Νέο μέλος!!!!

kobi

Active Member
5 Ιουνίου 2011
42
0
Καλησπέρα σε όλους! Παρακολουθώ το φόρουμ σας πολύ καιρό. Έχω ένα σκυλάκι 5 μηνών. Κ πριν από δυο μέρες αποφάσισα να τον πάω στη θάλασσα. Είναι γενικά ζωηρός κ τρώει ότι κ αν βρει στο πέρασμα του, έτσι λοιπόν εκτός από το να σκάβει την άμμο άρχισε να την τρώει κιόλας. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι γιατί παρατήρησα ότι από τότε έχει πρόβλημα στην τουαλέτα.....

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Μάλλον στούμπωσε. Θα του περάσει αλλά καλό είναι να τον μαλώνεις όταν τρώει άμμο.
Καλώς ήρθες και επίσημα στο φόρουμ.
Κάνε μας και μια μικρή παρουσίαση του κουταβιού σου και βάλε μας και καμιά φωτογραφία να το χαζέψουμε και εμείς.

kobi

Active Member
5 Ιουνίου 2011
42
0
Βασικά έπαθε το αντίθετο από αυτό που αναφέρεις.Όταν πρόκειται για ''φαγητό'' δεν ακούει κανέναν. Ακόμα κ στην βόλτα έχω πρόβλημα γιατί είναι όλη την ώρα σκυμμένος κ γλύφει τα πεζοδρόμια κ με τραβάει κιόλας το θηρίο....

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Να'βαζες και καμιά φωτογραφία....???
Να καμαρώσουμε κι εμείς το...θηρίο σου???
Α, καλώς ήρθες.....

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Θηριο ακουω...θηριο δεν βλεπω, και απο το αβαταρ σου καταλαβαινω οτι ειναι ΤΟ θεριο!! :D:D:D
Καλως ηρθατε και να τον χαιρεσαι!

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
Καλως ηρθες στο φορουμ.το σκαψιμο ειναι φυσιολογικο(μαλλον το εκανε για να δροσιστει αν ειχε ζεστη) και το οτι σαβουρωνει(σικ εκφραση) οτι βρει επισης.Μωρακι ειναι θελει να ανακαλυψει το περιβαλλον του!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Να σου ζήσει το θηρίο !!! :D Πρόσεχε όταν τον βγάζεις βόλτα, εφόσον γλύφει τα πεζοδρόμια και τρώει τα πάντα μην φάει καμία φόλα !

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
@kobi, καλώς ήλθες!

Οπως λέει και ο Στέλιος, όταν μασουλήσει - φάει άμμο, τα κακά του θα είναι σαν "συμιγδαλένιος χαλβάς".:D
Τώρα, για την (περίπου) διάροια που παρουσίασε, θα το έχεις υπόψη σου κάθε φορά που πηγαίνετε στη θάλασσα: Οφείλεται, όχι σε αυτά που τρώει, αλλά στο θαλασσινό νερό που πίνει!:)
Αυτό το έχω παρατηρήσει και στη σκύλα μου, αλλά και στην προηγούμενη σκυλίτσα που είχα...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες...μας έβαλες και αυτή την φωτο και σκιαχτήκαμε λίγο..η αλήθεια είναι.:DΌντως το θαλλασινό νερό μπορεί να φέρει διάρροια. και εμένα στην αρχή που μάθαινε κολύμπι έπινε και έτρεχε μετά. Τώρα πια κολυμπά έχοντας το κεφάλι έξω απο το νερό.:)

kobi

Active Member
5 Ιουνίου 2011
42
0
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Όσο για το θέμα της βόλτας συνέχεια τρώει ότι βρει κάτω κ δεν τον προλαβαίνω. Επίσης με τραβάει όλη την ώρα κ δεν με ακολουθεί!!!! Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να του τα σταματήσω όλα αυτά?

julie

Member
7 Ιουνίου 2011
9
0
Κυπρος
Καλημέρα και από μένα... από ότι βλέπω στην φωτο έχεις ένα μινι πιντσεράκι... το πρόβλημα θα λυθεί μόνο άμα της θυμώνεις και την κτυπάς στον πωπό καθε φορά που πέρνει κάτι από κάτω.. το θέμα της διάρροιας μετά τη θάλασσα είναι πιθανό να πρέρχεται από το κρύωμα... επίσης πρόσεξε όταν είναι σπίτι να τρώει μόνο από το πιάτο της και όχι από το πάτωμα, ακόμα και όταν βγάζει το φαγητό από το πιάτο ξαναβάζε της το πίσω. έτσι θα μάθει ότι τρωεί να το τρώει μόνο από το πιάτο...

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
Καλημέρα και από μένα... από ότι βλέπω στην φωτο έχεις ένα μινι πιντσεράκι... το πρόβλημα θα λυθεί μόνο άμα της θυμώνεις και την κτυπάς στον πωπό καθε φορά που πέρνει κάτι από κάτω.. το θέμα της διάρροιας μετά τη θάλασσα είναι πιθανό να πρέρχεται από το κρύωμα... επίσης πρόσεξε όταν είναι σπίτι να τρώει μόνο από το πιάτο της και όχι από το πάτωμα, ακόμα και όταν βγάζει το φαγητό από το πιάτο ξαναβάζε της το πίσω. έτσι θα μάθει ότι τρωεί να το τρώει μόνο από το πιάτο...
γιατι να κανει κατι τετοιο????

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλημέρα και από μένα... από ότι βλέπω στην φωτο έχεις ένα μινι πιντσεράκι... το πρόβλημα θα λυθεί μόνο άμα της θυμώνεις και την κτυπάς στον πωπό καθε φορά που πέρνει κάτι από κάτω
Δεν παίζουν τέτοιες παιδαγωγικές μέθοδοι....έλεος !!!

julie

Member
7 Ιουνίου 2011
9
0
Κυπρος
δεν είπα να την δέρνει κιόλας... απλά να την σκουντάει λίγο με το χέρι για να καταλαβει ότι είναι λάθος...

kobi

Active Member
5 Ιουνίου 2011
42
0
Δεν μπορώ κ μόνο που με κοιτάει με αυτά τα ματάκια.......... Με κάνει ότι θέλει άσε που μου έφαγε κ τον καναπέ κ τα γυαλιά μου...... Του πήρα υφασμάτινο λουράκι κ είναι πολύ καλύτερα. μπορώ κ τον ελέγχω ( που να είχα κ κανένα ντόπερμαν) .Του είχα αυτόματο οδηγό παλιά.