Νέο μέλος

akita_yoko

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
142
0
Αθήνα, Κηφισιά
Καλησπέρα! Είμαι νέο μέλος, απέκτησα πολύ πρόσφατα ένα πολύ χαριτωμένο κουταβάκι Akita 2,5 μηνών περίπου και το όνομα αυτής Yoko. Θα ήθελα για αρχή να ρωτήσω αν ξέρει κανείς ποιές τροφές είναι οι πλέον κατάλληλες για αυτή τη ράτσα και ειδικά για κουταβάκια.
Ευχαριστώ!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλώς ήρθες στο φόρουμ :) Να χαίρεσαι το σκυλάκο σου για πολλά χρόνια και να ζήσετε ευτυχισμένα μαζί :)

Ο εκτροφέας του ποιά τροφή του έδινε;

akita_yoko

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
142
0
Αθήνα, Κηφισιά
Δυστυχώς δεν ξέρω, γιατί το πήραν οι γονείς μου από pet shop. Τώρα βέβαια, που μπήκα στο forum κατάλαβα ότι κάναμε βλακεία. H Yoko έχει πάθει διάρροια κ απ ότι έμαθα μάλλον οφείλεται στην απότομη αλλαγή τροφής, ελπίζω να μην είναι κάτι πιο σοβαρό.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Δυστυχώς δεν ξέρω, γιατί το πήραν οι γονείς μου από pet shop. Τώρα βέβαια, που μπήκα στο forum κατάλαβα ότι κάναμε βλακεία. H Yoko έχει πάθει διάρροια κ απ ότι έμαθα μάλλον οφείλεται στην απότομη αλλαγή τροφής, ελπίζω να μην είναι κάτι πιο σοβαρό.

Τι εννοείς απο οτι έμαθες δεν βρίσκεσαι τωρα με το σκυλακι ???
Δεν το εχετε παει στο γιατρο ακομα τουλάχιστον να το ΕΞΕΤΑΣΕΙ και να το δει γενικώς αν ειναι ολα καλα ??

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλο ειναι αμα δε εχετε παει στο γιατρο να πατε το συντομοτερο για να δει το σκυλακι σας,γιατι μπορει να ειναι και σοβαρο που κανει διαροια και να μην ειναι απο την τροφη!!
Αααα και οχι στο γιατρο απο το πετ σοπ!!

akita_yoko

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
142
0
Αθήνα, Κηφισιά
Εννοείται πως έχουμε πάει γιατρό!!! Από τη πρώτη μέρα κιόλας. Ο γιατρός και κάτι φίλοι που έχουν σκυλιά μας λένε ότι μάλλον οφείλεται στη τροφή. Αυτό εννοώ απ'ότι έμαθα!

akita_yoko

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
142
0
Αθήνα, Κηφισιά
Το εξέτασε δικός μας γιατρός όχι του πετ σοπ, πηγαίναμε και το προηγούμενο σκυλάκι μας εκεί και τη ξέρουμε. Κάναμε και μια εξέταση κοπράνων αλλά δε φαίνεται να έχει κάτι. Επειδή το πήραμε πολύ πρόσφατα μας είπαν να περιμένουμε λίγο ακόμα και να τρώει μόνο λαπά με κοτόπουλο μέχρι να του περάσει.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Το εξέτασε δικός μας γιατρός όχι του πετ σοπ, πηγαίναμε και το προηγούμενο σκυλάκι μας εκεί και τη ξέρουμε. Κάναμε και μια εξέταση κοπράνων αλλά δε φαίνεται να έχει κάτι. Επειδή το πήραμε πολύ πρόσφατα μας είπαν να περιμένουμε λίγο ακόμα και να τρώει μόνο λαπά με κοτόπουλο μέχρι να του περάσει.
Ωραια,ελπιζω να μην ειναι τιποτα και ολα να πανε καλα στη ζωουλα του απο δω και περα!!!!
Ειδα οτι εχεις ενημερωθει για τον λαθος τροπο αποκτησεις του..αλλα τωρα το λαθος εγινε αλλα καλο ειναι να ενημερωσεις και τους γονεις σου,ωσετε να αποφευγονται τα ιδια λαθοι!!!
Υγεια ευχομαι στο μικρο σας...και να το προσεχετε πολυ!!

Καλως ηρθες....