Νέο μέλος

SOTIRIS_AURA

New Member
7 Οκτωβρίου 2012
4
0
Καλησπέρα παιδιά. Να σας κάνω μια ερώτηση, ένα κάτασπρο amstaff θα ήταν καλή επιλογή;

Last edited by a moderator:

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Αν διαβάσεις το πρότυπο θα καταλάβεις και μόνος σου ότι δεν ειναι...
Υ.Γ Τα greeklish δεν επιτρέπονται απο τους κανονισμούς του φόρουμ.

SOTIRIS_AURA

New Member
7 Οκτωβρίου 2012
4
0
Ευχαριστω για την παρατηρηση,μολις γραφτηκα!
Και γιατι αν επιτρεπεται οχι ασπρο?

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Διαβασες το πρότυπο και ρωτάς;Πάνω απο 80% άσπρο θεωρείται ανεπιθυμητο άρα το σκυλι βγαίνει εκτός προτύπου...Ενημερώσου αν θες ποιος ειναι ο σωστός τρόπος απόκτησης σκυλου,έχει πολλα θέματα το φόρουμ!Γιατι θες αμσταφ αν επιτρέπεται;

SOTIRIS_AURA

New Member
7 Οκτωβρίου 2012
4
0
Εχω καταληξει σε αυτη την ρατσα μετα απο μηνες ψαξιματος και εχω στο φιλικο μου περιβαλλον αρκετα ατομα με αμσταφ!αλλα δεν ειχα ακουσει ποτε για κατι τετοιο..θα εχει προβληματα στην υγεια του το σκυλι?

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Εχω καταληξει σε αυτη την ρατσα μετα απο μηνες ψαξιματος και εχω στο φιλικο μου περιβαλλον αρκετα ατομα με αμσταφ!αλλα δεν ειχα ακουσει ποτε για κατι τετοιο..θα εχει προβληματα στην υγεια του το σκυλι?
Πρώτα καλώς ήρθες.

Δεύτερον μάλλον δεν το έχεις ψάξει όπως πρέπει γιατί ρωτάς κάτι που θα έπρεπε να το ξέρεις είδη αν επιθυμέις και έχεις ψαχτεί όσο λες σχετικά με τα amstaff. Οπότε ψάξτο ποίο πολύ. Ψάξου στο φόρουμ όσα είπε και η mucca για σωστή απόκτηση σκύλου, έχει στο φόρουμ αρκετά θέματα.

SOTIRIS_AURA

New Member
7 Οκτωβρίου 2012
4
0
Πρώτα καλώς ήρθες.

Δεύτερον μάλλον δεν το έχεις ψάξει όπως πρέπει γιατί ρωτάς κάτι που θα έπρεπε να το ξέρεις είδη αν επιθυμέις και έχεις ψαχτεί όσο λες σχετικά με τα amstaff. Οπότε ψάξτο ποίο πολύ. Ψάξου στο φόρουμ όσα είπε και η mucca για σωστή απόκτηση σκύλου, έχει στο φόρουμ αρκετά θέματα.
Ευχαριστω :) εχω διαβασει και τωρα που μιλαμε διαβαζω αλλα επιμενω στην ερωτηση που εκανα..θα εχει προβληματα στην υγεια του το σκυλι?

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Καταρχάς θα πάρεις ένα σκύλο εκτός προτύπου και κατα δεύτερον τα λευκά τείνουν να έχουν περισσότερα δερματικα προβλήματα όπως και προβλήματα στα ματια..Πόσοι απο τους γνωστούς σου έχουν καθαρόαιμα με πεντιγκρι;Εχεις αρκετο διάβασμα μπροστά σου...διάβασε και μετα εδω είμαστε για τυχόν απορίες!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.403
10.587
Athens
Γενικά το λευκό κοντότριχο και τα δερματικά και οι αλλεργίες πάνε πακέτο σε αρκετές φυλές: μπουλντόγκ, dogo, bull terrier κλπ. Φαντάζομαι ότι και στα αμσταφ θα ισχύει το αντίστοιχο, χώρια από το γεγονός ότι όπως είπε η Mucca ειναι εκτός προτύπου. Και βέβαια είναι πολύ σοβαρό το θέμα με τα μάτια.

Πάντως το χρώμα δεν είναι πρωτεύον κριτήριο για την επιλογή σκύλου...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi