Πρίν 4εις μέρες ήμασταν με το αγόρι μου στο εξοχικό του..και όλα κυλούσαν ήρεμα μέχρι που....σκάει στην πόρτα του κήπου ένα κουτάβι(κατι σε γριφον-τεριε μετα απο πολυ ψαξιμο στο internet) που έκανε σαν τρελό να περάσει τα καγκελα και να μπει μέσα..βγήκαμε να το μαζέψουμε και μέχρι να φτάσουμε είχε εξαφανιστεί..ΣΗΜ:δεν ξέρουμε τίποτα απο σκυλία-Δεν φαινόνταν πουθενά!!Το ψάξαμε στη γειτονιά αλλα τίποτα..Λέμε οκ..Την έκανε με ελαφρα πηδηματακια..Μακρυγορώ ίσως αλλά θέλω να παραθέσω όλα τα γεγονότα..Το άλλο πρωί βγαίνουμε έξω και τι να δούμε..??!!ήταν μπροστα στην πόρτα μας!!Από κάπου έχει τρυπώσει&εμφανίστηκε φάντης μπαστούνι!!Τον μπανιαραμε χωρίς να βγάλει αχνα,τον ταίσαμε,μειναμε μια μερα παραπάνω αλλα..δεν γινόταν να μείνουμε άλλο..του βάλαμε τροφή,νερο και τον αφήσαμε εκει..θα ξαναπάμε αυριο να δουμε τι κανει..αλλα το να ερθει Αθήνα ειναι ακατόρθωτο..Τον εχουμε λατρέψει θέλουμε σαν τρελοί να τον κρατήσουμε αλλα...
1)Στο διαμέρισμα του αγοριού μου μένουν 2 γάτες και η μαμα του που δεν μπορει να κυνηγαει ένα κουτάβι που κάνει σαν τρελό και σε συνδιασμο με 2 γάτες δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τι έχει να γίνει&
2)είμαι φοιτήτρια &μένω σε εστια.Πράγμα που σημαίνει ότι απαγορεύονται δια κανονισμού τα κατοικίδια..
έχουμε σκεφτεί τα πάντα..Ειδικά το αγόρι μου το έχει αγαπήσει τόσο πολύ που θέλει να μείνει μόνιμα εκεί και ήδη έχει αρχίσει να κάνει ενέργειες για δουλειά..
Το θέμα ειναι τι θα κάνουμε αν τελικά δεν καταφέρει ο σύντροφός μου να μετακομίσει εκεί..Δεν θέλουμε να τον δωσούμε..Και από την αλλη φοβομαστε μηπως πάμε αυριο και έχει φυγει..Κάθε γνώμη δεκτή(χρησιμοποιήστε φτυαρια αξίνες και αλλα γνωστα γιατι το να τον αφήσουμε μόνο του 1μιση μέρα εκει μπορει να ειναι μεγάλη βλακεια όσο το σκέφτομαι)Ελπίζω να βρεθεί έστω ένας να με καθυσηχάσει..Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας και κυρίως για τις συμβουλες σας..
1)Στο διαμέρισμα του αγοριού μου μένουν 2 γάτες και η μαμα του που δεν μπορει να κυνηγαει ένα κουτάβι που κάνει σαν τρελό και σε συνδιασμο με 2 γάτες δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τι έχει να γίνει&
2)είμαι φοιτήτρια &μένω σε εστια.Πράγμα που σημαίνει ότι απαγορεύονται δια κανονισμού τα κατοικίδια..
έχουμε σκεφτεί τα πάντα..Ειδικά το αγόρι μου το έχει αγαπήσει τόσο πολύ που θέλει να μείνει μόνιμα εκεί και ήδη έχει αρχίσει να κάνει ενέργειες για δουλειά..
Το θέμα ειναι τι θα κάνουμε αν τελικά δεν καταφέρει ο σύντροφός μου να μετακομίσει εκεί..Δεν θέλουμε να τον δωσούμε..Και από την αλλη φοβομαστε μηπως πάμε αυριο και έχει φυγει..Κάθε γνώμη δεκτή(χρησιμοποιήστε φτυαρια αξίνες και αλλα γνωστα γιατι το να τον αφήσουμε μόνο του 1μιση μέρα εκει μπορει να ειναι μεγάλη βλακεια όσο το σκέφτομαι)Ελπίζω να βρεθεί έστω ένας να με καθυσηχάσει..Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας και κυρίως για τις συμβουλες σας..