιά της και να την βγάζω βόλτα!!!

yiota_mar

Member
15 Ιουλίου 2013
13
0
Αύριο θα πάμε και την πρώτη βόλτα μας στον έξω κόσμο!! Επιτέλους ολοκληρώσαμε τον εμβολιασμό...

frida.jpg

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Το εκτροφείο λέγεται samoyed od mano ! Είναι επίσημο εκτροφείο, και πριν πάρω την κουταβίτσα μου είχα μιλήσει με κάποιους που είχαν πάρει παλαιότερα τα κουτάβια τους από εκεί και είναι πολύ ευχαριστημένοι. Το site τους στο fb είναι https://www.facebook.com/OdManoSiberian?fref=ts.
Ααααχ! είναι πάρα πολύ έξυπνη! ξέρει το "μη" το "κάτσε" το "κάτω" το "μείνε" το "άστο" και δίνει χέρι σαν κυρία που είναι, και έμαθε να τα κάνει στην πάνα Είμαι πολύ περήφανη μαμά! ;) (με το bardon αλλά είναι το πρώτο μου σκυλάκι, και χαζο-χαίρομαι. Είναι κάτι που ήθελα εδώ και πάαααρα πολλά χρόνια)
Ανυπομονώ να τελειώσει τα εμβόλιά της και να την βγάζω βόλτα!!!
Δεν υπάρχει ομορφότερος σκύλος, κατά την προσωπική μου άποψη, από ένα samoyed! Να δεις τι θα γίνεται στον δρόμο όταν θα βγαίνετε βόλτες :)
Να την χαίρεσαι και να την προσέχεις!

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Καλες βολτες να εχετε !!

Ειδικα οταν εχουν την γλωσσα εξω και σε κοιτανε με αυτα τα ματια ειναι......!!! ;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα