Νέο μέλος

lena1

Member
15 Μαϊου 2012
8
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ Κ ΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΤΗΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ .ΕΧΩ 2 ΜΙΚΡΟΣΩΜΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΑΣ.ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ BERNESE MOUNTAIN DOG ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ.ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΨΕΥΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΨΑΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ SITE ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ.ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ. Ο ΣΚΥΛΟΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΤΑΣΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Καταρχάς μην γράφεις σε παρακαλώ με κεφαλαία.

Πρέπει να ξέρεις ότι δεν ψάχνουμε ποτέ σε αγγελίες και σε pet shop, για να αποκτήσουμε σκύλο.
Πόσο μάλλον, όταν ενδιαφερόμαστε για καθαρόαιμο.
Η επιλογή είναι μονόδρομος. Εκτροφέας αναγνωρισμένος.

Επικοινωνείς λοιπόν με τον Κ.Ο.Ε. [www.koe.gr] και ζητάς να σου δώσουν λίστα με δηλωμένους εκτροφείς και γέννες τους.

Δεν νομίζω βέβαια, ότι υπάρχει εκτροφέας στην Ελλάδα. Οπότε μπορεί να χρειαστεί να κοιτάξετε στο εξωτερικό, για να βρείτε έναν σωστό και υγιή σκύλο [σε μια φυλή όπου το προσδόκιμο ζωής είναι τόσο μικρό, που η αδιαμφισβήτητη υγεία και ο αποκλεισμός κληρονομικών προβλημάτων, καθιστούν την καλή υγεία, κρισιμότατο κριτήριο επιλογής], όπως ο πανέμορφος Μπέρν του κου.Τάσου, που τόσο θαυμάζετε.

Πρόσεξε λοιπόν πολύ, τις επόμενες κινήσεις σου, στην ερευνα απόκτησης σκυλου, γιατί ενδέχεται τα παιδιά σου κι εσύ, να απογοητευθείτε ακόμη περισσότερο, απο τους απατεώνες που κυκλοφορούν στις αγγελίες και στα μαγαζιά και εκμεταλλεύονται καταστάσεις.