Νέο μέλος....

archongr

Member
29 Μαϊου 2008
16
0
Γεια σας και από εμένα . Είμαι ο Ηλίας και καλώς σας βρήκα .Εγώ έχω ένα Αγγλικό Σέττερ 2 ετών ,ένα Drahthaar 5 ετών με τα οποία κυνηγάω…βασικά για αυτά άρχισα και το κυνήγι…και τώρα απέκτησα και ένα Rottweiler 2 μηνών….Πριν από 3 εβδομάδες έχασα σε ηλικία 11 χρονών την Σάλλυ…ένα chow chow …με την οποια όπως καταλαβαίνεται μεγαλώσαμε μαζί…έχοντας την πάντα δίπλα μου από φοιτητής ακόμα …μέχρι τη ημέρα που έπαθε καρδιακή ανακοπή και μας λείπει σε όλους πολύ…βέβαια η ζωή συνεχίζεται και νοιώθω τυχερός που έπεσε στα χέρια αυτό το σκυλί που με έμαθε να αγαπώ τα σκυλιά και με έβαλε σε έναν άλλον κόσμο άγνωστο μέχρι να την αποκτήσω ως προς εμένα…pedigree…και η σημασία τους …εκθέσεις μορφολογίας ,διακρίσεις ,πρωταθλητισμός κτλ. Ήταν πρωταθλήτρια 2 χωρών βασικά το πρώτο θυλικό τσόυ τσού που κατέκτησε αυτόν τον τίτλο στην Ελλάδα καθώς και στην Ρουμανία.Το Rottweiler ήταν και είναι το σκυλί που θαυμάζω και με καθηλώνει όταν το βλέπω…. πάντα ήθελα να έχω ένα τέτοιο σύντροφο και να που έφτασε αυτή η ώρα να αποκτήσω τον ferro…είναι μαζί μου μία εβδομάδα και κάτι και έχουμε αρχίσει να γινόμαστε κολλητοί.

ο ferro

sally-chaitan legend chow havana

Archon

Torro

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Γεια σου Ηλία, καλωσόρισες.Πολύ γλυκός ο μικρός, το βλέμα του στη φωτο του profile σου με τρομάζει από τώρα, φαντάσου τι σκύλαρος θα γίνει :D :lol:
Λυπάμαι για τη Σάλυ σου και συγχαρητήρια για τα βραβεία της...όπως είπες η ζωή συνεχίζεται... :cry:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες στο forum archongr! Να χαίρεσαι το νέο μέλος της οικογενείας σου!

Ως κάτοχος rott μπορείς να γίνεις και εσύ μέλος στο Rottweiler subforum, μια γωνιά για όλους εμάς που λατρεύουμε τη φυλή. Τους όρους συμμετοχής θα τους διαβάσεις εδώ: Rottweiler subforum
:D

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Γεια σου Ηλία :D
Καλές συζητήσεις ... :wink: όποτε έχεις χρόνο βοηθα και στο Τσόου - μία περιγραφή από σένα της φυλής που τόσο καλά γνώρισες θα είναι πολύ πολύ χρήσιμη ... :wink:

galazia

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2008
98
0
dali said:
Πολύ γλυκός ο μικρός, το βλέμα του στη φωτο του profile σου με τρομάζει από τώρα, φαντάσου τι σκύλαρος θα γίνει :D :lol:
:
χαχαχαχαχα,οντως,ολα τα λεφτα η φατσα :lol:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
welcome aboard

τι κυνηγας ?

αυτο το τσοου τσοου πως και σου βγηκε σωστο ?

τρελη η φωτο με την γλωσσα εξω

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
δεν θα καλοσωριζα κ αλλο μελος ρε ροττ αλλα αφου εχεις και σεττερ καλως ηρθες :) :)

archongr

Member
29 Μαϊου 2008
16
0
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια....denis πολύ ευχαρίστως θα γράψω για τα τσου τσου….sir-elric…λοιπόν κυνηγάω μόνο ότι κυνηγιέται με σκυλιά φέρμας…δηλαδή μπεκάτσες , ορτύκια και που και που πέρδικες. Το πώς μου έκατσε το τσόου να βγεί καλό…χμμμ…λοιπόν, διάλεξα ένα εκτροφείο με πολλές διακρίσεις…και μετά διάλεξα το κουτάβι που μου άρεσε ποιο πολύ…και με πολύ τύχη και ακόμα περισσότερη φροντίδα έφτασε τους 10 μήνες ….όταν συνάντησα στον δρόμο τους εκτροφείς της Σάλλης οι οποίοι όταν τη είδαν με παρακάλεσαν να το πάω σε έκθεση μορφολογίας λέγοντας μου πως αυτό το σκυλί δεν χάνει με τίποτα…εγώ κλασικά ως Έλληνας καχύποπτος δεν τους πίστεψα γιατί σκεφτόμουν πως μου τα λένε αυτά γιατί είχα πάρει σκυλί από αυτούς …αλλά όταν είδα να επιμένουν και να μου κάνουν φροντιστήρια για το πώς παρουσιάζετε ένα σκυλί σε έκθεση μορφολογίας…λέω ουυυππςς…κάτι παίζει εδώ ρε λες? Και πήγα σε μία έκθεση όπου να σας πω τη αλήθεια ντρεπόμουν πολύ και μου φαινόταν αστείο το τι γινόταν εκεί… βέβαια μου άρεσε που έβλεπα σκυλιά παντού…αλλά ως εκεί. Όταν έφυγα το απόγευμα με ένα κύπελο και κάτι χαρτιά που λέγανε κάτι άσχετα για εμένα τότε cac,bob,bog …λέω πλάκα είχε θα ξαναπάω…εεε…μετά ρωτάς ,διαβάζεις ,γνωρίζεσαι και αρχίζεις και καταλαβαίνεις και τι κάνεις εκεί που πας και τον σκοπό για τον οποίο πας…..σου μπένει το ¨μικρόβιο¨ και κολλάς…. από τότε έγινα τακτικός ¨πελάτης¨ …

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα