Νέο μέλος??!!

vas0

New Member
8 Ιουνίου 2011
3
0
Πρίν 4εις μέρες ήμασταν με το αγόρι μου στο εξοχικό του..και όλα κυλούσαν ήρεμα μέχρι που....σκάει στην πόρτα του κήπου ένα κουτάβι(κατι σε γριφον-τεριε μετα απο πολυ ψαξιμο στο internet) που έκανε σαν τρελό να περάσει τα καγκελα και να μπει μέσα..βγήκαμε να το μαζέψουμε και μέχρι να φτάσουμε είχε εξαφανιστεί..ΣΗΜ:δεν ξέρουμε τίποτα απο σκυλία-Δεν φαινόνταν πουθενά!!Το ψάξαμε στη γειτονιά αλλα τίποτα..Λέμε οκ..Την έκανε με ελαφρα πηδηματακια..Μακρυγορώ ίσως αλλά θέλω να παραθέσω όλα τα γεγονότα..Το άλλο πρωί βγαίνουμε έξω και τι να δούμε..??!!ήταν μπροστα στην πόρτα μας!!Από κάπου έχει τρυπώσει&εμφανίστηκε φάντης μπαστούνι!!Τον μπανιαραμε χωρίς να βγάλει αχνα,τον ταίσαμε,μειναμε μια μερα παραπάνω αλλα..δεν γινόταν να μείνουμε άλλο..του βάλαμε τροφή,νερο και τον αφήσαμε εκει..θα ξαναπάμε αυριο να δουμε τι κανει..αλλα το να ερθει Αθήνα ειναι ακατόρθωτο..Τον εχουμε λατρέψει θέλουμε σαν τρελοί να τον κρατήσουμε αλλα...
1)Στο διαμέρισμα του αγοριού μου μένουν 2 γάτες και η μαμα του που δεν μπορει να κυνηγαει ένα κουτάβι που κάνει σαν τρελό και σε συνδιασμο με 2 γάτες δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τι έχει να γίνει&
2)είμαι φοιτήτρια &μένω σε εστια.Πράγμα που σημαίνει ότι απαγορεύονται δια κανονισμού τα κατοικίδια..
έχουμε σκεφτεί τα πάντα..Ειδικά το αγόρι μου το έχει αγαπήσει τόσο πολύ που θέλει να μείνει μόνιμα εκεί και ήδη έχει αρχίσει να κάνει ενέργειες για δουλειά..
Το θέμα ειναι τι θα κάνουμε αν τελικά δεν καταφέρει ο σύντροφός μου να μετακομίσει εκεί..Δεν θέλουμε να τον δωσούμε..Και από την αλλη φοβομαστε μηπως πάμε αυριο και έχει φυγει..Κάθε γνώμη δεκτή(χρησιμοποιήστε φτυαρια αξίνες και αλλα γνωστα γιατι το να τον αφήσουμε μόνο του 1μιση μέρα εκει μπορει να ειναι μεγάλη βλακεια όσο το σκέφτομαι)Ελπίζω να βρεθεί έστω ένας να με καθυσηχάσει..Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας και κυρίως για τις συμβουλες σας..

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλησπέρα.
Καλό είναι να βάλετε κάποια αγγελία και ο σκυλάκος να δοθεί κάπου θα έχει την αμέριστη και συνεχόμενη προσοχή που του αξίζει απ' τη στιγμή που ήρθε στη ζωή. Δε μπορείτε προφανώς να έχετε σκύλο επί του παρόντος.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
vas0 καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Δύσκολα τα πράγματα όντως. Από την άλλη, τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν υπάρχει τόση θέληση, να κάνεις το καλύτερο δυνατόν. Το εξοχικό πόσο κοντά στον τόπο κατοικίας σας είναι; Μπορείτε να πηγαίνετε καθημερινά; Το κουτάβι θέλει μεγάλη φροντίδα. Αλλά αφού θέλετε τόσο πολύ να το κρατήσετε, μπορεί και να βρεθούν λύσεις. Είσαστε διατεθειμένοι αμφότεροι, να κάνετε θυσίες; Παρεπιπτόντως, η συμβίωση με γάτες, ιδίως όταν το σκυλί είναι κουτάβι, μπορεί και να μην είναι ακατόρθωτη. Από κει και πέρα, θα πρέπει καταρχάς να το πάτε στον γιατρό και να φροντίσετε για την πολύ ασφαλή διαμονή του στο εξοχικό, μέχρι να δείτε τι θα κάνετε. Αμαρτία είναι, να το έχετε ήδη αγαπήσει και να συμβεί κάτι τώρα που είναι υποτίθεται ασφαλές στα χέρια σας. Σκεφτείτε το. Είσαι σίγουρη ότι στην εστία δεν επιτρέπονται κατοικίδια; Γιατί έχουμε συμφορουμίτες, που μια χαρά τα καταφέρνουν. Αν τέλος πάντων, δεν καταφέρετε να βρείτε τρόπο, να περνάτε αρκετές ώρες καθημερινά με το κουτάβι, τότε βάλτε αγγελίες, να υιοθετηθεί. Οσο μικρότερο, τόσο καλύτερα. Ανέβασέ μας και εδώ στο φόρουμ φωτό του.

vas0

New Member
8 Ιουνίου 2011
3
0
Παιδιά σας ευχαριστώ παρα πολυ και για τον χρόνο και για τις συμβουλες σας..Πρώτον συμφωνώ απόλυτα με αυτό που υποστηρίζεται και οι δύο.Δηλ,αν δεν βρεθεί λύση να βρουμε--με μεγάλη προσοχή πάντα-- μια ανάδοχη οικογένεια που θα τον αγάπησει ελπίζω τουλάχιστον όπως εμείς!!Παιδιά δεν μπορείτε να φανταστείται τις τύψεις που νιώθω εδω και 2 μέρες.. Κοιμάμαι κάθε μέρα ξημερώματα&τον σκέφτομαι συνέχεια..Σε λίγο θα φύγουμε να πάμε να τον δούμε και εγώ όντας φοιτήτρια θα μείνω μέχρι Δευτέρα..Το μόνο που θέλω είναι να μην έχει φύγει..Γιατί αν έχει φύγει πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω!!!Ελπίζω να βρεθεί λύση,να γίνει ένα θαύμ, κατι,οτιδήποτε γιατί του έχω πάρει ακόμα και λουράκι..Φωτογραφία θέλω και εγω να βάλω στο forum να μου πειτε και γνώμες...Απο αύριο όμως να έχουμε και καλό φωτισμό..Και πάλι σας ευχαριστώ παιδιά..

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αυτό με την εστία είναι σίγουρο ? το έχεις ψάξει ? Εύχομαι οτι καλύτερο για το μικρό.

vas0

New Member
8 Ιουνίου 2011
3
0
Δεν ειμαι 100% σίγουρη..Ειμαι όμως κατα 99%.Τα μόνα ζωάκια που έχουν εδω ειναι χαμστερακια(τα οποία ειναι σε κλουβάκι και είναι και pocket size).Αλλα αυτό που με ανησυχει αν τον φέρω δεν ειναι οι κανονισμοι..Ειναι τόσο αξιαγάπητος που πιστεύω πως θα τα καταφέρω έστω με παρακάλια να τον κρατήσω..Το θέμα ειναι--και κακώς δεν το ανέφερα από την αρχή και έθεσα μόνο το θέμα των κανονισμών--πως το δωμάτιο ειναι 8 τετραγωνικά μολις και το μικρούλι μου κάνει σαν τρελό..Στο εξοχικό έχουμε τεραστιο κήπο και όλη τη μέρα τρέχει κυιέται στο χώμα..ειναι μες στη ζωντανια..αλλα πες οτι τον βγαζω 3-4 μερες την βολτα του και όλα οκ με αυτο..Αλλα παιδια μένω στον 7ο!!φοβάμαι απιστευτα μήπως γινει κατι και φύγει απο κάτω!!Δεν θέλω ουτε να το σκέφτομαι αυτο το σενάριο..Γιατι ρωτώντας έμαθα ότι κάποια στιγμη ειχε φέρει κρυφα γατακι και του έφυγε απο κάτω..Παιδια εμενε στον 6..Αυτο ειναι που με έχει φρικάρει περισσοτερο..Ελπίζουμε στο "μέσω" που βρηκε το αγόρι μου και που κίνησε γη και ουρανο μπας και καταφερει να βρει δουλεια εκει και να ειμαστε ευχαριστημένοι όλοι!!Τον έχει αγαπήσει και αυτος πολυ αλλα εγω δείχνω τον περισσότερο ενθουσιασμο..Ούτως η αλλως ψηνόμασταν για jack-russe γιατι το επόμενο εξάμηνο τελειωνω οπότε θα νοικιάσω αλλα αυτο δυστυχως θα γίνει σε 6-7 μήνες..l--τι juck russel terrier τι gkrifon terrier και τα δυο terrier ειναι..Ασε που καλύτερα να κρατήσουμε ένα σκυλάκi-- με κομμενη ουρα παρεπιπτόντος-- που έχει τραβηξει δεν ξερω και εγω τι..Δεν μπορειτε να φανταστειτε πως ηταν οταν τον ειδαμε πρωτη φορα.. Αύριο θα τον πάμε κτηνίατρο!!!