Νέο μέλος!!!!

stell

New Member
30 Ιουνίου 2011
3
0
Αθηνα
Καλησπέρα σε όλους σας!!!!!:D
Είμαι νεο μελος και σκεφτομαι συντομα να αποκτησω ειναι yorkie!
Είναι ο πρωτος μου σκυλος και θα ηθελα να μου πειτε λιγα πραγματα απο την πρωσοπικη σασ εμπειρια για το χαρακτηρα της συγκεκριμενης ρατσας και τα προβληματα που αντιμετωπισατε οταν πρωτοπηρατε το ζωακι σας!

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Καλως ηρθες Stell.
Παρε τηλ τον ΚΟΕ 210-8145165 για τα εκτροφεια που υπαρχουν στην Ελλαδα για την φυλη που θελεις.
Θα μιλησεις με τους εκτροφεις και θα σου λυσουν πολλες αποριες , οπως και μελη του φορουμ που εχουν την συγκεκριμενη φυλη.
Εχει αρκετα θεματα στο φορουμ αν πατησεις στην αναζητηση θα βρεις αρκετα για αρχη.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλησπέρα, καλώς σε :) Για πες μερικά πράγματα για 'σενα αντ' αυτού να δούμε αν είσαι έτοιμος να βάλεις ένα Γιορκσάρη (Χρυσούλα σόρυ το δανείστηκα μου άρεσε πάρα πολύ .... το είπα και σε μια κυρία στο δρόμο μ' ένα τέτοιο και με κοίταγε σα να 'μαι λαλάκας :D) στη ζωή σου. Τί σ' αρέσει να κάνεις; Πώς φαντάζεσαι τη ζωή με το σκύλο; Πού θα μένει ο σκύλος (σου φαίνεται ανούσια η ερώτηση αλλά αν απαντήσεις κι εσύ πως μένεις σε σπίτι με κήπο θα πάθω αποπληξία :D...αστειάκι :) )

Μια πολύ σημαντική ερώτηση πώς κατέληξες στο Γιορκσάιρ; Ελπίζω τα κριτήρια να μην είναι αισθητικά. Δεν επιλέγουμε σκύλο επειδή μας αρέσει η εικόνα του.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
stell καλώς ήρθες στο φόρουμ :p

Μπράβο σου που το ψάχνεις πριν πάρεις το σκυλάκι.
Οποιαδήποτε συζήτηση κάνεις και όσα στοιχεία καταφέρεις να συγκεντρώσεις, να ξέρεις ότι θα αναφέρονται μόνο σε καθαρόαιμο σκύλο. Και καθαρόαιμος είναι μόνο ένας σκύλος από σωστό εκτροφέα, που συνοδεύεται από το pedigree του.
Μην το σκεφτείς καν, να πας σε pet shop ή σε αγγελία ιδιώτη. Παρά μόνο, αν θέλεις να ρισκάρεις την απόκτηση ενός πιθανότατα ημίαιμου σκύλου, που θα μοιάζει με αυτό που θέλεις και θα έχει πιθανόν αυξημένες πιθανότητες να αποδειχθεί μη υγιής σωματικά και ψυχικά.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
stell καλώς ήρθες στο φόρουμ :p

Μπράβο σου που το ψάχνεις πριν πάρεις το σκυλάκι.
Οποιαδήποτε συζήτηση κάνεις και όσα στοιχεία καταφέρεις να συγκεντρώσεις, να ξέρεις ότι θα αναφέρονται μόνο σε καθαρόαιμο σκύλο. Και καθαρόαιμος είναι μόνο ένας σκύλος από σωστό εκτροφέα, που συνοδεύεται από το pedigree του.
Μην το σκεφτείς καν, να πας σε pet shop ή σε αγγελία ιδιώτη. Παρά μόνο, αν θέλεις να ρισκάρεις την απόκτηση ενός πιθανότατα ημίαιμου σκύλου, που θα μοιάζει με αυτό που θέλεις και θα έχει πιθανόν αυξημένες πιθανότητες να αποδειχθεί μη υγιής σωματικά και ψυχικά.
Η αγορά από εκτροφέα είναι συνειδητή επιλογή μιας ράτσας, εάν θέλουμε να πάρουμε καθαρόαιμο συγκεκριμένης φυλής αν απλά θέλουμε ένα σκύλο για παρεάκι μας η καλύτερη λύση είναι να προσφέρουμε ένα σπίτι σε ένα ψυχάκι που τώρα ζει σε καταφύγιο αλλά μέχρι να μπει εκεί έζησε δύσκολα, έχει μάθει πολλά κι οι άνθρωποι εκεί ξέρουν πολλά για το χαρακτήρα του.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Και γιατί παιδί μου, μου το κάνεις quote;;;
Θεωρώ ότι μια ενημέρωση "άλφα", την έχω...:rolleyes:

stell

New Member
30 Ιουνίου 2011
3
0
Αθηνα
Οχι δεν μενω σε σπιτι με αυλη μενω απλωσ σε ανα διαμερισμα. θελω σκυλο χρονια και μετα απο πολλες συζητησεις με ολη την οικογενεια αποφασισαμε να παρω ενα! Ειμαι γενικα ανθρωπος του μεσα,δεν ξενυχταω πολυ. η αποφαση μου να παρω ενα yorkie ηρθε οσο αναφορα το χαρακτηρα του. διαβαζω οτι ευκολα εκπαιδευεται αν εισαι προθυμος να ασχοληθεις μαζι του και λατρευει τον ιδιοκτητη του αφου το θελω περισσοτερο για συντροφια.
Η ζωη με το σκυλο ξερω οτι αρχικα ειναι δυσκολη αλλα ειμαι προθυμη να θυσιασω πολλα λλα πραγματα για να ειναι ο σκυλος μου καλα και να του παρεχω ο,τι χρειαζεται.

stell

New Member
30 Ιουνίου 2011
3
0
Αθηνα
Ηδη πηρα τηλεφωνο στη κοε και μου ειπαν οτι θα μου στειλουν τα στοιχεια που εχουν για τους εκτροφεις. απο pet shop αρνουμε να παρω σκυλο βλεποντας οτι καποιοι συγγενεις που αγορασαν απο μεγαλες αλυσιδες πηραν μια μεν ομορφη φατσουλα που στη συνεχεια τουσ εβγαλε πολλα προβλημτα που πιστευω θα ειχαν αποφευχθει αν παιρναν το σκυλο τουσ απο εκτροφεα...
τωρα θα αρχισω να περνω τηλεφωνα και να συλλεγω πληροφοριες πριν τελικα ποφασισω τον εκτροφεα!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Ηδη πηρα τηλεφωνο στη κοε και μου ειπαν οτι θα μου στειλουν τα στοιχεια που εχουν για τους εκτροφεις. απο pet shop αρνουμε να παρω σκυλο βλεποντας οτι καποιοι συγγενεις που αγορασαν απο μεγαλες αλυσιδες πηραν μια μεν ομορφη φατσουλα που στη συνεχεια τουσ εβγαλε πολλα προβλημτα που πιστευω θα ειχαν αποφευχθει αν παιρναν το σκυλο τουσ απο εκτροφεα...
τωρα θα αρχισω να περνω τηλεφωνα και να συλλεγω πληροφοριες πριν τελικα ποφασισω τον εκτροφεα!
Γιατί δε μπαίνουν κι άλλα μέλη συνειδητοποιημένα σαν κι εσένα; Μπράβο κορίτσι μου :)

Θα μπουν αργότερα μέσα στην ημέρα αρκετοί άνθρωποι που έχουν Γιορκσάϊρ και θα σου πουν πολλά για τα άτιμα φατσόνια :)