Νέο μέλος...

dorothy

Active Member
20 Μαϊου 2012
41
0
50
Ερμιόνη Αργολίδας
Καλημέρα.
Είμαι η Δώρα από την Ερμιόνη.
Είμαι 38 χρονών και δουλεύω στην τράπεζα.
Μου επιτρέπετε να σας τον παρουσιάσω;;
Τον λένε Χάρη (ή Harry γιατί είμαστε κ λίγο ψώνια...)
Τον πήρα χθες.
Είναι 2,5 μηνών κ' θυμίζει λίγο από retriever.
ΟΚ, για να μην έχουμε δράματα, να ξεκαθαρίσω:
Δεν είναι από γέννα ιδιώτη.
Δεν είναι από pet shop.
Βρέθηκε εγκαταλελειμμένο, το μάζεψε η φιλωζωική της περιοχής και το πήρα εγώ που εδώ και κάποιο διάστημα έψαχνα για κουτάβι.
Εντάξει;
Μέχρι εδώ καλά;
Το μικρό δεν έχει ξεψαρώσει ακόμα και κοιμάται συνέχεια.
Είναι όμορφος, δεν είναι;;;
Χάρηκα που είχα την ευκαιρία να το μοιραστώ μαζί σας.
Επίσης η μητέρα μου -όταν το μάθει, μένουμε 90 χμ μακριά-δεν πρόκειται να μου ξαναμιλήσει ΠΟΤΕ!!!
(Κλασσικές ατάκες μάνας:
"Τι το θες; Όλο αρρώστειες είναι".
Κι ακόμα:
"Με τέτοια κρίση το σκυλί σου'λειπε παιδάκι μου;; Μη χειρότερα Παναγία μου".
Όπως και άλλα τέτοια όμορφα...)
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους
Δώρα.

Attachments

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Κι ένα διαβασμένο νέο μέλος, έτσι για αλλαγή ;)

Καλώς μας ήρθατε λοιπόν :)

Και μη σε νοιάζει για την μαμά. Μετά την πρώτη γνωριμία, δεν νομίζω να ξανασχοληθεί μαζί σου. Ολο για τον...εγγονό της θα ρωτάει :D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Καλως ήρθες ! Να σου ζήσει είναι κούκλος :)
Για την κρίση έχω ακούσει και εγώ πολλά! Δίπλα στον κτηνίατρο μας μένουν κάτι ηλικιωμένοι και όποιοι περνάνε με σκύλο τους αρχίζουν..εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει και ασχολείστε με τα ζωα κλπ κλπ..

dorothy

Active Member
20 Μαϊου 2012
41
0
50
Ερμιόνη Αργολίδας
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
Το κουτάβι έχει φαγούρα και ξύνεται κάθε τρεις και λίγο.
Ο κτηνίατρος το είχε δει δύο φορές μέχρι χθες κ του έχει κάνει τα απαραίτητα.
Αν είχε ψύλους δεν θα το είχε καταπολεμήσει μέχρι τώρα με τα φάρμακα που του έχει δώσει;;
(Διαβάζω από το βιβλιάριο:drontal plus, advocate, nobivac).
Μπορεί να είναι από την τροφή που του έδιναν ως τώρα;
(Κάποια οικονομική υποθέτω).
Ευχαριστώ.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Πώς να μην είναι ψώνιο, τετοιος κούκλος?
Πανέμορφος και με ματάρες!!!;)

Όσο για τη μητέρα σου, μην αγχώνεσαι. Μόλις ξεπεράσει το πρώτο σοκ-γκρινια, θα ξεχάσει να ρωτά για εσένα και θα ρωτά μόνο για τον μικρό!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Όπως λέμε Prince Harry???? Κούκλος ο μάγκας!!!! Να τον χαίρεσαι....Για τη μαμά, ότι είπαν και οι άλλοι...αλλά ακόμα και αν δεν αλλάξει ....μη σε απασχολεί. Ο πατέρας μου, εδώ και 14 χρόνια, από τότε που πήρα τον Τσούφι...εξακολουθεί να μου λέει τα ίδια και τα ίδια!!! Κάθε φορά που έχω κάποιο πρόβλημα...από οικονομικό, μέχρι πρόβλημα στη δουλειά μου, ακόμα και ιατρικό...για όλα φταίνε οι σκύλοι μου...!!!!! :):):)

Για τη φαγούρα τώρα, μήπως τον έκανες μπάνιο πρόσφατα και του έκανε κάποια αντίδραση το σαμπουάν? Ψάξτον λίγο μήπως οι ψύλλοι δεν έχουν εξαφανιστεί...συμβαίνει καμιά φορά. Για extra ψέκασέ τον με Μπόλφο...μια, δύο φορές.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι τον κούκλο σου...για την μαμά συμφωνώ με τους υπόλοιπους στην δικιά μου περίπτωση,πλέον μου κάνουν και μούρη(τα πεθερικά) αν δεν τους την πάω συχνά να την βλέπουν!!:rolleyes:

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
καλως ήρθες!και εμένα οι δικοί μου και τα πεθερικά μου τα ίδια λέγανε και με ρωτάνε κάθε μέρα τι κάνει και πριν πάω μου λένε φέρε και την Αλις μην ξεχάσεις!!εύχομαι και η μαμά σου έτσι να το πάρει σε λίγο!

dorothy

Active Member
20 Μαϊου 2012
41
0
50
Ερμιόνη Αργολίδας
Πω πω συμπαράταση.
Αν κ δεν το κόβω να αλλάζει νοοτροπία η μαμά μου.
Κλασσική παλιομοδίτισσα μαμά που την πλησιάζει το σκυλί για να την γλύψει
και αρχίζει τα :"Ξουτ! Ξουτ!"...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Κι η δικιά μου έτσι ήταν.

Και τώρα...μην πεις κουβέντα για τον Σώτο της :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Πω πω συμπαράταση.
Αν κ δεν το κόβω να αλλάζει νοοτροπία η μαμά μου.
Κλασσική παλιομοδίτισσα μαμά που την πλησιάζει το σκυλί για να την γλύψει
και αρχίζει τα :"Ξουτ! Ξουτ!"...
Βρε ακου με που σου λέω... η δικιά μου όταν ειδε τη μικρή τσίριξε παρτο από δωωωωωω, σιχαίνομαιιιιιιιιιιιιι (λες και βλέπει ποντικι ενα πράγμα).... και τώρα πια ειναι μονίμως στο κρεβάτι και παίζουν

dorothy

Active Member
20 Μαϊου 2012
41
0
50
Ερμιόνη Αργολίδας
Βρε ακου με που σου λέω... η δικιά μου όταν ειδε τη μικρή τσίριξε παρτο από δωωωωωω, σιχαίνομαιιιιιιιιιιιιι (λες και βλέπει ποντικι ενα πράγμα).... και τώρα πια ειναι μονίμως στο κρεβάτι και παίζουν
χα χα καλό

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Αυτό που συμβαίνει με τις μανούλες μας είναι από τα τα πράγματα που σε κάνουν να νοιώθεις τι σημαίνει αγάπη και νοιάζομαι για όλα όσα νοιάζεται και το παιδί μου...
Η δικιά μου (82 ετών), θα πάρει τηλέφωνο, θα ρωτήσει πρώτα τι κάνει ο μονάκριβός της εγγονός (αυτή την εποχή συμπληρώνει "έγραψε καλά;"), και μετά η επόμενη ερώτηση είναι για την Bonny.:)