Νέο μέλος

Billias83

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2020
109
131
42
Άνω Γλυφάδα
Καλημέρες!!! Μετά τον θάνατο από γηρατειά της σκυλίτσας μου Γκόρντον Σεττερ 16 χρόνων παρακαλώ έφτασε σας καλημεριζουμε με το καινούργιο μέλος της οικογένειας που υιοθετήσαμε τρειο μηνών κοριτσάκι μαμά κοκόνι,μπαμπάς μαλον ο κουμπάρος χαχα,,,, την Λούνα!!!IMG-2255245453b185e5ad40d864132cd101-V.jpgIMG-05bfaf404e70804a936b5526b434d3a1-V.jpgIMG-ecf656ef7b7102682ec1c042da4e049a-V.jpgIMG_20200910_215215.jpg

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
Μου θυμίζει απίστευτα τον σκύλο του αδελφού μου όταν ήταν κουτάβι
Ιδιος απλά σε άλλο χρώμα :love:
Τι σκ@τα, τα εκτρέφουν κάπου :p
χαχαχαχαχαα

Billias83

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2020
109
131
42
Άνω Γλυφάδα
Μου θυμίζει απίστευτα τον σκύλο του αδελφού μου όταν ήταν κουτάβι
Ιδιος απλά σε άλλο χρώμα :love:
Τι σκ@τα, τα εκτρέφουν κάπου :p
χαχαχαχαχαα
Ένα έχω να πω...κοιτάξτε βλέμμα...χαχαχαScreenshot_2020-10-20-16-29-52-779_com.viber.voip.jpg

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
Πωωωω
Είναι μια θεά :love:

Έχεις καμιά ιδέα για μαμά μπαμπά αδέλφια;
Σου έχουν πει που την βρήκαν;
Τι μέγεθος έχει τώρα, πόσα κιλά είναι;

Μιλάμε πάντως για απίστευτη ομοιότητα στην έκφραση αλλά και στο μουτράκι με τον Τσάρλι του αδελφού μου.
Απλά άλλα χρωματα.

• Like
Reactions: Billias83

Billias83

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2020
109
131
42
Άνω Γλυφάδα
Τώρα είναι πέντε μηνών την υιοθέτησα και μου την στηλανε από Λάρισα δεν ήταν αδέσποτη απλά ο ιδιοκτήτης δεν μπορούσε να συντηρήσει και άλλα σκυλάκια και τα έδινε για υιοθεσία,,, η μαμά είναι σίγουρα κοκόνι,ο μπαμπάς άγνωστο!Άλλη μια αδερφή έχει που την έχουν υιοθετήσει ένα ζευγάρι εδώ στην Αθήνα μια Ασπρούλα!Είναι έξι κιλά περίπου τώρα μικρούλα είναι.Τωρα δεν ξέρω αν έχει αλλά αδέρφια αλλά μπορώ να μαθω.

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
Το 12 που βρήκαμε τον Τσάρλι, μου είχε κάνει εντύπωση που είχα δει σκυλάκια που του έμοιαζαν απίστευτα σε διάφορες γειτονιές της Αθήνας.
Σκυλάκια αντίστοιχου τύπου, κοντά στα 20 κιλά (ενήλικα) που λογικά δεν πρέπει είχαν σχέση μεταξυ τους. Ο Τσάρλι αν θυμάμαι καλά είχε άλλα 2 αδελφάκια, που και αυτά δόθηκαν με συμβόλαιο στείρωσης κλπ.
Δεν υπονοώ πως έχουν κάποια συγγένεια με την δικιά σου, απλά αναρωτιέμαι δημόσια αν αυτός ο τύπος σκύλου προκύπτει φυσικά αν "αφεθουν" ελευθερα τα γονίδια να κάνουν την δουλειά τους.

Billias83

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2020
109
131
42
Άνω Γλυφάδα
Πωωωω
Είναι μια θεά :love:

Έχεις καμιά ιδέα για μαμά μπαμπά αδέλφια;
Σου έχουν πει που την βρήκαν;
Τι μέγεθος έχει τώρα, πόσα κιλά είναι;

