Νέο μέλος

panosman89

Member
26 Νοεμβρίου 2011
22
0
γεαι σας κ απο εμενα,ειμαι ο πανος κ εχω ενα γ.π 5 μηνων.τον λενε darko kειναι ενα τερατακι 25 κιλων απο ουγγαρια,εργασιακης γραμμης..συγγχαρητηρια για το forum,ειμαι ηδη 1 εβδομαδα μελος κ μου εχουν λυθει ηδη αρκετες αποριες...
κ μια φωτο

Attachments

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Καλώς μας ήρθες.

Πως και διάλεξεις εργασιακές γραμμές?
Ήθελες το σκύλο για κάποιο λόγο, ας πούμε στίβο?

panosman89

Member
26 Νοεμβρίου 2011
22
0
ευχαριστω..οχι δεν υπαρχει συγκεκριμενος λογος.απλα ψαχνομουν πολυ καιρο για την αποκτηση γπ. κ το ατομο που ειχα εμπιστευτει το ψαξιμο, μου εφερε αυτο το κουταβι...παντως στους πρωτους μηνες συμβιωσης ειμαι απολυτα ευχαριστημενος-ενθουσιασμενος με την επιλογη..

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
να χαίρεσαι τη φατσούλα για πολλά όμορφα χρόνια κι αν αποδειχτεί πράγματι εργασιακός...καλή δύναμη.

Ελπίζω αυτός που εμπιστεύτηκες να ήταν άξιος εμπιστοσύνης, χωρίς καμιά διάθεση να σε προσβάλλω.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ομορφος ειναι. Αφου ομως δεν τον ηθελες για καποια συγκεκριμενη εργασια και ο εκθεσιακος την ιδια δουλεια θα σου εκανε και οι αναγκες του για εκτονωση ισως να ηταν και λιγοτερες. Να 'στε καλα και να χαιρεται ο ενας τον αλλο.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Kαλως ηρθες :) Ωραιος κουταβος!
Θα ηθελες να μας πεις λιγα πραγματα για το pedigree του? Τι ηταν αυτο που σε εκανε να επιλεξεις εργασιακη γραμμη? Κανουν σπορ οι προγονοι του? "Εργαζονται" καπως αλλιως?
Τι διαφορες εχεις ανακαλυψει απο εναν εκθεσιακο γερμανικο ?

Last edited:

panosman89

Member
26 Νοεμβρίου 2011
22
0
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια...να χαιρεστε ολοι τα σκυλακια σας,γιατι δεν υπαρχει καλυταρη παρεα απο αυτα!!!
Τωρα Amaliaz,για τις απορειες σου,δεν εχω παρει ακομα τα χαρτια του,οποτε δεν μπορω να σου με ακριβεια για τα αιματα του,αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι ο πατερας του ειναι αστυνομικος σκυλος κ η μητερα του απο εκτροφειο..στην πορεια ανακαλυψα οτι ειναι σκυλος εργασειας..εγω απλα εμπιστευτηκα σε εναν ανθρωπο,που εχει φερει απιστευτα ζωα,την επιλογη κ εισαγωγη κ περιμενα 6 μηνες μεχρι να τον παρω..οπως καταλαβες δεν ειχω καποια εμπειρια με εκθεσιακο γπ,κ γενικα με γπ,οποτε δεν μπορω να σου πω διαφορες με εναν εργασιας,το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι απο ενεργεια αλλο τιποτα

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλως ηρθες Πανο. Το κουταβι ειναι ομορφο. Οταν ερθουν τα χαρτια του με το καλο, ενημερωσε μας σχετικα.

panosman89

Member
26 Νοεμβρίου 2011
22
0
Επειδη εχω αρχισει κ ψαχνομαι για εκπαιδευτη,εχει κανενας καποια γνωμη για τον ΓΚΙΝΤΕΡΣΟ ΚΩΣΤΑ(Giderland),στη λαμια?
ευχαριστω προκαταβολικα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi