Νέο μελος και ο σκυλος μου καναδεζικος λυκος!!

leo6diam

Member
24 Ιανουαρίου 2013
13
0
Καλησπερα ονομαζομαι Λεωνιδας και κανω αυτο το post για να σας συστηθω και να σας συστησω την αδυναμια μου τον σκυλο μου dexter !!

IMG_0761.jpg

IMG_0765.jpg

IMG_077686767.jpg

leo6diam

Member
24 Ιανουαρίου 2013
13
0
ο πατερας ειναι Ελβετος καθαροαιμος και η μανα καναδεζα καθαροαιμη αλλα ειναι το ιδιο απο οτι εχω μαθει,και επειδη μοιαζει στην μαμα του πιο πολυ λεω οτι ειναι καναδεζικος λυκος :)

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Μια ειναι η φυλη η επισημη ασπρος ελβετικος ποιμενικος βρε!! Απλα συνηθως στην αμερικη εχουν περισσοτερο κοντοτριχα και οχι οχι μακρυτριχα απο οσα εχω διαβασει για την φυλη. Παντως ενημερωσου μεσα απο το φορουμ απο που πρεπει να περνουμε σκυλο για να μην κανεις στο μελλον το λαθος παλι να παρεις σκυλο απο ιδιωτη και χωρις εξετασεις . Οπως και να εχει καλως ηρθες κ αι να σου ζησει ο κουκλος και να σου βγει υγιης και γεματος ζωντανια !!

Υ.Γ υπεθεσα οτι πηρες τον σκυλο απο ιδιωτη απο αυτα που ειπες, διορθωσε με αν εχω κανει λαθος λεωνιδα.

Last edited:

leo6diam

Member
24 Ιανουαρίου 2013
13
0
ευχαριστω! λοιπον και οι δυο γονεις ειναι καθαροαιμα με χαρτια γνησια και οι ιδιοκτητες τους ειναι συνχωριανοι μου.απλα στης μανας τα χαρτια γραφει white shepherd και οχι swiss shepherd οπως γραφει στου πατερα.απλα ο ιδιοκτητης του θυληκου μου ειπε οτι ειναι απο καναδα.ο πατερας ειναι 11(χρονων και μεχρι στιγμης υγιεστατος) η μανα ειναι 3μιση χρονων (και αυτη υγιεστατη μεχρι στιγμης) και τα δυο ειναι λευκα.ο πατερας ειναι πολυ μεγαλωσομως σχεδον 45 κιλα και η μανα πιο μικροκαμωμενη.δεν εδωσα χρηματα για να το παρω για τον απλουστατο λογο οτι η αναπαραγωγη εγινε μονο και μονο για να μεινει εστω και μια φορα εγκυος το θυληκο και στην συνεχεια να στειρωθει.εκανε 4 κουταβακια τα οποια ολα δοθηκαν σε επιλεγμενους ανθρωπους χωρις κανενα κερδος.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
καλως ήρθες ,

έχω μπερδευτεί ποιό θεωρούμαι καναδέζο και ποιόν ελβετό σκύλο !

να είναι υγειής και να περνάτε όμορφα .παρόλα αυτά ενημερώσου πώς δεν ήταν σωστή η απόκτηση σου ,διότι δεν πρέπει να παίρνουμε απο πέτ σοπ και ιδιώτες .

μίλας μας για την καθημερινότητα σας και περισσότερες φωτογραφίες αν μπορείς .

αυτό που έγραψες πιο πάνω ,για να στειρωθεί πρέπει να μείνει μία φορά έγκυος είναι μπούρδες να τους πείς !

leo6diam

Member
24 Ιανουαρίου 2013
13
0
γνωριζω ακριβως ποια ειναι η σωστη διαδικασια αποκτησης σκυλου και εψαχνα εδω και καιρο για γερμανικο ποιμενικο μεσο νομιμου εκτροφειου.μου ηρθε εντελως αναπαντεχα η αποκτηση του σκυλου μου !γνωριζω ακριβως την κατασταση στα pet shop και εχω κανει και αρκετες καταγγελιες σαν επισημο μελος της φιλοζωικης της πολης μου.οσο για την γεννα-στειρωση το γνωριζω αλλα οταν το ειπα ηταν αργα...

leo6diam

Member
24 Ιανουαρίου 2013
13
0
παρεπιμπτωντος ρε παιδια πως αλλαζουμε avatar?πρεπει να φτιαξω album με φωτογραφιες?

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
Καλησπερα κ να σου ζησει ο κουκλος! Να σε ρωτησω κατι? κ σορρυ που ρωταω εσενα καθως το εχουν πει τουλαχιστον αλλες 200 φορες προηγουμενοι συμφορουμιτες αλλα για ποιο λογο ακριβως τον λες καναδεζικο "λυκο" κ οχι ποιμενικο ή σκυλο? Παντα το ειχα απορια! Σκεψου οτι σκεφτομουν να το κανω κ θεμα!!!

leo6diam

Member
24 Ιανουαρίου 2013
13
0
δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος απλα εχω κολλημα με τους λυκους γενικα !

Last edited:

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
Ναι αλλα δεν ειναι λυκος! Κ εγω εχω ενα κολλημα με τους λυκους αλλα δεν λεω οτι εχω σιβηρικο λυκο! τελοσπαντων απλα μου σκαλωνει το κεφαλι! Κ παλι να ζησεις ευτυχισμενα χρονια με τον μικρο σου! ειναι ωραιο μουτρο!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλως ηρθες και να χαιρεσαι τον κουκλο σου. Ειναι τρελο μουτρο με μαγκικο βλεμα :cool: Να τον χαιρεσαι και να τον προσεχεις. Ελπιζω να μην τον ζευγαρωσεις κι εσυ οσο μοναδικος και τελειος ειναι για σενα. Να προσεχεις τα ποδαρακια του τωρα που ειναι κουταβι και να μην ανεβοκατεβαινει πολλα σκαλια.

Last edited by a moderator:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97