Γεια σας και από εμένα . Είμαι ο Ηλίας και καλώς σας βρήκα .Εγώ έχω ένα Αγγλικό Σέττερ 2 ετών ,ένα Drahthaar 5 ετών με τα οποία κυνηγάω…βασικά για αυτά άρχισα και το κυνήγι…και τώρα απέκτησα και ένα Rottweiler 2 μηνών….Πριν από 3 εβδομάδες έχασα σε ηλικία 11 χρονών την Σάλλυ…ένα chow chow …με την οποια όπως καταλαβαίνεται μεγαλώσαμε μαζί…έχοντας την πάντα δίπλα μου από φοιτητής ακόμα …μέχρι τη ημέρα που έπαθε καρδιακή ανακοπή και μας λείπει σε όλους πολύ…βέβαια η ζωή συνεχίζεται και νοιώθω τυχερός που έπεσε στα χέρια αυτό το σκυλί που με έμαθε να αγαπώ τα σκυλιά και με έβαλε σε έναν άλλον κόσμο άγνωστο μέχρι να την αποκτήσω ως προς εμένα…pedigree…και η σημασία τους …εκθέσεις μορφολογίας ,διακρίσεις ,πρωταθλητισμός κτλ. Ήταν πρωταθλήτρια 2 χωρών βασικά το πρώτο θυλικό τσόυ τσού που κατέκτησε αυτόν τον τίτλο στην Ελλάδα καθώς και στην Ρουμανία.Το Rottweiler ήταν και είναι το σκυλί που θαυμάζω και με καθηλώνει όταν το βλέπω…. πάντα ήθελα να έχω ένα τέτοιο σύντροφο και να που έφτασε αυτή η ώρα να αποκτήσω τον ferro…είναι μαζί μου μία εβδομάδα και κάτι και έχουμε αρχίσει να γινόμαστε κολλητοί.
ο ferro
sally-chaitan legend chow havana
Archon
Torro
ο ferro
sally-chaitan legend chow havana
Archon
Torro