Νέο μέλος

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
θεσσαλονικη-πυλαια 6972 647148
είμαι από γερμανία,πρώην εκπαιδευτής αστυνομίας,και έδωσα 2 άγονες mondioring με τον σκύλο μου στο βέλγιο-ιταλία το 1998 έχω χόμπι τα σκυλιά,εκπαιδεύω εδώ θεσσαλονίκη......

εχω 20 χρονια πειρα σε εκπαιδευση,ασχολουμε με το σπορ,ειμε πρωην εκπαιδευτης αστηνομικων σκυλων stuttgart εχω σχεδον 10 χρονια στην ελλαδα και 7 χρονια εκπαιδευτηριο σκυλων στην πυλαια,εχω 2 γερμανικα λυκοσκυλα,αρσενικα,αυτα τα λιγα για μενα,αυτο που εγω θελω ειναι ενα club schutzhund στην θεσσαλονικη,αλλα σιγα σιγα,το παν ειναι να μπουμε και σε αθτο το τριπακι,ετσι δεν εινε!!

Mmaya

New Member
29 Μαϊου 2010
4
0
Καλημέρα,
βασικά απευθύνομαι στον 'εκπαιδευτή'. Θα μπορουσατε να μας πειτε πειτε πως ονομαζεστε? Αναφερετε οτι συμμετείχατε σε 2 αγωνες mondioring. Μπορειτε να μας πειτε σε ποιους αγωνες συγκεκριμενους συμμετείχατε? Το ονομα του σκυλου με το οποιο συμμετειχατε ποιο είναι?

Mmaya

New Member
29 Μαϊου 2010
4
0
Δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει το συγκεκριμενο βιντεο με Mondioring. Γιατι δεν μας λετε λεπτομερειες σχετικα με τους αγωνες σας? Σας εστειλα και προσωπικο μηνυμα αλλα δεν πηρα ακομα καμια απαντηση. Πιστευω ενδιαφερει πολλους να μαθουμε για τους αγωνες σας και τον σκυλο με τον οποιο συμμετειχατε στους αγωνες.

Mouhou

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2012
124
1
Καλύβια
είμαι από γερμανία,πρώην εκπαιδευτής αστυνομίας,και έδωσα 2 άγονες mondioring με τον σκύλο μου στο βέλγιο-ιταλία το 1998 έχω χόμπι τα σκυλιά,εκπαιδεύω εδώ θεσσαλονίκη......

εχω 20 χρονια πειρα σε εκπαιδευση,ασχολουμε με το σπορ,ειμε πρωην εκπαιδευτης αστηνομικων σκυλων stuttgart εχω σχεδον 10 χρονια στην ελλαδα και 7 χρονια εκπαιδευτηριο σκυλων στην πυλαια,εχω 2 γερμανικα λυκοσκυλα,αρσενικα,αυτα τα λιγα για μενα,αυτο που εγω θελω ειναι ενα club schutzhund στην θεσσαλονικη,αλλα σιγα σιγα,το παν ειναι να μπουμε και σε αθτο το τριπακι,ετσι δεν εινε!!
Ωραία ακούγωνται αυτά που γράφεις, αλλά περιέργως μοιάζουν πολύ με αυτά που έχει κάνει ο Ιορδάνης από την Δράμα, με μια μικρή διαφορά στις ημερομηνίες. Σε παρακαλώ βάλε το όνομα του σκύλου με τον οποίο συμμετείχες στους αγώνες που γράφεις, ώστε να μην υπάρχει κάποια παρεξήγηση, και εάν έχεις βάλε και κανένα βιντεάκι.