Νέο μέλος

ELENA-DIEGO

New Member
30 Ιουνίου 2012
3
0
Αθήνα
Καλησπέρα
σαν νέα σκυλομάνα με μπερδέψατε πολύ σε διαφορα θέματα αλλά με βοήθησατε ακόμα περισσότερο! Ο Ντιέγκο ειναι 6 1/2 μηνών ημίαιμος γερμανικός ποιμενικός και μου έδωσε άλλη προοπτική στην ζωή μου.

Ήθελα να ρωτήσω αν τα μελη εδώ οργανώνουν καποιες εθελοντικές ενέργειες.Για παράδειγμα εμένα ο καημός μου είναι τα μεσα μαζικής μεταφοράς γιατι δεν έχω αυτοκίνητο.Μήπως επειδή έχουμε μαζευτεί πολλοί να προσπαθούσαμε να κάνουμε κάτι σχετικά με την μεταφορα των κατοικιδίων στα ΜΜΕ; ίσως σε συνεργασία με κάποια φιλοζωική;

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Καλησπέρα και καλώς όρισες.
Υπάρχει αυτό το thread (όπως και άλλα, αντίστοιχα ή παρόμοια στο κομμάτι "Νομοσχέδια κλπ"). Δεν ξέρω αν μπορεί να σου λύσει κάποιες απορίες. (όχι όσον αφορά τις εθελοντικές ενέργειες)
http://www.dogforum.gr/v3/νομοθεσία.κανονισμοί.οδηγίες-49/κατοικίδια.και.μμμ.τραίνο.μετρό.κλπ-19678/

ELENA-DIEGO

New Member
30 Ιουνίου 2012
3
0
Αθήνα
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα
την νομοθεσια την γνωρίζω και το έχω διαβάσει κ το thread απλά σκέφτηκα οτι μπορουμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε τη ζωη των ζώων και τη δικη μας ευκολότερη, η ισχύς εν τη ενωσει! πάντως οι ποδηλάτες τα καταφεραν με το μετρο...