Μιλάμε πάντως για απίστευτη ομοιότητα στην έκφραση αλλά και στο μουτράκι με τον Τσάρλι του αδελφού μου.
Απλά άλλα χρωματα.
Ο Τσάρλι τι ηλικία εχει??
Το 12 που βρήκαμε τον Τσάρλι, μου είχε κάνει εντύπωση που είχα δει σκυλάκια που του έμοιαζαν απίστευτα σε διάφορες γειτονιές της Αθήνας.
Σκυλάκια αντίστοιχου τύπου, κοντά στα 20 κιλά (ενήλικα) που λογικά δεν πρέπει είχαν σχέση μεταξυ τους. Ο Τσάρλι αν θυμάμαι καλά είχε άλλα 2 αδελφάκια, που και αυτά δόθηκαν με συμβόλαιο στείρωσης κλπ.
Δεν υπονοώ πως έχουν κάποια συγγένεια με την δικιά σου, απλά αναρωτιέμαι δημόσια αν αυτός ο τύπος σκύλου προκύπτει φυσικά αν "αφεθουν" ελευθερα τα γονίδια να κάνουν την δουλειά τους.
Εμένα θα μείνει έτσι περίπου έως δέκα κιλά θα φτάσει μου είπε και ο γιατρός του προηγούμενου και ο δικός μου,αλλά γενικά έχω δει πολλά σχεδόν ίδια σε αγγελιες,πάντως είναι υπάκουη,μαθαίνει γρήγορα εντολές,είναι κοινωνικη,παιχνιδιαρα είναι απίστευτη προσωπικότητα πιστεύω ότι κάθε χαρακτήρας ανεξάρτητου ράτσας καταγωγής έχει δικό του χαρακτήρα και πιστεύω καταλαβαίνει πόσο τον αγαπάς,ξάδερφος μου έχει Γιορκσάιρ και όπου τον άφηνε γιατί ταξίδευε για επαγγελματικους λόγους έκανε κακά και τσισα επάνω στα κρεβάτια,έτρωγε καναπέδες σωστό τερατακι!εμένα στο σπίτι μου ήταν Κύριος!!!!Απίστευτος αγκαλίτσας και δεν μου έκανε ποτέ το παραμικρό!!!!

• Like
Reactions: Yorkaddict

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
Ο Τσάρλι μας είναι 8-9 τώρα.
Αν θυμάμαι καλά και για αυτόν λέγανε κοντά στα 10 κιλά θα γίνει και είναι καμιά 20ρια.
Βέβαια στις φώτο δεν μπορώ να κρίνω το μέγεθος της δικιάς σου, οπότε μην πάρεις τοις μετρητοίς τα περί κιλών.

• Like
Reactions: Billias83

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
@Billias83 καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Να την χαίρεσαι την μικρή σου.

Είναι σκέτη γλύκα και τσαχπίνα και θα μου άρεσε μ'ένα έτσι πιο...πικάντικο όνομα, από το Λούνα.
Εύχομαι να ζήσει απροβλημάτιστα, μέχρι τα βαθιά της γεράματα.

Θα πω ένα διστακτικό μπράβο για την υιοθεσία, γιατί οι συνθήκες της, μου ακούγονται κάπως :confused:

Αν θυμάμαι καλά και για αυτόν λέγανε κοντά στα 10 κιλά θα γίνει και είναι καμιά 20ρια.
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
μια κούκλα είναι.. να την χαίρεσαι..
πάντως από ότι φαίνεται ούτε η μαμα καλα καλα δεν πρέπει να είναι κοκκόνι...
αλλοιώς πήρε 100% από τον κουμπάρο... :p

αυτό πάλι με την ομοιότητα... αστε το... από όπου και να το πιάσεις...
αν πάρεις και τις 500 πόσες πλέον φυλές υπάρχουν κι αρχίσεις να ψάχνεις... δεν θα βρείς αδέσποτο για αδέσποτο να μην το κατατάξεις σε κάποια φυλή
η μαγεία και η ομορφιά όμως είναι η ... μοναδικότητα τους...
να σου ζήσει να την χαίρεσαι...
@Yorkaddict η πρώτη και μεγαλύτερη κρυφο εκτροφέας είναι το @mareco με τα ρουμάνικα...
όλοι οι άλλοι .. απλά οδοντόκρεμες...

να σου ζήσει να την χαίρεσαι!!!:love:

Billias83

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2020
109
131
42
Άνω Γλυφάδα
@Billias83 καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Να την χαίρεσαι την μικρή σου.

Είναι σκέτη γλύκα και τσαχπίνα και θα μου άρεσε μ'ένα έτσι πιο...πικάντικο όνομα, από το Λούνα.
Εύχομαι να ζήσει απροβλημάτιστα, μέχρι τα βαθιά της γεράματα.

Θα πω ένα διστακτικό μπράβο για την υιοθεσία, γιατί οι συνθήκες της, μου ακούγονται κάπως :confused:

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Καλημέρα ευχαριστω!όταν λέτε "συνθήκες της" τι εννοείτε?